• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusukle mi sonuclanir ? lutfen yardim edin :((

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Arkadaslar 13+4 hamileyim. 10. Gun once kanamam oldu ama lekelenme seklinde degil baya oldu. 1. Gece hastanede kaldim. Yatak istirahati yap kesin. Cok riskli dusuk tehlikesi var dedi doktor. Igne verdi onlarda bitti ama yapismayan bolge var kanama riski var hala dedi. Bebegim ve esi hala asagida. Dusuk olur mu yasayan var mi yardim edin ne olur. Sadece bekliycez diyo. Baska bisey demiyo doktor. Basina gelipte toparlayan var mi ? Cok korkuyorum. Bebegim beni terk eder mi sizce :KK43: :'(

Son düzenleme:
Coook dikkat et hep yat dinlen Allahin izniyle dusmez proluton depot yaptilar mi sana arti hergun alttan fitil progestan icmen lazim sanirim hic bi is yapma dinlen

Coook dikkat et hep yat dinlen Allahin izniyle dusmez proluton depot yaptilar mi sana arti hergun alttan fitil progestan icmen lazim sanirim hic bi is yapma dinlen
Proluton depot 5 igne vuruldum. Progestan kullaniyorum gunde 3 hap. Fitil sadece 1. Kez kullandim. Cok korkuyorum ya Allah razi olsun :( Allahim herkesin bebegini bagislasin, isteyen herkese nasip etsin. Cok saol yorumun icin.

çok geçmiş olsun cnm moralini iyi tutu iyi düşün bebeğin seni hissediyo..Bol bol dua et inşallah Rabbimin izniyle tutunur sana bebeğin inşallah...

Proluton depot 5 igne vuruldum. Progestan kullaniyorum gunde 3 hap. Fitil sadece 1. Kez kullandim. Cok korkuyorum ya Allah razi olsun :KK43: Allahim herkesin bebegini bagislasin, isteyen herkese nasip etsin. Cok saol yorumun icin.
Korkma canim dusmez emin ol bu arada bana da bi dua et bende hamile kalayim ve kucagima alayim ama sakin kalkip is mis yapma tuvalet disinda kalkma bebegin asagidaymis birde kontrole gittigin zaman rahim agzinin kc cm oldugunu ogren oda cok onemli

Canimmm Allah razi olsun. Allahim insallah bize bagislar. :KK43:
ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.

Korkma canim dusmez emin ol bu arada bana da bi dua et bende hamile kalayim ve kucagima alayim ama sakin kalkip is mis yapma tuvalet disinda kalkma bebegin asagidaymis birde kontrole gittigin zaman rahim agzinin kc cm oldugunu ogren oda cok onemli
Tamam canim ogreneyim onu. Rabbim sanada nasip etsin insallah. Allahim yardimcin olsun. Saglikli bir bebisin olsun insallah. Moral verdin ya gonlunden gecen ne varsa Rabbim nasip etsin. Insallah bir dahaki kontrolde sevinirim biraz :(

ben de 2 düşükle sonuçlanan gebeliten sonra bugün 6+5 im kalp atışları için gidicem 4 gün sonra sonra hamilelik takvimi ekliycem inşallah Allah bebeklerimizi bize bağışlar.
Aminnn insallah canim. Eli, kolu, ayaklari hersey olusmus. Bisey olacagini dusundukce daha cok uzuluyorum. Rabbim sana da saglikla kucagina almak nasip etsin.

Seni uzmek istemiyorum ama dusuklerin kacinci ayda oldu canim. Birden mi oldu ?

Tamam canim ogreneyim onu. Rabbim sanada nasip etsin insallah. Allahim yardimcin olsun. Saglikli bir bebisin olsun insallah. Moral verdin ya gonlunden gecen ne varsa Rabbim nasip etsin. Insallah bir dahaki kontrolde sevinirim biraz :KK43:
Sevineceksin cnm benim hic metak etme dinlenmene bak

Canim benim. Bu kez yuzun gulecek insallah. Kontrolden sonra yaz mutlaka. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Amin canım cümlemizinn.Sen arkadaşın dediği gibi rahim ağzını ölçtür bi o önemli bişeymiş cnm ihmal etme.iş yapma ayağa pek kalkma bu ara dr. demiştir zaten..Allah yardımcın olsun cnm

Sen benim moral arkadasim oldun. Birlikte seviniriz insallahhhh
Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bize

Insallahhh cnm benim 4 dusugum var bu ay asilama bekliordum pazartesi belli olucak yapilip yapilmayacagi ayyy insallah bende hamile olurum 20 gun sonra guzel haber veririmmm dusuk cok zor rabbim yasatmasin canim bebegin dusmemesi icin zikirler var cekebilirsin tefriciye yap Allah tan iste cnm verir o bize
Aminn canim Allah kimseye yasatmasin. Zikirler oldugunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu cok saol. Insallah mujdeli haber verirsin canimm. Gercekten icten soyluyorum Allahim en kisa zamanda nasip eder insallah. Birlikte seviniriz insallah.

Amin canım cümlemizinn.Sen arkadaşın dediği gibi rahim ağzını ölçtür bi o önemli bişeymiş cnm ihmal etme.iş yapma ayağa pek kalkma bu ara dr. demiştir zaten..Allah yardımcın olsun cnm
Evet canim 10. Gun sonra kontrolum var sorucam onu doktora. Yatiyorum zaten surekli. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Aminn canim Allah kimseye yasatmasin. Zikirler oldugunu bilmiyordum soyledigin iyi oldu cok saol. Insallah mujdeli haber verirsin canimm. Gercekten icten soyluyorum Allahim en kisa zamanda nasip eder insallah. Birlikte seviniriz insallah.
Aminnnn asilamam yapilirsa olacak ben inaniyorum da yumurtam gelismedi bak canim o zikirleri hatta bitane var esin okuyo onu parmagini gobeginde daire yapio bi arkadadim kanamadan uzun sure hastanede yatti ama gunu gunune dogurdu Allahin izniyle sen de dogurcn gununde hic merak etme

Back