Gebeliğe Hazırlık Düşük :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bir arkadaşım gidecek sonra ben gidecem müsait zamanda. sözde demelerine göre hamile kalınca iğne vurulmaya devam etmek lazımmış. Sen çok yeni evlilik olarak çok takılma rahat ol sıkıntı etme yoksam ondan da olmuyor bence.

Ben düşük yaptığım için gittim önlem olarak tabi tekrar çağırdı beni inşallah hamile olarak gelirsin subyanın çok falan dedi. Genelde hamilelikte sıkıntısı olanlar ve sürekli düşük yapanlar gidiyor hayırlısı olsun bakalım
Ben düşükten sonra artık takmamaya başladım zaten yeni evliyim doktorum da öyle dedi Allah verirse olur zaten ben ne yaparsam yapayım Allahın dediği olur

Zaten var olup olmadığını anlar yapmazmış kadın. Tabi ki 1 yıl sonra olmuştu benim doktorlar hemen tedavi yapmıyorlar tabiki insan istiyor o ayrı konu. Benim de evliliğim üç yıl oldu bakalım elbette nasipse olur çok istiyorum bu zor zamanlarda çünkü evin içinde arıyor insan evlad kokusu sesi isteyene versin Rabbim yaa.

Doğru kadın anlıyor. Bende evde Bi bebeğim olsa onunla ilgilenirdim diye düşünüyorum bazen ama nasip eğer kadına giderseniz bana burdan yorumunuzu yazın lütfen siz ne düşüneceksiniz merak ediyorum açıkçası

Arkadaşım benden önce gidecek o gitsin sonra bende gidecem onun düşüncesini paylaşırım sizinle sonra kendim gidince onu ben şimdiden iyi düşünmüyor saçma geliyor da o bu onu dedikçe düşünüyorum merak da ediyorum altı üstü ne yapıyor o iğneye de engel oluyor güya ne biliyim ya kafamkarmakarışık

Ben kendim de sağlıkçıyım bana da çok saçma geldi korktum bana bişe olur falan dedim sonra bi abla var git mutlaka dedi bişe olmadı dedi anlattı o da iyi olmuş falan sonra gittik eşimle valla 3 iğne yaptı hiç de bişe hissetmedim ne bileyim saldım gitti ya hani onun rahatlığı var.

Benim konulararima bakarsanız bende aynı şekilde sebepsiz 4.gebeliğimi dusurdum bende hamile kalınca korkuyorum dua yaptırıyorum ama her hamilelikte yeniden yapılması gerekiyormus Kismet olursa birdaha çok dikkat edecem ve yaptıracam

Dikkat etmek lazım bazı kadınlar hemen olur belki hep ilgisiz davranırlar sanırım biz dikkatli olmamız şartmış gibi mecburuz her insanda bir olmayabiliyor ama sebepsiz hiçbirşey olmuyor.

Sal gitsin zaten ne kadar salarsan o kadar iyi bu arada yaşın kaç onu merak ettim :)

Benim evime gelen hoca büyük Bi hoca hatır için geldi yoksa bu subyana flaan gelmiyor adam bana bi muska yazdı birdaha yazdırmaya gerek yok bu seni korur dedi ben yine de iğneye gittim vurdurdum eger sizin de varsa böyle imkanınız deneyin derim. Benim doktorum bile sebebini sorduğumda nasip değilmiş dedi adam sebebi yok diyorlar bunu zaten doktorlar bilmez

Ummu subyan ne demek?

Sen çok yenisin canım ya ben 30 bu arada o bolamandaki kadının numarasını buldum aradım bana regli olunca gel dedi çok çılgın bu işler
Ahahaha abla diyeyim o zaman Yaa buldun mu iyi bari olursan gidersin kadın sağlıkçı kocası astsubymış ben sana ön bilgi vereyim bunları zaten anlatıyor bolaman yoluna girince 2. Taksi durağının karşısında ev hemen kolay bulursun

Ummu subyan ne demek?
Bu bir cin musallatı dır. Yaşlı çirkin bir kadın olarak bilinir insan ırkını bitirmek için yemin etmiştir. Anne karnındaki ve yeni doğan bebeklere musallat olur onları boğar ve öldürür. Bu cinin anne adayıyla göz göze gelerek musallat oldugu biliniyor ya rüyada yada Bi böcek kılığına falan girerek ben böyle biliyorum internette çıkıyor yazınca

Önemli değil ne istersen onu de. Tarif etti bir sürü bilgi verdi bakalım ne zaman nasip olur..

Merhaba cnm geçmiş olsun benimde 2 kaybım var ilki 10 haftalık di kalp atışı durduğu için kaybettim 1 ay önce de ikinci bebegimi kaybettim 13 haftlikken aynı nedenden dolayı. Daha önce bende çok doktora gittim banada hiç bir sorun yok diyorlardı hiç fark eden doktor olmamış di rahimde perde olduğu için bebekler ölüyormuş cnm

Size de merhaba doktorum perde var demişti hamileyken gelişmiyor neyse düşük olunca kürtajolduktan sonra gittim tekrar perde için filmler çekindim doktorum şuan öyle birşey yok dedi perde olayı da kapandı :) valla hiçbirşeyin ucu birbirine değmiyor bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…