• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusukle mi sonuclanir ? lutfen yardim edin :((

Canim daha dun gitmistim doktora geldikten sonra sizden ogrendim. 10 gun sonra randevum ancak o zaman sorucam
Canım içini ferah tut hiçbişey olmaz benimde 7 haftadan bu yana hep kahverengi lekelenmeler oldu 12. Haftaya kadar hem progestan hemde proluton iğne kullandım 12. Haftadan sonra hala devam 5gunde bir iğneye devam ettiriyo doktorum sen neden artık olmuyorsun benim iğnelere başladığımdan beri gecti şükür

Kanamadan dOlayi hastaneye aldi doktor yatiyorum. KEseye yapismayan alan daha da buyumus. Napicam ben :( dua edin ne olur :'(

Canım içini ferah tut hiçbişey olmaz benimde 7 haftadan bu yana hep kahverengi lekelenmeler oldu 12. Haftaya kadar hem progestan hemde proluton iğne kullandım 12. Haftadan sonra hala devam 5gunde bir iğneye devam ettiriyo doktorum sen neden artık olmuyorsun benim iğnelere başladığımdan beri gecti şükür
Igneye devam ettik canim hastaneye yattim yine basladik. Seninde bebegin esi asagidamiydi ?

Prulotun igne oldum bir kez kanama durunca devam etmedim.inşallah saglikla kavusuruz bebeklerimize benim minik kiz canim demiştim yaş nazli nazli gelecekler inşallah.kizin adiyla gelecek inşallah ismini zeynep nazli olarak düşünüyoruz canim.senin bebisin cinsiyeti belli mi
Canim benim ismimde zeynep adas olcaz kizinla. Benim de belki bellidir ama her gittimde dusuk tehlikesinin gecmedigini duyunca soramiyorum cinsiyetini . Hic sormadim. Doktorda goremedi demek. Gorse soylerdi heralde :)

ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.
Canim kontrole gitcektin ne oldu ? Duydun mu bebisinin kalp atislarini :) bir sikinti yoktur insallah

Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bize
Canimm asilama belli olcak demistin ne yaptin ? Hadi guzel haberler ver

Cinşallah im ismimde zeynep adas olcaönemli olnla. Benim de belki bellidir ama her gittimde dusuk tehlikesinin gecmedigini duyunca soramiyorum cinsiyetini . Hic sormadim. Doktorda goremedi demek. Gorse soylerdi heralde :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim indallah 1.2 haftaya kadar netlesir onemli olan saglikli olmalari yavrularin

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim indallah 1.2 haftaya kadar netlesir onemli olan saglikli olmalari yavrularin
Aynen oyle canim. Basta cok merak etmistim ama inan simdi sormak bile gelmiyo icimden. Yeterki tutunsun, saglikla dogsun bebislerimiz.

Canimm sen hepimize moral veriyosun Allah da senin yuzunu guldursun insallah. Kanamam durdu ama durum ayni bir degisiklik yok. Istirahat yine.
ISTIRAHATINI AKATMA CNM RAHIM BOYUNU OLÇTURDUN MU

Igneye devam ettik canim hastaneye yattim yine basladik. Seninde bebegin esi asagidamiydi ?
Yok canım benim herhangi bişey yoktu sadece lekelenme oluyodu ama rahimde kanama alanı yoktu en son rahim kasılıp gevşiyo heralde dedndi

ISTIRAHATINI AKATMA CNM RAHIM BOYUNU OLÇTURDUN MU
Yok canim ya. Ne oldugumu anlayamadimki hemen yatisa alcam dedi. Dun de ayrintili ultrason icin baska bir doktora yonlendirdi ona sordum doktorunuz bilgi versin dedi. Yarin da cikis yapcam buyuk ihtimal. Surekli ameliyatta doktor,dogru duzgun konusamiyorum bile. Sadece simdilik bir risk yok sen cok dusunme diyo. Bizde bekliyoruz. Zamana birakcaksin diyo.

Yok canım benim herhangi bişey yoktu sadece lekelenme oluyodu ama rahimde kanama alanı yoktu en son rahim kasılıp gevşiyo heralde dedndi
Himm. Benim asagida oldugu icin korkuyo kanamadan. Hayirlisi hakkimizda. Tekrarlamaz insallah

Himm. Benim asagida oldugu icin korkuyo kanamadan. Hayirlisi hakkimizda. Tekrarlamaz insallah
Gecmis olsun cnm Rabbim kucagimizda gostersin inss hepimizin benimde kanama alani var 6.haftada kanama oldu bi gece yattim ilaclar igneler gecti diye sevinirken bugun yine lekelenmeler oldu yine igne vurunuyorum protestan ×100 ml gun asiri gunde 800 mg progestan hap bakalım hayirlisi Allahim onlari bizlere bagislasin :(

Gecmis olsun cnm Rabbim kucagimizda gostersin inss hepimizin benimde kanama alani var 6.haftada kanama oldu bi gece yattim ilaclar igneler gecti diye sevinirken bugun yine lekelenmeler oldu yine igne vurunuyorum protestan ×100 ml gun asiri gunde 800 mg progestan hap bakalım hayirlisi Allahim onlari bizlere bagislasin :KK43:
Aminn canim. Agrin falan yok dimi ? Kanama olabilir diyo doktor bana 1 ay daha. Onemli olan bebegin yukari cikmasiymis. Canim benim insallah hayirli haberler aliriz.

Yok canim ya. Ne oldugumu anlayamadimki hemen yatisa alcam dedi. Dun de ayrintili ultrason icin baska bir doktora yonlendirdi ona sordum doktorunuz bilgi versin dedi. Yarin da cikis yapcam buyuk ihtimal. Surekli ameliyatta doktor,dogru duzgun konusamiyorum bile. Sadece simdilik bir risk yok sen cok dusunme diyo. Bizde bekliyoruz. Zamana birakcaksin diyo.
Niye ufak sadece 1 dakikasini alacak bir olcumu yapmio anlamis degilim

Aminn canim. Agrin falan yok dimi ? Kanama olabilir diyo doktor bana 1 ay daha. Onemli olan bebegin yukari cikmasiymis. Canim benim insallah hayirli haberler aliriz.
Agrim k.rengi akinti varken oluyo hafif hafif simdi yatiyorum surekli insallah duzeldigi zamanları goruruz

Back