Merak ediyorum rüyalar görürmüydü. Ben çok rüyalar görüyorum böyle anlamsız diyorum yormuyorum sonra o rüyam çıkıyor. Düşük yapalı 4 gün olduBenim yengemin de öyleydi sürekli 2. Ayında düşük yapıyordu sonra Bi tane hoca vardı oraya götrdüle gelincik boğuyo demş ler doktorlar bilemedi sonra hocadan sonra cocuğu oldu
Çok doktor denedim abartmıyorum 8 tane son tedavi uygulayan doktorum düşük olabilir eve yolladı iki hafta sürmeden bebek karnım da öldüİyi bi riskli gebelik uzmanı bulmani tavsiye ederim cnm
Bunların hepsi yaşadığınız kötü olaylardan yukarda burcusami arkadaşımızın da dediği gibi iyi bir riskli gebelik uzmanına görüşmelisiniz genelde üniversite hastanelerinde bu bölüm vardırMerak ediyorum rüyalar görürmüydü. Ben çok rüyalar görüyorum böyle anlamsız diyorum yormuyorum sonra o rüyam çıkıyor. Düşük yapalı 4 gün olduondan önce çocuk görüyorum koşuyor erkek ama bana yaklaşmıyor hiç eşim sureti çirkin oluyor bunu bazı insanlara anlatsam anlamıyorlar ( bedenim çok yorgun...
Annem çok düşük yaptı genetik olabilir dediğiniz gibi. Erkek bebekleri ölmüşmerhaba benimde 3 tane düşüğüm oldu doktor genetik test, kromozom testi ve tam kan sayımı istedi..Düşüğün bir çok sebebi var ki tekrarlayansa mutlaka duzgun bir doktora gidin o zaten yonlendirecektir sizi.
Üniversite hastanesinde tedavi görüyorum herhangi sıkıntı yok diyorlar sadece hamilelik öncesi besin takviyesi ilaç verdiler şimdi başka doktor geldi sürekli doktorlarımız değişiyor pandemi süreci hastanelerde karışık malum.Bunların hepsi yaşadığınız kötü olaylardan yukarda burcusami arkadaşımızın da dediği gibi iyi bir riskli gebelik uzmanına görüşmelisiniz genelde üniversite hastanelerinde bu bölüm vardır
Kaç aylık gecesinin çok güzel duygular içerisindesiniz eminim Rabbim daim etsin dilerim tüm kalbimleKan pıthılaşması olabilir mi. Herkezin düşüncesine inanışına saygım var. Dini de iyi biliyorum fakat ümmü sübyan olayına ınanmıyorum eskiden hastalık bilinmezmiş belkide o bebeklerini düşürenler kan pıhtılaşma probleiimi olanlardı sonra ümmü SÜbyan kaldı adı bilemeyiz. Yine de bi hocaya gözükün tabiki olmaz demiyorum ama olabileceği ni de pek dusunmuyorum. Bu arada bende gebeyim sürekli kötü rüyalar görüyprum. Hatta korkularım la rüyalarım da yüzleşiyorum tamamen hormonlardan kaynaklı rüya gördüğümüzü n bilincindeyim o yuzden cok takılmıyorum rüyalara.
Test olarak doktorlar yaptı mı bilmemama özel olarak bilmediğim için baktırdım dersem yalan olurRahim anomalisi ya da kan pıjtılaşmasına baktırdınız ?
Onu kendin yaptırıyorsun sanırım genetik test diye geçiyor devlet hastaneleri birköç düştükten sonra yapıyor ama ozel de isteğe göre yapıyolar parasıyla sonuçta. Size hiç teklif etmediler mi 3 aylık gebeyim bu arada sagolun Allah razı olsunKaç aylık gecesinin çok güzel duygular içerisindesiniz eminim Rabbim daim etsin dilerim tüm kalbimleama çok dua okuyun yinede zor o rüyalarla yaşamak bazen. Bilmiyorum ki doktorlar kaç tane test yapıyorlar bunu da göz önüne almazlar mı.?doktorlara birşey demeye gelmiyor ben işimi biliyorum edasında kimisi sanırım özele gitsem daha iyi çare olur ama maddiyatım iyi değil bu zamanlarda.
Çok geçmiş olsun öncelikle bende 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim insanın çocuğunu kaybetmes çok kötü bişey Rabbim düşmanıma yaşatmasın inşaallah sizde bi an önce evladınıza saglıkla kavuşursunuz.. Benim doktorum sık tekrarlayan düşüklerde rahimde yara oluşuyor ve bebek oraya tutanamıyormuş o yüzden arka arkaya düşük oluyormuş doktor düşükten sonra en az 2 sene hamilelik önermiyoruz yaranın iyileşmesi için demiştiMerhaba ben sürekli düşük yapıyorum en uzun 8 haftalık hamile kalabildim nedensiz hamileliğim sonlanıyor. Belki saçma gelecek ama sürekli çevrem ümmü sıbyan var sende diyerek baskı yapıyorlar bende hiç fikrim olmayan konu pek kafamı yormak ıstemiyorum. Tedavi görüyorum hiçbir sorunum yok doktorlar öyle diyor ama bebeklerim neden düşüyor anlayamıyorum yoruldum
Etmediler ben ilk düşük ölü oldu içimde parçalandı ikincisi kimyasal gebelik. Şimdi tekrarına umutluyum bilmiyorum bende tutunmadıkça korkuyorum aynı şeyi yaşamaya. Bu dediğinizi yaptırcam madem isteğe bağlı..haklısonız derdi aynı şeyleri yaşayanlar anlıyor kendimi burada bulacağımı da bilmezdim insan ihtiyaç duyuyorOnu kendin yaptırıyorsun sanırım genetik test diye geçiyor devlet hastaneleri birköç düştükten sonra yapıyor ama ozel de isteğe göre yapıyolar parasıyla sonuçta. Size hiç teklif etmediler mi 3 aylık gebeyim bu arada sagolun Allah razı olsunen yakın zamanda sizde nasip etsin bir düşüğüm var toparlanmam zaman aldı okadar canım yandık sizi cok iyi anlıyorum yeni bir hamilelik olmadık a insan unutamıyor toparlanamıyor Malesef.
Düzgün doktor nasıl bulunur bilmiyorum genelde testler yapıp bir süre kan alıyor 7 veya 8 tüp hangisi ne testi bilemiyorum birde isteğe bağlı mı dedikleriniz siz yaptırdınız birşey çıktı mı peki?merhaba benimde 3 tane düşüğüm oldu doktor genetik test, kromozom testi ve tam kan sayımı istedi..Düşüğün bir çok sebebi var ki tekrarlayansa mutlaka duzgun bir doktora gidin o zaten yonlendirecektir sizi.
Üniversite hastanesinde aylık olarak değişiyor doktorlar hangi ildesiniz bilmiyorum ama üniversitede profesörler ücretli muayene alıyorlar onlara hiç göründünüz mü?Üniversite hastanesinde tedavi görüyorum herhangi sıkıntı yok diyorlar sadece hamilelik öncesi besin takviyesi ilaç verdiler şimdi başka doktor geldi sürekli doktorlarımız değişiyor pandemi süreci hastanelerde karışık malum.
Üniversite hastanesinde aylık olarak değişiyor doktorlar hangi ildesiniz bilmiyorum ama üniversitede profesörler ücretli muayene alıyorlar onlara hiç göründünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?