• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptımmm :(((

Uzaklık olmasa tabiki canım ha deyince gidilmiyor uzak olunca bulunduğum yerde de doktor sıkuntısı var
Benim doktorumda perinatolog ve bana 3 saat uzaklıkta.çünkü biliyorsun belki benimde kayıplarım çok 4 tane.burada herhangi bir doktora gitsem tüm testleri görüntüleri watsaptan kendisine atıyorum.sağolsun akşama dönüş yapıyor.ayda 1 de kendine gidiyorum bu salı gitmiştim 15ine yine çağırdı.bizim durumlarımız kritik artık rabbim yardımcımız olsun üzme inşallah daha sağlıklı olacak.her şerde bir hayır var şimdi testlerini yaptırırsın.rahimde perde var mı ona baktır bi de canım.her doktor anlamıyor onu.

Benim doktorumda perinatolog ve bana 3 saat uzaklıkta.çünkü biliyorsun belki benimde kayıplarım çok 4 tane.burada herhangi bir doktora gitsem tüm testleri görüntüleri watsaptan kendisine atıyorum.sağolsun akşama dönüş yapıyor.ayda 1 de kendine gidiyorum bu salı gitmiştim 15ine yine çağırdı.bizim durumlarımız kritik artık rabbim yardımcımız olsun üzme inşallah daha sağlıklı olacak.her şerde bir hayır var şimdi testlerini yaptırırsın.rahimde perde var mı ona baktır bi de canım.her doktor anlamıyor onu.
Canım zaten perde ameliuatından sonra gebe kaldım 6 sene sebebsiz dendi bana

Evet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum :KK43:(( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor
Kuzum üzülme vardır bir hayır ben geçen sene dış gebelik geçirdim sağ tupum yok alındı. 5 haftalık ti. Kahroldum ama dua ettim rabbimin bildiği vardır diye sende et. Suan tedavi aşamasındayım

ben kurtajdan sonra ilk adetimi normal oldum 2. Ayım ama kahve leke geliyor camur gibi adet olamadım yapışıklık olabilir mi 🙁 ilk ay normal adet olup böyle olan varmıdır yani yapışıklık olöasımdam korkuyorum

ben kurtajdan sonra ilk adetimi normal oldum 2. Ayım ama kahve leke geliyor camur gibi adet olamadım yapışıklık olabilir mi 🙁 ilk ay normal adet olup böyle olan varmıdır yani yapışıklık olöasımdam korkuyorum
Bende oyle oldum psikolojik hava değişimi stres ilaçlardan dolayi olabilir doktorun kontorl ettiyse sorun yoktur ben hala varmıdır yok mudur merka ediyorum kac hafta oldu küçük meleğimi unutamıyorum

Bende oyle oldum psikolojik hava değişimi stres ilaçlardan dolayi olabilir doktorun kontorl ettiyse sorun yoktur ben hala varmıdır yok mudur merka ediyorum kac hafta oldu küçük meleğimi unutamıyorum
Rabbim tekrar yasatmasın canım 😞 sende ilk ay adet oldunmu

Öyle canım insanın pskoloji bozuluyor 2. Düşüğüm bu artık çok korkuyorum

Back