Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize de 3 ay demişti bebek istediğin zaman gel test tahlil yapalım ilaçlarına başlatalım dedi eşim doktor için para göz oraya gitme dedi bizde erteledik biraz
Pişman oldum erteledigime ben. Digeri hemen tutunca yine hemen tutar sandim. Iş mevzuları da girince araya erteledim. Ama iş de olumlu sonuçlanmadi. Bosu bosuna gecti zaman. Simdi de her ay stres telaş. Ya olmazsa diye. Gel de rahatla.

Bana kalsa ben 1 sene daha yapmam ama eşim çok istiyor evlendiğimizden beri hiç ısrar etmezdi bu ara ben ne zaman baba olucam bende baba olmak istiyorum eve geldiğimde minik adımlar görmek istiyorum diyip duruyor olmaz diye birşey yok arkadaşım sakın söyleme bidaha Rabbim ne zaman hayırlısını görürse bize o zaman olucak belki biraz sürücek ama hepimiz anne olucaz

Amin inşallah. Bu arada yaş kaç?
Ben 28

Dedim ya bana kalsa daha yapmam eşim 30 oluyor
Emin ol erken anne olmanin zorluklarını elbet yaşayacaksın herkes gibi. Ama ilerde buyudugunde genc anne olduğuna çok memnun kalacaksin. Benim kayınvalidem ile aramda 20 yaş var . Esimle yasitiz. Harika birşey.

Emin ol erken anne olmanin zorluklarını elbet yaşayacaksın herkes gibi. Ama ilerde buyudugunde genc anne olduğuna çok memnun kalacaksin. Benim kayınvalidem ile aramda 20 yaş var . Esimle yasitiz. Harika birşey.
Hep diyorum zaten yaşın erken diyenlere ne olmuş bende çocuğumla büyürüm hoşuma gider yani ilerde çocuğumla az yaş farkı olması

Doktordan geldim şimdi 1 sene hamile kalamamak normal dedi bana folik asit verdi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel hormon testi yapalım dedi hamile olsaydım ultrasonda çıkar demi ?

Doktordan geldim şimdi 1 sene hamile kalamamak normal dedi bana folik asit verdi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel hormon testi yapalım dedi hamile olsaydım ultrasonda çıkar demi ?
Adetin geçti ise çıkar evet.

Adetime tam 1 hafta var
Kişiye göre değişir kesin görünür diyemeyiz erken baya. Mesela ben 38.gün gittim kese görünmedi. Sadece kan degerim 389 idi. Yani görünmeyebilir. Bir hafta beklemen lazim malesef. Ya da 2 gun sonra kan ver ,büyük ihtimalle cikar kanda. Gec döllenme vs durumu yoksa.

Anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Keseyi ancak görür 5haftalıkta. 6 -7-8 haftalıkta kalp atışına bakar. Panik yapmana gerek yok

Kan pıhtılaşma testini bildiğim kadarıyla özel laboratuvarda yapıyorlar. Çok pahalı değil. Şimdilerde hastaneler yapıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…