Proluton depot 5 igne vuruldum. Progestan kullaniyorum gunde 3 hap. Fitil sadece 1. Kez kullandim. Cok korkuyorum ya Allah razi olsunCoook dikkat et hep yat dinlen Allahin izniyle dusmez proluton depot yaptilar mi sana arti hergun alttan fitil progestan icmen lazim sanirim hic bi is yapma dinlen
Korkma canim dusmez emin ol bu arada bana da bi dua et bende hamile kalayim ve kucagima alayim ama sakin kalkip is mis yapma tuvalet disinda kalkma bebegin asagidaymis birde kontrole gittigin zaman rahim agzinin kc cm oldugunu ogren oda cok onemliProluton depot 5 igne vuruldum. Progestan kullaniyorum gunde 3 hap. Fitil sadece 1. Kez kullandim. Cok korkuyorum ya Allah razi olsunAllahim herkesin bebegini bagislasin, isteyen herkese nasip etsin. Cok saol yorumun icin.
Canimmm Allah razi olsun. Allahim insallah bize bagislar.çok geçmiş olsun cnm moralini iyi tutu iyi düşün bebeğin seni hissediyo..Bol bol dua et inşallah Rabbimin izniyle tutunur sana bebeğin inşallah...
ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.Canimmm Allah razi olsun. Allahim insallah bize bagislar.
Tamam canim ogreneyim onu. Rabbim sanada nasip etsin insallah. Allahim yardimcin olsun. Saglikli bir bebisin olsun insallah. Moral verdin ya gonlunden gecen ne varsa Rabbim nasip etsin. Insallah bir dahaki kontrolde sevinirim birazKorkma canim dusmez emin ol bu arada bana da bi dua et bende hamile kalayim ve kucagima alayim ama sakin kalkip is mis yapma tuvalet disinda kalkma bebegin asagidaymis birde kontrole gittigin zaman rahim agzinin kc cm oldugunu ogren oda cok onemli
Aminnn insallah canim. Eli, kolu, ayaklari hersey olusmus. Bisey olacagini dusundukce daha cok uzuluyorum. Rabbim sana da saglikla kucagina almak nasip etsin.ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.
Seni uzmek istemiyorum ama dusuklerin kacinci ayda oldu canim. Birden mi oldu ?ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.
Sevineceksin cnm benim hic metak etme dinlenmene bakTamam canim ogreneyim onu. Rabbim sanada nasip etsin insallah. Allahim yardimcin olsun. Saglikli bir bebisin olsun insallah. Moral verdin ya gonlunden gecen ne varsa Rabbim nasip etsin. Insallah bir dahaki kontrolde sevinirim biraz
ilki hemen adet gecikmesinden 10 gün sonra kimyasal gebelikti.2. de dış gebelik oldu cnmSeni uzmek istemiyorum ama dusuklerin kacinci ayda oldu canim. Birden mi oldu ?
Sen benim moral arkadasim oldun. Birlikte seviniriz insallahhhhSevineceksin cnm benim hic metak etme dinlenmene bak
Canim benim. Bu kez yuzun gulecek insallah. Kontrolden sonra yaz mutlaka. Allah yardimcimiz olsun insallah.ilki hemen adet gecikmesinden 10 gün sonra kimyasal gebelikti.2. de dış gebelik oldu cnm
Amin canım cümlemizinn.Sen arkadaşın dediği gibi rahim ağzını ölçtür bi o önemli bişeymiş cnm ihmal etme.iş yapma ayağa pek kalkma bu ara dr. demiştir zaten..Allah yardımcın olsun cnmCanim benim. Bu kez yuzun gulecek insallah. Kontrolden sonra yaz mutlaka. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bizeSen benim moral arkadasim oldun. Birlikte seviniriz insallahhhh
Aminn canim Allah kimseye yasatmasin. Zikirler oldugunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu cok saol. Insallah mujdeli haber verirsin canimm. Gercekten icten soyluyorum Allahim en kisa zamanda nasip eder insallah. Birlikte seviniriz insallah.Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bize
Evet canim 10. Gun sonra kontrolum var sorucam onu doktora. Yatiyorum zaten surekli. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Amin canım cümlemizinn.Sen arkadaşın dediği gibi rahim ağzını ölçtür bi o önemli bişeymiş cnm ihmal etme.iş yapma ayağa pek kalkma bu ara dr. demiştir zaten..Allah yardımcın olsun cnm
Aminnnn asilamam yapilirsa olacak ben inaniyorum da yumurtam gelismedi bak canim o zikirleri hatta bitane var esin okuyo onu parmagini gobeginde daire yapio bi arkadadim kanamadan uzun sure hastanede yatti ama gunu gunune dogurdu Allahin izniyle sen de dogurcn gununde hic merak etmeAminn canim Allah kimseye yasatmasin. Zikirler oldugunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu cok saol. Insallah mujdeli haber verirsin canimm. Gercekten icten soyluyorum Allahim en kisa zamanda nasip eder insallah. Birlikte seviniriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?