- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Üniversite hastanelerinde ücretsiz, özel laboratuvarda da 1200tl demişlerdi bize geçen sene. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım 4 haftada çıktı sonuçlar.benim ilk tüp bebek negatif olunca yaptırdık ama eğer bunu bilmeseydik şimdikini de kaybederdik Allah korusun. Pıhtılaşma İçin özel bir iğne var hergün vurulacağım doğuma kadar , vurulmazsan direkt bebek kaybı düşük oluyor çünkü. Mutlaka yaptırın pıhtılaşma sorununuz varsa bu iğneyi kullanmadan bebeğinizi kaybedersiniz Allah KorusunBak bunu dediğiniz iyi oldu bilmiyordumki bilmemek de birçok şeye insanı geride bırakabiliyor pahalı ama mecbur olunca imkanlarımı zorlayıp yaptırmam lazım aşırı mı pahalı acabaçok teşekkür ederim bir fikirleriniz için.
Mesajınızı çok iyi aldım çooook teşekkürler inşallah gideceğim en yakın zamanda...Üniversite hastanelerinde ücretsiz, özel laboratuvarda da 1200tl demişlerdi bize geçen sene. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım 4 haftada çıktı sonuçlar.benim ilk tüp bebek negatif olunca yaptırdık ama eğer bunu bilmeseydik şimdikini de kaybederdik Allah korusun. Pıhtılaşma İçin özel bir iğne var hergün vurulacağım doğuma kadar , vurulmazsan direkt bebek kaybı düşük oluyor çünkü. Mutlaka yaptırın pıhtılaşma sorununuz varsa bu iğneyi kullanmadan bebeğinizi kaybedersiniz Allah Korusun
Aslında şuna da değinmek de isterim testlerim için gittiğim doktor troid yüksekliği için ilaç tedavisi verdi normale inmişti troid engel olur mu bilmem düşüğe. Şunu da belirteyim eşim gitti o yaptırdı testlerini sperm yumurtalıklarım da iyi sorun yok. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu kan pıhtılaşması için yapılanı yaptırcam onu yaptıröadığımıza eminim.Diğer arkadaşlar da söylemiş zaten cnm testlerini eşinin testlerini yaptır bi sıkıntı vardır yumurta kalitesinde yada sperm kalitesinde belki takviyeye ihtiyac vardır. Bide pihtilasma da olabilir oda düşüğe sebep oluyo
Hic tedavi oldun mu peki cnm klomen tarzı?Aslında şuna da değinmek de isterim testlerim için gittiğim doktor troid yüksekliği için ilaç tedavisi verdi normale inmişti troid engel olur mu bilmem düşüğe. Şunu da belirteyim eşim gitti o yaptırdı testlerini sperm yumurtalıklarım da iyi sorun yok. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu kan pıhtılaşması için yapılanı yaptırcam onu yaptıröadığımıza eminim.
Üniversite hastanelerinde muhakkak olur aslında Allah AllahO zaman Erzurumdaki hastane daha iyi buradaki küçük sizin demenize göre mesela profesör filan ücret aldığını bilmiyorum profesörler olacak kadar büyük değil . Ben kendim gittiğimde kadın doğum uzmanlarına gidiyorum bana bir sürü test yapıp folikasit yazıp yolladılar. Ama şimdi tekrar randevu aldım gittiğmde sorarım yani.
Evet oldum ilkinde yumurtam çatlamadı ikinci ayda yine olmadı sonrası pandemi girdi devam edicem bu ay inşlh. O arada ikinci düşüğüm oldu şimdi de doktorum gitti tedavi uygulayan özel klinik açtı bu da benim şansıma yeni doktor bulacam maddiyatım yetmiyor aynı doktoruma gidemedimHic tedavi oldun mu peki cnm klomen tarzı?
Yok yok burada gücü olan özele gidiyor olmayan benim gibi yollar arıyor ben şuan orduda kalıyorum yok burada. Aslında Trabzonda daha iyileri varda aynı sizin hastaneler gibi ama şuan oraya gidemiyorum pandemi olduğu için çekiniyorum.Üniversite hastanelerinde muhakkak olur aslında Allah Allah
Hım o zaman yumurta kalitesiyle ilgili problem yok gibi görünüyo.. Ins sebebini bulursun da mucizene kavusursun..Evet oldum ilkinde yumurtam çatlamadı ikinci ayda yine olmadı sonrası pandemi girdi devam edicem bu ay inşlh. O arada ikinci düşüğüm oldu şimdi de doktorum gitti tedavi uygulayan özel klinik açtı bu da benim şansıma yeni doktor bulacam maddiyatım yetmiyor aynı doktoruma gidemedimşuan randevu aldım yeni doktor bakalım hayırlısı. Burada özel hastaneler daha iyi
Trabzon’da da var galiba size de yakın sayılır iyi bir profesöre muayene olun gerçi hiç belli olmuyor bi profesörün bulamadığı hastalığı bi asistan şıp diye anlayabiliyor Allah şifanı aratmadan versin İnşallahYok yok burada gücü olan özele gidiyor olmayan benim gibi yollar arıyor ben şuan orduda kalıyorum yok burada. Aslında Trabzonda daha iyileri varda aynı sizin hastaneler gibi ama şuan oraya gidemiyorum pandemi olduğu için çekiniyorum.
Ona muhakkak baktırın rahim anomalisi olma ihtimaline karşı mutlaka histereskopi yaptırın derim.Sübyan da olabilir onun için de güvenilir bir hocaya muska yaptırabilirsiniz ben de yaptırdım muskayı ipe geçirip belime taktım hala duruyor doğuma da onunla gireceğim.Tabii koruyacak olan Allahtır muskayla bitmiyor o sadece üzerimizde dua olarak bulunsun diye var yoksa hâşâ yaşamayacak olan bebeği o yaşatmıyor.İlk gebeliğimde muska olduğu halde kaybettim bebeğimi her şeyi ona bağlamamak lazımTest olarak doktorlar yaptı mı bilmemama özel olarak bilmediğim için baktırdım dersem yalan olur
Aslında Trabzonlu eşim her türlü yakında dediğiniz gibi çare arayana nerede çıkacağı belli olmuyor yinede fikir bilgileriniz için teşekkürlerTrabzon’da da var galiba size de yakın sayılır iyi bir profesöre muayene olun gerçi hiç belli olmuyor bi profesörün bulamadığı hastalığı bi asistan şıp diye anlayabiliyor Allah şifanı aratmadan versin İnşallah
Estağfirullah lütfen üzülmeyin çözüme odaklanın ümidinizi yitirmeyinAslında Trabzonlu eşim her türlü yakında dediğiniz gibi çare arayana nerede çıkacağı belli olmuyor yinede fikir bilgileriniz için teşekkürler
Dediğinizi yaptırcam da işte doktorların kendine özgü tedavisi var direk yap deyince yapmıyorlar mesela ilk tedavi zorunluymuş üç ay bende iki ay filan gördüm neyse bu dedikleriniz küpe olsun sağolasınız yaptırcam buraya güzel haberler için gelirim inşlh birgün bunlarda geçer.Ona muhakkak baktırın rahim anomalisi olma ihtimaline karşı mutlaka histereskopi yaptırın derim.Sübyan da olabilir onun için de güvenilir bir hocaya muska yaptırabilirsiniz ben de yaptırdım muskayı ipe geçirip belime taktım hala duruyor doğuma da onunla gireceğim.Tabii koruyacak olan Allahtır muskayla bitmiyor o sadece üzerimizde dua olarak bulunsun diye var yoksa hâşâ yaşamayacak olan bebeği o yaşatmıyor.İlk gebeliğimde muska olduğu halde kaybettim bebeğimi her şeyi ona bağlamamak lazım
Hıı. Bu dediğiniz de olabilir birde eşim çok aşırı sigara içen birisi tek kötü huyu bunu diyebilirim bir türlü bıraktıramadım. Bu dediğiniz ilk defa duydum bilmediğim çok şey varmışEşinizin spermiogram değil de sadece ozel laboratuvarlarda yapılan sperm dna hasar testi yaptırmasini ısrarla öneriyorum ( cok pahali bi test değil 300₺ civarı) spermlerin dna si sorunlu ise ondan da bebek yaşamıyormus.
Orduda yaşıyorum ben bence mutlakagidin hem içinizde kalmaz hem de kaybedecek bişeyiniz yokSiz neredesiniz merak ettim. Bende sanırsam kurtulmak amaçlı gidecem birde bir yanım git ne kaybın olcak diyor. Peki çocuğunuz var mı hiç mi yok?
Bende ordudayım fatsaya mi gittiniz peki bana orada var dediler bunuOrduda yaşıyorum ben bence mutlakagidin hem içinizde kalmaz hem de kaybedecek bişeyiniz yokyok 4 ay olcak evlenelim ilk gebeliğimdi
Hadi canımBende ordudayım fatsaya mi gittiniz peki bana orada var dediler bunuoo çok yeni senin evlilik olur ya çok yeni
Evet ünyeliyim kendimHadi canımevet fatsaya gittim ünyede oturuyorum Bi kadın var onu dediler gittim Şaka gibi ya kadın doktorla evli kızına bile yapmış iğneyi
Hiç korkma kadın hem konuşup hem iğneyi yapıyor üç yerden 1 kalça 2 koldan içinde su gibi bişe var ücret 100 TL aldı bahsettiğimiz kadın aynı kadın. Benimde çevremde bu kadına gittikten sonra çocuğu olan çok kanaması olan da gitmiş durmuş bilmiyorumEvet ünyeliyim kendimiş gereği ordudayım eşim Trabzonlu bende gidecem ona ama korkuyorum ne var iğnede peki ücret alıyor mu o fatsadaki kadın annesi yaparmış sonra ölünce kızı yapıyormuş. Şimdi çevremde de öyle olup gidip yaptırıp çocuğu olan var ama şahsi tanımıyorum duyum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?