Benimde Başlarda hep kahverengi akintilarim oldu ama ağrım olmuyordu canım doktor ne dedi sana neden olabilir dediAgrim k.rengi akinti varken oluyo hafif hafif simdi yatiyorum surekli insallah duzeldigi zamanları goruruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde Başlarda hep kahverengi akintilarim oldu ama ağrım olmuyordu canım doktor ne dedi sana neden olabilir dediAgrim k.rengi akinti varken oluyo hafif hafif simdi yatiyorum surekli insallah duzeldigi zamanları goruruz
Dusmeye calisiyo bizde tutuyoruz dedi gayet rahat bi tavirla anlamadim dr da ayri bi canimi sikiyo ikidir bu kadina gidiyorumBenimde Başlarda hep kahverengi akintilarim oldu ama ağrım olmuyordu canım doktor ne dedi sana neden olabilir dedi
Dusmeye calisiyo bizde tutuyoruz dedi gayet rahat bi tavirla anlamadim dr da ayri bi canimi sikiyo ikidir bu kadina gidiyorum
hemen doktorunu değiştir hiç vakit kaybetme. bazıları böyle sorunlu oluyor. bende daha önceden gebelik yaşadım ilk haftalardı kanamam vardı ilaç vermişti doktor. annem kanaması artarsa ne olacak diye sorduğunda. hoplasın zıplasın düşürsün yapacak bir şey yok dedi. böyle akıldan yoksun doktorlara ne kendinizi ne de bebeğinizi emanet etmeyin can sonuçta
Bugun cok sinir oldum adam gibi bi dr bulamadim ist. Avrupa yakasindayim ustelik tup bebek benimkisi biliyo dr. Ama bazi dr lar boyle egolari var anlamiyorum
böyle durumlarda kendi isteğiniz üzerine riskli gebelikler doktoruna gidebilirsiniz. özellikle bölümü bile var ama bölümün ismi şu anda aklıma gelmiyor. birde onları araştırsanız. bir kuzenimde acıbademe gitti ilk bir kaç ay sonra çok masraflı olacak diye başka bir özel hastaneye gitmeye başladı ve orada doğum yapmıştı. en azından riskli dönemi atlatmıştı
Perinatoloji bolumu degilmi ben bi ara istedim onu ama dusuk falan olanlar gidiyo biliyodum
yok hayır herkes gidebiliyor. kuzenim hamile kalamıyordu bir doktor sende sorun var demiş sonra ki eşinde sorun var demiş eşi tedavi filan görmüş sonra acıbademe bir gittiler. sorun kızdaymış çok kısa sürede hamile kaldı ve doğum yaptı. yani sadece daha önceden düşük yapmış vs gibi şartlar yok
rica ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinOk teskler bi arastirayim bakalim :)
Yok canim. Herkeste bulanti olacak diye birsey yok. Ayrica cok erken bir donemdesin sonradanda bulantin olabilir. Bende sadece 8-9. Haftalarda oldu oda cok azdi tiksinme gibi endiselenek bir sey yok. Hayirlisi olsunslm arkadaslar size birsey sormak istiyorum daha keseyi gormek icin gitmedim persembe gunune randevu aldim benim hic migde bulantim yok aceba bir sorunmu var cok korkuyorum lutfen yardim edin
cok tskler canimYok canim. Herkeste bulanti olacak diye birsey yok. Ayrica cok erken bir donemdesin sonradanda bulantin olabilir. Bende sadece 8-9. Haftalarda oldu oda cok azdi tiksinme gibi endiselenek bir sey yok. Hayirlisi olsun