Düşük yaptımmm :(((

Bende bugün yaşadım aynısını seni çok iyi anlıyorum malesef

Geçmiş olsun.
Bende idrarda çift çizgiyi görüp 2 gün sonra kan sonucuma bakarken kanama yaşadım.
Zor bir psikoloji, rabbim tekrarını yaşatmaz inşallah.

Üzülme lütfen fatih kardeşim in adı şimdi burda yoklar ama bir gün kavuşcaz

Geçmiş olsun.
Acın çok taze.
Şimdi ne söylesek boş gelir belki.

Bende 2 kez düşük yaptım.
Öyle 5-6 haftalık bişey de değillerdi.
4 aylıktı sonuncu düşüğüm.
Çok acı gerçekten.
Ben evde düşürdüm,yani Doğum yaptım gibi bişey olmuştu.

Şimdi 2 evladım var. Çok sancılı süreçlerle doğumlarım oldu.
Ne hamileliğimden birşey anladım,nede doğurur doğurmaz kucağımda uyuyamadık.
Prematüre oldu ilk bebeğim.
Dediğim gibi sahip olduğum 2 bebeğim var şimdi ama hiç kolay olmadı.

Kaybettiklerimi Hiç unutamam geçmez sanmıştım ama geçti.
Yani belki arada aklıma geliyor ama eskisi gibi acıtmıyor. Melek onlar..

İnşallah sağlık olsun önce,
Hayırlısı ile kucağına alacağın günlerin olsun..

Ben de ocak ayinda dusuk yapmistim mart ayinda tekrat hamile kaldim. Simdi bebegim kucagimda. Cok uzucu oldugunu biliyorum ancak dusugun pesi hamilelik derler hep. Gercekten de oyle oldu.
Bir arkadasim da 16 haftalik ikizlerini kaybetmisti. 3 ay sonra o da hamile kaldi.
Caninizi sikmayin lutfen. Daha gencsiniz. Insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalirsiniz ve bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz.

Amin inş dr deneyin 1 hafta sonra dedi folik asitede başlayacağım

Etrafımda ilk kendimde duydum böyle bişy yada insanlar yaşıyor anlatmıyor inş tekrar etmez

Bende şu an düşük yapan biriyim,kanamam hala devam ediyor. Bende etrafımda hiç duymamıştım daha önce.
5 haftalıktı ve kendi kanamayla düşmeseydi kürtaj olacaktım. o yüzden şimdi buna da şükür demekle yetiniyorum.
demek ki yaşamam gerekiyordu diyorum. ve gerçekten daha geç aylarda kaybedenlerle acımın aynı olmadığını biliyorum, kıyaslayamam bile farkındayım. inşallah bizde en kısa sürede yeniden hamile kalırız,ayrıca bende bu sefer 10 gün geçmeden adetim doktora bile gitmeyi düşünmüyorum.

Biz
biz bu ay denemelere devam ediyoruz 31 Temmuz’da başlamıştı kanamam adet tarihim değişir mi neye göre test yapıcam onu bilmiyorum acıkcası

Biz

biz bu ay denemelere devam ediyoruz 31 Temmuz’da başlamıştı kanamam adet tarihim değişir mi neye göre test yapıcam onu bilmiyorum acıkcası
Benim bir kaç gün önce başladı. İlk doktora gidip kontrol olmayı düşünüyorum.
Onun harcinde yumurtlama gününü büyük ihtimal tahmin etmek olanaksız olacak. O yüzden ovülasyon testi sipariş ettim. Geçende de onunla hamile kalmıştım zaten. Bence sende test alabilirsin.

Bu ay böyle oldu sık sık birliktelik oldu olmassa test alıçam önümüzdeki ay inş sağlıkla hayırlı haberler alırız

Bu ay böyle oldu sık sık birliktelik oldu olmassa test alıçam önümüzdeki ay inş sağlıkla hayırlı haberler alırız

inşallah yeniden hayırlısıyla hamile kalırsın canım.. bu konuda baya araştırma yaptım kendiliğinden oluşan düşüklerde sonraki aylarda tekrardan hamile kalma olasılığı yüksekmiş. tabii Allah bilir zamanını.. Allah tekrar yaşatmasın aynı şeyi bize..

İlk defa duydum kimyasal gebelik diye bişey kan testi yaptığımda pozitifti 2 gün sonra tekrar gel dediler değerim düştü ilk sonucu öğrendiğimde e bebege gittim bebek kıyafeti aldım eşime sürpriz yapmıştım ikimizde o kdr sevinmiştik ki ilk denemede olduğu için değerim düşünce ister istemez üzüldüm ama inanıyorum bi gün gelicek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…