- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Bende bugün yaşadım aynısını seni çok iyi anlıyorum malesefEvet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Hiç böyle bişey yaşayacağıma ihtimal vermezdim ama insanın başına herşey geliyorBende bugün yaşadım aynısını seni çok iyi anlıyorum malesef
Üzülme lütfen fatih kardeşim in adı şimdi burda yoklar ama bir gün kavuşcazÜzülme desemde üzülürsün çünkü kolay değil. Çok çok geçmiş olsun.
keşke teselli verebilsem. Ama en zayıf noktam 'evlat'. Bende oğlumu 21 haftalıkken kendiliğinden açılan rahimağzımdan dolayı kaybettim. Hiç bir sıkıntısı yoktu bebeğimin. Bende de aynı şekilde bir anda oldu ve ertesi gün suni sancı ile doğum yaptım. Hastaneye gittiğimde bebeğim tekme atıyordu bende bir şey olmamıştır diyordum. Ne bileyim evde düşen şeyin kesesi olduğunu.
Dr yapacak bir şey yok dedi kaldım öyle.
O gün bugündür uyuyamıyorum. Gözümden sakınıyordum çok alışmıştım. 3.5 yılda zor kavuşmuştum.
Çok zor isterse 1 günlük olsun isterse 1 aylık hiç farketmiyor.
Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşallah.
Birgün bizimde olur hayırlısağlıklı evlatlarımız Allah nasip eder inşaallah. Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada kimyasaldan sonra hamile kalamak kolayderler
Üzülme. Ben hem düşük yaptım, hem kimyasal gebelik geçirdim. Rabbim esirgesin, düşükle kıyaslanamaz bile. Bebek oluşmuyo çünkü.Bende bugün öğrendim kimyasal gebelik olduğumu
İnşaallahÜzülme lütfen fatih kardeşim in adı şimdi burda yoklar ama bir gün kavuşcaz
Bende aynı şekilde kanamayı görünce beynimden vurulmuşa döndüm çok zor Allah kimseye yaşatmasınHiç böyle bişey yaşayacağıma ihtimal vermezdim ama insanın başına herşey geliyor
Çok zor hayal kurup gerçekleştirememek Rabbim hayırlısıyla herkesin kucağını doldursun inşAllahÜzülme. Ben hem düşük yaptım, hem kimyasal gebelik geçirdim. Rabbim esirgesin, düşükle kıyaslanamaz bile. Bebek oluşmuyo çünkü.
Etrafımda ilk kendimde duydum böyle bişy yada insanlar yaşıyor anlatmıyor inş tekrar etmezBen de ogrendigim gün dusuk yapmistim.simdi bu ay adetim gecikti ayni sey olursa diye korkuyorum
Amin inş dr deneyin 1 hafta sonra dedi folik asitede başlayacağımBen de ocak ayinda dusuk yapmistim mart ayinda tekrat hamile kaldim. Simdi bebegim kucagimda. Cok uzucu oldugunu biliyorum ancak dusugun pesi hamilelik derler hep. Gercekten de oyle oldu.
Bir arkadasim da 16 haftalik ikizlerini kaybetmisti. 3 ay sonra o da hamile kaldi.
Caninizi sikmayin lutfen. Daha gencsiniz. Insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalirsiniz ve bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz.
Etrafımda ilk kendimde duydum böyle bişy yada insanlar yaşıyor anlatmıyor inş tekrar etmez
biz bu ay denemelere devam ediyoruz 31 Temmuz’da başlamıştı kanamam adet tarihim değişir miBende şu an düşük yapan biriyim,kanamam hala devam ediyor. Bende etrafımda hiç duymamıştım daha önce.
5 haftalıktı ve kendi kanamayla düşmeseydi kürtaj olacaktım. o yüzden şimdi buna da şükür demekle yetiniyorum.
demek ki yaşamam gerekiyordu diyorum. ve gerçekten daha geç aylarda kaybedenlerle acımın aynı olmadığını biliyorum, kıyaslayamam bile farkındayım. inşallah bizde en kısa sürede yeniden hamile kalırız,ayrıca bende bu sefer 10 gün geçmeden adetim doktora bile gitmeyi düşünmüyorum.
Benim bir kaç gün önce başladı. İlk doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum.Biz
biz bu ay denemelere devam ediyoruz 31 Temmuz’da başlamıştı kanamam adet tarihim değişir mineye göre test yapıcam onu bilmiyorum acıkcası
Bu ay böyle oldu sık sık birliktelik oldu olmassa test alıçam önümüzdeki ay inş sağlıkla hayırlı haberler alırızBenim bir kaç gün önce başladı. İlk doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum.
Onun harcinde yumurtlama gününü büyük ihtimal tahmin etmek olanaksız olacak. O yüzden ovülasyon testi sipariş ettim. Geçende de onunla hamile kalmıştım zaten. Bence sende test alabilirsin.
Bu ay böyle oldu sık sık birliktelik oldu olmassa test alıçam önümüzdeki ay inş sağlıkla hayırlı haberler alırız
İlk defa duydum kimyasal gebelik diye bişey kan testi yaptığımda pozitifti 2 gün sonra tekrar gel dediler değerim düştü ilk sonucu öğrendiğimde e bebege gittim bebek kıyafeti aldım eşime sürpriz yapmıştım ikimizde o kdr sevinmiştik ki ilk denemede olduğu için değerim düşünce ister istemez üzüldüm ama inanıyorum bi gün gelicek :)))inşallah yeniden hayırlısıyla hamile kalırsın canım.. bu konuda baya araştırma yaptım kendiliğinden oluşan düşüklerde sonraki aylarda tekrardan hamile kalma olasılığı yüksekmiş. tabii Allah bilir zamanını.. Allah tekrar yaşatmasın aynı şeyi bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?