Düşük yaptımmm :(((

(( acaba diğer gebeliklerimde öyle oluçak ((

Artık adetim 1 hafta gecikmeden test yapmıcam

Allah’ın takdiri belliki böylesi hayırlısı ama adetim gecikmeden artık test yapmıcam gelin güvey oluyorum sonra

Sağlıksız gebelikler kendiliğinden son buluyor diye biliyorum. Belki böylesi daha hayırlıdır sizin icin. Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin insallah. Bebeğiniz de sefaatciniz olsun Allah katında

Öncelikle çok geçmiş olsun malesef benimde başıma geldi bir yıl önce.. İnsan o an onu yaşarken bu anı hiç unutmam bu acı hiç geçmez sanıyor ama geçmese de acısı hafifliyor.. Tekrar hamile kalsam düşük olur mu, sorun neydi tüm bunlarla boğuşarak geçiyor günler.. İnşallah kolaylıkla atlatır sağlıklı bi hamilelik yaşarsınız bundan sonra..

Amin insallah (( Allahım en iyisini bilir nasıl nasip ederse

Dusuk degil sanirim o kimyasal gebelik 1 kimyasal gebelik 1 dusukten sonra saglikli bir hamilelik geciedim arkasi olumlu gelecek insallah uzulmeyin

Konu sahibine de size de üzüldüm Allah sabır versin... hayırlı güzel evlatlar nasip etsin

Üzülme desemde üzülürsün çünkü kolay değil. Çok çok geçmiş olsun.
keşke teselli verebilsem. Ama en zayıf noktam 'evlat'. Bende oğlumu 21 haftalıkken kendiliğinden açılan rahimağzımdan dolayı kaybettim. Hiç bir sıkıntısı yoktu bebeğimin. Bende de aynı şekilde bir anda oldu ve ertesi gün suni sancı ile doğum yaptım. Hastaneye gittiğimde bebeğim tekme atıyordu bende bir şey olmamıştır diyordum. Ne bileyim evde düşen şeyin kesesi olduğunu.
Dr yapacak bir şey yok dedi kaldım öyle.
O gün bugündür uyuyamıyorum. Gözümden sakınıyordum çok alışmıştım. 3.5 yılda zor kavuşmuştum.
Çok zor isterse 1 günlük olsun isterse 1 aylık hiç farketmiyor.
Allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin inşallah.
Birgün bizimde olur hayırlısağlıklı evlatlarımız Allah nasip eder inşaallah. Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada kimyasaldan sonra hamile kalamak kolayderler

Hepsi zor ama sizinki daha da zormuş hareketlerini hiseettikten sonra daha da bağlanıyor insan Allah yardımcınız olsun.

Aynisini eylul ayinda yasadim kimyasal gebelik deniyor. Uzulme. Tekrar hamile kalırsın.

Saglikli tutunamamis bir embriyo sadece yani gelismedi buyumedi tekme atmadi ya da dogmadi sarilmadiniz boyle teselli bulun.Evlat kaybetmis nice anneler var .Ben de yasadim üzüldüm 1 kez her seyde bi hayir var.Bir daha olmamasi icin önlem alın doktora sorup.

Dr görüştüm ama İki tane hap verdi bunları ic korunma 1 hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi niye düştüğüne dair bişy demedi yumurtalıkların temiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…