- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
İlk defa duydum kimyasal gebelik diye bişey kan testi yaptığımda pozitifti 2 gün sonra tekrar gel dediler değerim düştü ilk sonucu öğrendiğimde e bebege gittim bebek kıyafeti aldım eşime sürpriz yapmıştım ikimizde o kdr sevinmiştik ki ilk denemede olduğu için değerim düşünce ister istemez üzüldüm ama inanıyorum bi gün gelicek :)))
Evet bende yapamam Hevesim kırıldı biraz kalp atışınız duymadan kimseye söylemem ztnbende sürpriz yapmıştım..işte şimdi düşününce bir daha yapamam. o ilk hevesim gitti tamamen.
artık olaya güzel bir şeyden ziyade tedirgin olarak bakıyorum. tek kötü yanı belki de bu oldu..
Canim benim de tedaviyle oldu ve doktor kese yok sagliklik artmiyor beta hcg dedikce ona inanmak istemiyodum ama bugun basladi kanamam dusuruyorum 5 yil sonra oldu bi daha olur insallah cok zor durumdayimİnsan donuyo düşünemiyor sanki. Bana doktor embriyo gelişmiyor düşük olacak dedi. Ben belki olmaz hiç bişeyim yokki benim diyorum adama. Tedaviyle olunca helede. Önce sevinç sonra üzüntü psikolojisi altüst oluyo insanın.
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı.Canim benim de tedaviyle oldu ve doktor kese yok sagliklik artmiyor beta hcg dedikce ona inanmak istemiyodum ama bugun basladi kanamam dusuruyorum 5 yil sonra oldu bi daha olur insallah cok zor durumdayim
Amin bu aciyi kimse tatmasin cok zormus , Allah hakkimizda hayirlisini versin ..Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı.
Kan testindeki degerlerin kaçtı . Benimde düşük tehlikem varEvet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
11 küsürdü cnmKan testindeki degerlerin kaçtı . Benimde düşük tehlikem var
Başka bir doktora dağ gorunmelisinCevap verecek kimse yok mu?
Canım sen ciddi misin ya.o kadar üzüldüm ki.Yeni mi düştü dün konuştuğumuzda iyiydin.niye oluyormuş peki çaresi neymiş lütfen iyi bir doktora git araştırsın.çok şükür hamile kalıyorsun.önlemi neymiş bunun.çok geçmiş olsun.Benim kanamam vardı zaten ilaç iğne falan azalmıştı en son kontrolde bebek ve kese iyiydi kalp atısı da vardı eve geldim 2 gun sonra düşürdüm kızlar patalojik hiç bişey de kalmadı hepsini evde düşürdümbu ikinci kaybım diğeri 5 aylıktı
Hayırlısı canım evde düştü zatenCanım sen ciddi misin ya.o kadar üzüldüm ki.Yeni mi düştü dün konuştuğumuzda iyiydin.niye oluyormuş peki çaresi neymiş lütfen iyi bir doktora git araştırsın.çok şükür hamile kalıyorsun.önlemi neymiş bunun.çok geçmiş olsun.
Dün çok da stres yapmıştın inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir gebelik yaşarsın çok çok üzüldüm.lütfen bundan sonra perinatologla devam et.asla başka doktora gitme.Hayırlısı canım evde düştü zatendun aksama doğru bi anda kan boşaldı zaten gebe kalınca kalan testleri yaptıramadım romotolojiye gidecektim bide kromozon testi olcaktı
Uzaklık olmasa tabiki canım ha deyince gidilmiyor uzak olunca bulunduğum yerde de doktor sıkuntısı varDün çok da stres yapmıştın inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir gebelik yaşarsın çok çok üzüldüm.lütfen bundan sonra perinatologla devam et.asla başka doktora gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?