• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusukle mi sonuclanir ? lutfen yardim edin :((

Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bize
canım kusura bakmazsan sana bişi sorucam çok merak ettim kaçıncı düşükten sonra farkettiler sendeki rahim ağzı yetmezliğini?

canım kusura bakmazsan sana bişi sorucam çok merak ettim kaçıncı düşükten sonra farkettiler sendeki rahim ağzı yetmezliğini?
Canim benim ikisi kimyasal progesteron az gelmis biri 16. Haftada dustu anlamadilar sonraki 23. Haftada dustu kesin tani koydular simdi hamile kalinca dikis atilacak ve zamaninda dogurcam da bi hamile kalabilsem ama bunu ankamak icin illa dusurmek gerekmio 12. Haftada 25 mm nin altindaysa durum tehlikeli oluyo

Canim benim ikisi kimyasal progesteron az gelmis biri 16. Haftada dustu anlamadilar sonraki 23. Haftada dustu kesin tani koydular simdi hamile kalinca dikis atilacak ve zamaninda dogurcam da bi hamile kalabilsem ama bunu ankamak icin illa dusurmek gerekmio 12. Haftada 25 mm nin altindaysa durum tehlikeli oluyo
keşke 3 gebeliğinde bakılsaymış di mi..Neyse olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olunur..+ kez kalmışsın yine kalırsın elbet Allah'ın izniyle ama o günü bi o biliyo işte :)

keşke 3 gebeliğinde bakılsaymış di mi..Neyse olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olunur..+ kez kalmışsın yine kalırsın elbet Allah'ın izniyle ama o günü bi o biliyo işte :)
Yooo hamile kalirim insallah ondan korkum yok hamilelik olunca daha kaybetmiycem artik :) pek bi umutluyum ama yhaaa pazartesivyumurtam varsa asilamam yapilcak

Kotuyu dusunme. Bende yasiyorum ara ara kanama 12. Haftamda yasadim. Bir arkadas demis rahim boyu diye ona baktir. Bir de kan sulandirici ilac kullaniyor musun pihtiyls ilgili seylerde de boyle kanamalar olabilirmis. Tek kotu olan plesantanin asagida olmasi ama o da bence cok sorun degil kesesi zarar gormedikten sonra. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin

Benim kanamam durdu cok sukur. Ama doktor her an yine olabilir diyo. Keseye yapismayan ayri bir alan var diyo ultrasonda da gozukuyo zaten. Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Rahim boyu ayri mi olculuyor arkadaslar ? Ultrason sirasinda mi sorayim ?

Canim daha dun gitmistim doktora geldikten sonra sizden ogrendim. 10 gun sonra randevum ancak o zaman sorucam

On gun bekleme bence bi gun bile cok degerli olabiliyor yerinde olsam yarin ilk isim gidip onu olcturmek olur

Haklisin canim. Yarin bir arayim doktorumu. Randevu bile vermiyo normalde yataktan kalkma diye. Sikinti olmaz derse gideyim. Uzak biraz mesafe

Arkadaslar 13+4 hamileyim. 10. Gun once kanamam oldu ama lekelenme seklinde degil baya oldu. 1. Gece hastanede kaldim. Yatak istirahati yap kesin. Cok riskli dusuk tehlikesi var dedi doktor. Igne verdi onlarda bitti ama yapismayan bolge var kanama riski var hala dedi. Bebegim ve esi hala asagida. Dusuk olur mu yasayan var mi yardim edin ne olur. Sadece bekliycez diyo. Baska bisey demiyo doktor. Basina gelipte toparlayan var mi ? Cok korkuyorum. Bebegim beni terk eder mi sizce :KK43: :'(
Gecmiş olsun canım bende 5 aya girdim hala beb egin eşi aşağıda bende memurum dr 40 gün rapor verdi ama hala aşağıda eşi uzun yürümek agir kaldırmak yasak ben gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum üstelik 400 mg alıyordum günde simdi 200 e düşürdük, 14 hafata kanamam olsu 14 hafatadan bugüne kadar yattım ama kıpırdamadan degil ev işlerini yapabildim fazla eğilmeden zorlamadan çok şükür kanamam yok pazarteside işe başlayacagım ama dr um istediğin zaman tekrar rapor yazarız dedi neyapalım canım bizim be ekler nazlı çıktı annecim hep yat iş yapma diyolar sen korkma Allahın izniyle bebgin düşmez ama eşik aşağıda oldugu için erken doğum riskimiz var onun için zorlanmadan işlerimizi yapmamız gerekiyor kanama olursa yine rapor alır yatarız sen üzülme Allahın izniyle bizi bırakmaz bebişlerimiz

Gecmiş olsun canım bende 5 aya girdim hala beb egin eşi aşağıda bende memurum dr 40 gün rapor verdi ama hala aşağıda eşi uzun yürümek agir kaldırmak yasak ben gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum üstelik 400 mg alıyordum günde simdi 200 e düşürdük, 14 hafata kanamam olsu 14 hafatadan bugüne kadar yattım ama kıpırdamadan degil ev işlerini yapabildim fazla eğilmeden zorlamadan çok şükür kanamam yok pazarteside işe başlayacagım ama dr um istediğin zaman tekrar rapor yazarız dedi neyapalım canım bizim be ekler nazlı çıktı annecim hep yat iş yapma diyolar sen korkma Allahın izniyle bebgin düşmez ama eşik aşağıda oldugu için erken doğum riskimiz var onun için zorlanmadan işlerimizi yapmamız gerekiyor kanama olursa yine rapor alır yatarız sen üzülme Allahın izniyle bizi bırakmaz bebişlerimiz
Insallah saglikla kucagimiza aliriz canim. Ben de memurum 20 gunluk raporum vardi 10 gun kaldi bakalim sonunda ne olacak. Progestan kullaniyorum bende. Igne falan kullandin mi canim ? Kanamam durdu cok sukur ama birde yapismayan bolge var dedi doktor :s tuvalet disinda kalkma dedi. Sakin yorma kendini. Benimde esi asagida hala insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Bu arada cinsiyeti ne canim ?

Arkadaslar 13+4 hamileyim. 10. Gun once kanamam oldu ama lekelenme seklinde degil baya oldu. 1. Gece hastanede kaldim. Yatak istirahati yap kesin. Cok riskli dusuk tehlikesi var dedi doktor. Igne verdi onlarda bitti ama yapismayan bolge var kanama riski var hala dedi. Bebegim ve esi hala asagida. Dusuk olur mu yasayan var mi yardim edin ne olur. Sadece bekliycez diyo. Baska bisey demiyo doktor. Basina gelipte toparlayan var mi ? Cok korkuyorum. Bebegim beni terk eder mi sizce :KK43: :'(
Canim anlattigin durum plesenta prevua pek cok arkadasimiz bu durumu atlatti dikmat etmeb gereken olabikdigince yatmak yolculuk yapmamak cinsel iliskiye girmwmmek
Benim kanamam olmadi fakat plesenta asagidaydi bebegim buyudukce oda yikariya cikti
rabbimun uzni ile benik ve diger arkdaslarimin oldugu gibu atlaticaksin

Genelde 24. Haftada yukariya cikiyor insalla sizde bu zaman icerisunde atlatursiniz

Canim anlattigin durum plesenta prevua pek cok arkadasimiz bu durumu atlatti dikmat etmeb gereken olabikdigince yatmak yolculuk yapmamak cinsel iliskiye girmwmmek
Benim kanamam olmadi fakat plesenta asagidaydi bebegim buyudukce oda yikariya cikti
rabbimun uzni ile benik ve diger arkdaslarimin oldugu gibu atlaticaksin
Insallah canimmm. Ilk basta kanamam cok fazla oldu parca bile geldi kucuk kucuk :(( Allaha sukur simdi yok. Atlatiriz insallah Allahin izniyle

yaren2007, post: 37938240, member: 320100"]Genelde 24. Haftada yukariya cikiyor insalla sizde bu zaman icerisunde atlatursiniz[/QUOTE]
İnsallah canim

Prulotunl, post: 37938117, member: 199955"]Insallah saglikla kucagimiza aliriz canim. Ben de memurum 20 gunluk raporum vardi 10 gun kaldi bakalim sonunda ne olacak. Progestan kullaniyorum bende. Igne falan kullandin mi canim ? Kanamam durdu cok sukur ama birde yapismayan bolge var dedi doktor :s tuvalet disinda kalkma dedi. Sakin yorma kendini. Benimde esi asagida hala insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Bu arada cinsiyeti ne canim ?[/QUOTE]
Prulotun igne oldum bir kez kanama durunca devam etmedim.inşallah saglikla kavusuruz bebeklerimize benim minik kiz canim demiştim yaş nazli nazli gelecekler inşallah.kizin adiyla gelecek inşallah ismini zeynep nazli olarak düşünüyoruz canim.senin bebisin cinsiyeti belli mi

Back