- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 34
Pişman oldum erteledigime ben. Digeri hemen tutunca yine hemen tutar sandim. Iş mevzuları da girince araya erteledim. Ama iş de olumlu sonuçlanmadi. Bosu bosuna gecti zaman. Simdi de her ay stres telaş. Ya olmazsa diye. Gel de rahatla.Bize de 3 ay demişti bebek istediğin zaman gel test tahlil yapalım ilaçlarına başlatalım dedi eşim doktor için para göz oraya gitme dedi bizde erteledik biraz
Bana kalsa ben 1 sene daha yapmam ama eşim çok istiyor evlendiğimizden beri hiç ısrar etmezdi bu ara ben ne zaman baba olucam bende baba olmak istiyorum eve geldiğimde minik adımlar görmek istiyorum diyip duruyorPişman oldum erteledigime ben. Digeri hemen tutunca yine hemen tutar sandim. Iş mevzuları da girince araya erteledim. Ama iş de olumlu sonuçlanmadi. Bosu bosuna gecti zaman. Simdi de her ay stres telaş. Ya olmazsa diye. Gel de rahatla.
Amin inşallah. Bu arada yaş kaç?Bana kalsa ben 1 sene daha yapmam ama eşim çok istiyor evlendiğimizden beri hiç ısrar etmezdi bu ara ben ne zaman baba olucam bende baba olmak istiyorum eve geldiğimde minik adımlar görmek istiyorum diyip duruyorolmaz diye birşey yok arkadaşım sakın söyleme bidaha Rabbim ne zaman hayırlısını görürse bize o zaman olucak belki biraz sürücek ama hepimiz anne olucaz
22Amin inşallah. Bu arada yaş kaç?
Ben 28
Oho senin daha zamanin cok maşallah.
Dedim ya bana kalsa daha yapmam eşim 30 oluyorOho senin daha zamanin cok maşallah.
Emin ol erken anne olmanin zorluklarını elbet yaşayacaksın herkes gibi. Ama ilerde buyudugunde genc anne olduğuna çok memnun kalacaksin. Benim kayınvalidem ile aramda 20 yaş var . Esimle yasitiz. Harika birşey.Dedim ya bana kalsa daha yapmam eşim 30 oluyor
Hep diyorum zaten yaşın erken diyenlere ne olmuş bende çocuğumla büyürüm hoşuma gider yani ilerde çocuğumla az yaş farkı olmasıEmin ol erken anne olmanin zorluklarını elbet yaşayacaksın herkes gibi. Ama ilerde buyudugunde genc anne olduğuna çok memnun kalacaksin. Benim kayınvalidem ile aramda 20 yaş var . Esimle yasitiz. Harika birşey.
Adetin geçti ise çıkar evet.Doktordan geldim şimdi 1 sene hamile kalamamak normal dedi banafolik asit verdi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel hormon testi yapalım dedi hamile olsaydım ultrasonda çıkar demi ?
Adetime tam 1 hafta varAdetin geçti ise çıkar evet.
Kişiye göre değişir kesin görünür diyemeyiz erken baya. Mesela ben 38.gün gittim kese görünmedi. Sadece kan degerim 389 idi. Yani görünmeyebilir. Bir hafta beklemen lazim malesef. Ya da 2 gun sonra kan ver ,büyük ihtimalle cikar kanda. Gec döllenme vs durumu yoksa.Adetime tam 1 hafta var
Arısütü kullanın. Yumurtanın kalitesini arttırıyormuşBenimde bir düşüğe bağlı kürtajım var 21 ay oldu hala hamile kalamadım. Herşey normal. Rahim filmi çekildim bir sıkıntı yok ama olmuyor
AnladımKişiye göre değişir kesin görünür diyemeyiz erken baya. Mesela ben 38.gün gittim kese görünmedi. Sadece kan degerim 389 idi. Yani görünmeyebilir. Bir hafta beklemen lazim malesef. Ya da 2 gun sonra kan ver ,büyük ihtimalle cikar kanda. Gec döllenme vs durumu yoksa.
Keseyi ancak görür 5haftalıkta. 6 -7-8 haftalıkta kalp atışına bakar. Panik yapmana gerek yokKizlar aklimi kurcalayan birsey var. simdi keseyi gormek icin ilk doktor randevusuna 5haftalik olunca gideyim diyorum, cumartesi gunu oluyor yani. Ama ilk bebegimi kaybettigim icin riskli gebelik grubuna giriyor muyum ki, o sebeple de daha erken gitmem gerekir mi sizce? Bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti.
Kan pıhtılaşma testini bildiğim kadarıyla özel laboratuvarda yapıyorlar. Çok pahalı değil. Şimdilerde hastaneler yapıyor mu bilmiyorum.Ardarda olunca mesajlar, ondan karışmıştır. Ben de çok merak ediyorum ya. Direk devlette bir yere gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz acaba? Ya da hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bunun için. Belki görür bizi birileri. Heeey sesimizi duyan var mı?Yeni konu mu açsak acaba? :)
Polen var bizde ama tadına bile bakamadım hala duruyor öyleceArısütü kullanın. Yumurtanın kalitesini arttırıyormuş
Çok teşekkürler yanıt için, doktora gider gitmez soracağım fikrini bakalım.Kan pıhtılaşma testini bildiğim kadarıyla özel laboratuvarda yapıyorlar. Çok pahalı değil. Şimdilerde hastaneler yapıyor mu bilmiyorum.
Pazartesi gidebilicem canım en erken, randevuyu ancak aldım. 5 hafta 2 günlük olucak pazartesi günü. Bir sıkıntı olmaz inşallahP purpleturtlee canım bence ilk fırsatta git derim ilaç Vs. Verebilir düşük olunca daha tedbirli oluyor doktorlar