- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Canım birçok sebebi olabilir ama en yüksek ihtimal sağlıksız bir gebelik.Kromozom anomalisi.Benim doktorum boş gebeliği anlatırken öyle demişti vücut sağlıksız olduğunu algılayıp onu dışarı atıyor ki bu senin şanslı olduğunu gösterir büyüyünce öğrensen yada doğunca sağlıksız bir bebek ne kadar zor Allah korusun rabbim neylerse güzel eyler.
Artık adetim 1 hafta gecikmeden test yapmıcamBi sebebi yok. Yumurta dölleniyor, sağlıklı bi embriyoya dönüşmediği için vücut adetle birlikte atıyo. Değer çok yükselmiyo, ultrasonda gözükmüyo. Düşükten sonraki 2.adetim gecikti. Test pozitif çıktı hcg 20 çıktı. 2 gün sonra 37 olmuştu. Takip etmedim tekrar. 1 hafta içinde adet oldum.
Allah’ın takdiri belliki böylesi hayırlısı ama adetim gecikmeden artık test yapmıcam gelin güvey oluyorum sonraBende 8 haftalık düşük yaptim. Yaklaşık 20 gün hergün ağladım. Sonra internette gezinirken ne kadar uzulsekte sorun olan bebeği vücudun attığını öğrendim. Aslında insan vücudu dışardan hiçbir dokuyu kabul etmezken tek kabul ettiği doku bebeğin dokulariymis. Vücut bir sorun hissederse vucuttan atarmış. Bunu okuyunca teselli buldum. Vücut atıyorsa muhakkak bir sorunu vardı. Sizin şer diye gördüğünüz şey sizin için hayır olabiliyor.
Amin insallahÖncelikle çok geçmiş olsun malesef benimde başıma geldi bir yıl önce.. İnsan o an onu yaşarken bu anı hiç unutmam bu acı hiç geçmez sanıyor ama geçmese de acısı hafifliyor.. Tekrar hamile kalsam düşük olur mu, sorun neydi tüm bunlarla boğuşarak geçiyor günler.. İnşallah kolaylıkla atlatır sağlıklı bi hamilelik yaşarsınız bundan sonra..
Tabiki hayır.(( acaba diğer gebeliklerimde öyle oluçak ((
Dusuk degil sanirim o kimyasal gebelik 1 kimyasal gebelik 1 dusukten sonra saglikli bir hamilelik geciedim arkasi olumlu gelecek insallah uzulmeyinEvet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Konu sahibine de size de üzüldüm Allah sabır versin... hayırlı güzel evlatlar nasip etsinGeçmiş olsun canım..
Üzülme lütfen.. bir daha olur.. zaten ilk deneme imiş yaşın da gençtir.. bi nevi teselli sözüdür bu .
Ben 25 gün önce 12 haftalık ikizlerimi kaybettim.
kalp atışlarını duyduğum, elleri ayakları oynayan bebeklerimi kaybettim resmen.
Emin ol bu daha da acı.. 5 ay uğraştım 1 tanesine sahip olabilmek için kurban olduğum rabbim 2tane verdi bir anda..
sonra benden almaları sadece 10 dk sürdü.. kürtaja girdiğimi hatırlıyorum bir de çıktığımı ortası yok.. uyandığım da ikisinide bedenimden içimden söküp almışlardı..
ben hala yokluklarına alışamadım bazen hala ağır kaldırmıyorum farkında olmadan. Çok zor rabbim düşmanıma vermesin.. 2 hafta boyunca her gece rüyamda kürtaja girip girip çıktığımı görüyor bebek ağlamaları duyuyordum.. ama alıştım.. üzüntüsü geçmiyor ama acısına alışıyorsun.
Rabbim daha büyük dert vrmesin.. en azından hamile kalabiliyorsun böyle düşün.
Birdaha olur.. Hakkında hayırlısı
O da bizemi denk geldiTabiki hayır.
Bu durumu tamamen kötü tesadüf gibi düşünün.O ayki sağlıksız yumurta veya spermin karşılaşmasından kaynaklı bir şanssız durum yaşanıyor.Sık sık tekrarlayan birşey değil.
Aminnnnn insallahhh çünkü çok korktum etrafımda duymadım hiç niye bize oluyor bilemedimDusuk degil sanirim o kimyasal gebelik 1 kimyasal gebelik 1 dusukten sonra saglikli bir hamilelik geciedim arkasi olumlu gelecek insallah uzulmeyin
Hepsi zor ama sizinki daha da zormuş hareketlerini hiseettikten sonra daha da bağlanıyor insanÜzülme desemde üzülürsün çünkü kolay değil. Çok çok geçmiş olsun.
keşke teselli verebilsem. Ama en zayıf noktam 'evlat'. Bende oğlumu 21 haftalıkken kendiliğinden açılan rahimağzımdan dolayı kaybettim. Hiç bir sıkıntısı yoktu bebeğimin. Bende de aynı şekilde bir anda oldu ve ertesi gün suni sancı ile doğum yaptım. Hastaneye gittiğimde bebeğim tekme atıyordu bende bir şey olmamıştır diyordum. Ne bileyim evde düşen şeyin kesesi olduğunu.
Dr yapacak bir şey yok dedi kaldım öyle.
O gün bugündür uyuyamıyorum. Gözümden sakınıyordum çok alışmıştım. 3.5 yılda zor kavuşmuştum.
Çok zor isterse 1 günlük olsun isterse 1 aylık hiç farketmiyor.
Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşallah.
Birgün bizimde olur hayırlısağlıklı evlatlarımız Allah nasip eder inşaallah. Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada kimyasaldan sonra hamile kalamak kolayderler
Allah razı olsunHepsi zor ama sizinki daha da zormuş hareketlerini hiseettikten sonra daha da bağlanıyor insanAllah yardımcınız olsun.
Aynisini eylul ayinda yasadim kimyasal gebelik deniyor. Uzulme. Tekrar hamile kalırsın.Evet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Sonradan sizin oldumu hemenAynisini eylul ayinda yasadim kimyasal gebelik deniyor. Uzulme. Tekrar hamile kalırsın.
Saglikli tutunamamis bir embriyo sadece yani gelismedi buyumedi tekme atmadi ya da dogmadi sarilmadiniz boyle teselli bulun.Evlat kaybetmis nice anneler var .Ben de yasadim üzüldüm 1 kez her seyde bi hayir var.Bir daha olmamasi icin önlem alın doktora sorup.Evet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Hemen de olur birkac ay sonra da olur ama hemen diye cabalamayin sabredin hayirlisi.Sonradan sizin oldumu hemen(
Dr görüştüm ama İki tane hap verdi bunları ic korunma 1 hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi niye düştüğüne dair bişy demedi yumurtalıkların temiz dediSaglikli tutunamamis bir embriyo sadece yani gelismedi buyumedi tekme atmadi ya da dogmadi sarilmadiniz boyle teselli bulun.Evlat kaybetmis nice anneler var .Ben de yasadim üzüldüm 1 kez her seyde bi hayir var.Bir daha olmamasi icin önlem alın doktora sorup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?