• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptımmm :(((

İlk defa duydum kimyasal gebelik diye bişey kan testi yaptığımda pozitifti 2 gün sonra tekrar gel dediler değerim düştü ilk sonucu öğrendiğimde e bebege gittim bebek kıyafeti aldım eşime sürpriz yapmıştım ikimizde o kdr sevinmiştik ki ilk denemede olduğu için değerim düşünce ister istemez üzüldüm ama inanıyorum bi gün gelicek :)))

bende sürpriz yapmıştım..işte şimdi düşününce bir daha yapamam. o ilk hevesim gitti tamamen.
artık olaya güzel bir şeyden ziyade tedirgin olarak bakıyorum. tek kötü yanı belki de bu oldu..

İnsan donuyo düşünemiyor sanki. Bana doktor embriyo gelişmiyor düşük olacak dedi. Ben belki olmaz hiç bişeyim yokki benim diyorum adama. Tedaviyle olunca helede. Önce sevinç sonra üzüntü psikolojisi altüst oluyo insanın.
Canim benim de tedaviyle oldu ve doktor kese yok sagliklik artmiyor beta hcg dedikce ona inanmak istemiyodum ama bugun basladi kanamam dusuruyorum 5 yil sonra oldu bi daha olur insallah cok zor durumdayim

Canim benim de tedaviyle oldu ve doktor kese yok sagliklik artmiyor beta hcg dedikce ona inanmak istemiyodum ama bugun basladi kanamam dusuruyorum 5 yil sonra oldu bi daha olur insallah cok zor durumdayim
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı. 😞

Evet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum :KK43:(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Kan testindeki degerlerin kaçtı . Benimde düşük tehlikem var :(

acısı hiçbi zaman geçmeyecek 10 tane de çocuğum olsa iki düşüğüm aklımadn hiç çıkmayacak hep onları merak edeceğim yaşasalar nasıl olurlardı diye. Kürtaj denen lanet şey beni çok etkilemişti gözümü kapattığımda o masyaa yatışım kalkışım aklıma gelirdi.
ama zamanla alıştım unuttum acısı hep yüreğimde benimle ama insan buna da alışıyormuş. Kalbini ferah tut vardır bir bidliği inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun :KK200:

Kızlar size bir sorum olacaktı benim 5+4 ken muayeneye gittiğimde keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün sonra kanamam oldu bebek düşmüş kese görünmüyor dediler aradan 1 hafta geçti keseye benzeyen bir şey var dedi doktor kanama alanına benzemiyordu sonra kanım kahverengiye döndü derken 2 gündür yine kanamam var doktor bebek kesin düşmüş de diyemiyor içimdekinin ne olduğunu da anlayamıyor keseye benzeyen bir şey var ama içi gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı

Düşük kanaması nasıl bir şey oluyor parça mı düşüyor ben bunu merak ediyorum kanamam çok ama pıhtım az benim

Benim kanamam vardı zaten ilaç iğne falan azalmıştı en son kontrolde bebek ve kese iyiydi kalp atısı da vardı eve geldim 2 gun sonra düşürdüm kızlar patalojik hiç bişey de kalmadı hepsini evde düşürdüm 😑 bu ikinci kaybım diğeri 5 aylıktı 😪

Benim kanamam vardı zaten ilaç iğne falan azalmıştı en son kontrolde bebek ve kese iyiydi kalp atısı da vardı eve geldim 2 gun sonra düşürdüm kızlar patalojik hiç bişey de kalmadı hepsini evde düşürdüm 😑 bu ikinci kaybım diğeri 5 aylıktı 😪
Canım sen ciddi misin ya.o kadar üzüldüm ki.Yeni mi düştü dün konuştuğumuzda iyiydin.niye oluyormuş peki çaresi neymiş lütfen iyi bir doktora git araştırsın.çok şükür hamile kalıyorsun.önlemi neymiş bunun.çok geçmiş olsun.

Canım sen ciddi misin ya.o kadar üzüldüm ki.Yeni mi düştü dün konuştuğumuzda iyiydin.niye oluyormuş peki çaresi neymiş lütfen iyi bir doktora git araştırsın.çok şükür hamile kalıyorsun.önlemi neymiş bunun.çok geçmiş olsun.
Hayırlısı canım evde düştü zaten 😑 dun aksama doğru bi anda kan boşaldı zaten gebe kalınca kalan testleri yaptıramadım romotolojiye gidecektim bide kromozon testi olcaktı

Hayırlısı canım evde düştü zaten 😑 dun aksama doğru bi anda kan boşaldı zaten gebe kalınca kalan testleri yaptıramadım romotolojiye gidecektim bide kromozon testi olcaktı
Dün çok da stres yapmıştın inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir gebelik yaşarsın çok çok üzüldüm.lütfen bundan sonra perinatologla devam et.asla başka doktora gitme.

Dün çok da stres yapmıştın inşallah bundan sonra çok sağlıklı bir gebelik yaşarsın çok çok üzüldüm.lütfen bundan sonra perinatologla devam et.asla başka doktora gitme.
Uzaklık olmasa tabiki canım ha deyince gidilmiyor uzak olunca bulunduğum yerde de doktor sıkuntısı var

Back