- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Kan pihtilasmasi testi yaptirdiniz mi? Eger kan pihtilasmaniz varsa gebelikleriniz hep boyle sonlanabilir. Onleminizi alın diye yazmak istedim.benim bi arkadasim 2 kere yaşadi kimyasal gebeligi ve en sonunda pihtilasma oldugu icin dustugunu ogrendi. Sonra ignelerle 9 ay bebegin tutunmasi saglandi. Simdi bebegi var 1.5 yasindaAllah sabır versin sizinki dahada zormuş benimki çok minikti(( ama insan yinede hevesleniyor sanırım dr ilaç verdi 1 hafta ilişkiye girme sonra deneyebilirsin dedi küçük olduğu için ve ben hamile olduğumuda rüyamda gördüm dün gecede düşürdüğümü görmüştüm buğün dr gittim düşmüş dedi aptala malum oluyor galiba bilmiyorum ilk denememizdi zaten hep diyordum bu kadar kolaymıydı die sanırım kendi kendime nazar ettim
Siz yazdiniz ben agladim.... rabbim saglikli bebek nasip etsin insallah size...Üzülme desemde üzülürsün çünkü kolay değil. Çok çok geçmiş olsun.
keşke teselli verebilsem. Ama en zayıf noktam 'evlat'. Bende oğlumu 21 haftalıkken kendiliğinden açılan rahimağzımdan dolayı kaybettim. Hiç bir sıkıntısı yoktu bebeğimin. Bende de aynı şekilde bir anda oldu ve ertesi gün suni sancı ile doğum yaptım. Hastaneye gittiğimde bebeğim tekme atıyordu bende bir şey olmamıştır diyordum. Ne bileyim evde düşen şeyin kesesi olduğunu.
Dr yapacak bir şey yok dedi kaldım öyle.
O gün bugündür uyuyamıyorum. Gözümden sakınıyordum çok alışmıştım. 3.5 yılda zor kavuşmuştum.
Çok zor isterse 1 günlük olsun isterse 1 aylık hiç farketmiyor.
Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşallah.
Birgün bizimde olur hayırlısağlıklı evlatlarımız Allah nasip eder inşaallah. Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada kimyasaldan sonra hamile kalamak kolayderler
Yaptırmadım açıkçası kendimiz deniyorduk bu olaydan sonra gittim dr olağan bşy olduğunu söyledi kadınların çoğu bunu yaşıyor farketmiyor dedi Adet sanıyorlar dedi başka bir dr daha gideceğim bunun içinKan pihtilasmasi testi yaptirdiniz mi? Eger kan pihtilasmaniz varsa gebelikleriniz hep boyle sonlanabilir. Onleminizi alın diye yazmak istedim.benim bi arkadasim 2 kere yaşadi kimyasal gebeligi ve en sonunda pihtilasma oldugu icin dustugunu ogrendi. Sonra ignelerle 9 ay bebegin tutunmasi saglandi. Simdi bebegi var 1.5 yasinda
Evet canim uzulme hatta simdi hamile kalman daha kolay.Sonradan sizin oldumu hemen(
Bi daha boyle uzucu deneyim yasamamak adina yaptirin derim. Cok gecmis olsun rabbim saglikli bebek nasip etsin size insallahYaptırmadım açıkçası kendimiz deniyorduk bu olaydan sonra gittim dr olağan bşy olduğunu söyledi kadınların çoğu bunu yaşıyor farketmiyor dedi Adet sanıyorlar dedi başka bir dr daha gideceğim bunun için
Dr temiz dedi yumurtalıkların 1 hafta sonra başlayacağım calışmalara ama başka DR gitsemmi bilemedimEvet canim uzulme hatta simdi hamile kalman daha kolay.
Ben tüp bebekle negatifi gördüm evet çok zor tutunma aşamasında şiddetli ağrı ve kanamayla düşürdüm. Doktorumun dediği sadece kalitesiz ve sağlıklısız embriyoyu vücut kabul etmez demek ki genetik bi bozukluk vardı. Hamile kalmanda sorun olmadığı için şükret aylarca yıllarca tedaviyle uğraşıp bu sorunu yaşayanlar da var. Tekrar aynı şeyi yaşarsan profesyonelce değerlendirilip tahlillerin yapılmasını istemelisinNiye tutunamıyo acaba halbuki çok istemiştim onu((
İlk denemeydi kusura bakmayın söylerken utanıyorum ama zeytinyağ kullandık onun yan etkisimi oldu acabaBen tüp bebekle negatifi gördüm evet çok zor tutunma aşamasında şiddetli ağrı ve kanamayla düşürdüm. Doktorumun dediği sadece kalitesiz ve sağlıklısız embriyoyu vücut kabul etmez demek ki genetik bi bozukluk vardı. Hamile kalmanda sorun olmadığı için şükret aylarca yıllarca tedaviyle uğraşıp bu sorunu yaşayanlar da var. Tekrar aynı şeyi yaşarsan profesyonelce değerlendirilip tahlillerin yapılmasını istemelisin
Yani ne amaçla kullanıldı bilmiyorum ama öyle bir şeyin genetiğe etki edeceğini düşünmüyorum anneden ve babadan aktarılan DNA üzerindeki bi bozuklukla alakalı bu durumİlk denemeydi kusura bakmayın söylerken utanıyorum ama zeytinyağ kullandık onun yan etkisimi oldu acaba
Bunu farkinda olmadan bircok kadin yaşıyormuş. Haftaya calismaya başlayabilirsin.Dr temiz dedi yumurtalıkların 1 hafta sonra başlayacağım calışmalara ama başka DR gitsemmi bilemedim
Kayganlaştırı için acıkcasıYani ne amaçla kullanıldı bilmiyorum ama öyle bir şeyin genetiğe etki edeceğini düşünmüyorum anneden ve babadan aktarılan DNA üzerindeki bi bozuklukla alakalı bu durum
İns hayırlı haberlerimi veririmBunu farkinda olmadan bircok kadin yaşıyormuş. Haftaya calismaya başlayabilirsin.
Insaallah. Hayirli haberlerini bekliyoruzİns hayırlı haberlerimi veririm
Amin amin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahSiz yazdiniz ben agladim.... rabbim saglikli bebek nasip etsin insallah size...
Evet yarından itibaren folik asite başlayacağımBakın doktorunuz gerekli açıklamayı yapmış ama tatmin olmamışsınız çevredeki yorumlara bakıp. Bu yüzden de karamsarlığa bürünmüşsünüz. Kimyasal gebelik düşük bile sayılmaz tekrar gebe kalmanızı etkilemez. Korunmanıza gerek yok. Gebelik planlıyorsanız folik asit kullanın.
Bende bugün öğrendim kimyasal gebelik olduğumuSenin kimyasal gebelik olmuş canım. Düşükten sonra bende yaşadım kimyasal gebelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?