Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 haftalıktı canım 😞

Çok geçmiş olsun canım bu süreci kendini yıpratmadan atlatmaya çalış çok zor biliyorum ama ben çok üzdüm kendimi çok ağladım bu sefer üzüntü ve stres tüm hayatını etkiliyor. Her şey Allah tan alanda o verende o. Bekleyecekmisin 2-3 ay veya belli bir süre

Çok geçmiş olsun canım bu süreci kendini yıpratmadan atlatmaya çalış çok zor biliyorum ama ben çok üzdüm kendimi çok ağladım bu sefer üzüntü ve stres tüm hayatını etkiliyor. Her şey Allah tan alanda o verende o. Bekleyecekmisin 2-3 ay veya belli bir süre
Doktor iki adet çe kadar korun dedi ama ben ilk adetimi olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Çok ama çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. Bizlerede tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Doktor iki adet çe kadar korun dedi ama ben ilk adetimi olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Çok ama çok zor rabbim kimseye yaşatmasın. Bizlerede tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Hayırlısı olsun canım hakkında. Kesinlikle zor yaşamayan kimse anlayamaz. İnşallah şu mübarek günlerin hatrına hayırlı evlat nasip etsin Rabbim isteyen herkese. Neden kürtaj oldun acıklama yaptımu doktor? Beta sıfırlandımı ona bakmışlardı benim o önemliymiş

Hayırlısı olsun canım hakkında. Kesinlikle zor yaşamayan kimse anlayamaz. İnşallah şu mübarek günlerin hatrına hayırlı evlat nasip etsin Rabbim isteyen herkese. Neden kürtaj oldun acıklama yaptımu doktor? Beta sıfırlandımı ona bakmışlardı benim o önemliymiş
Kalp atışları durmuştu. Hafif kahverengi leke şikayetiyle gitmiştim. Beta ma hiç bakmadılar.ama vajinadan ultrasonla baktı doktor iki üç tane kan pıhtısı var onlarda adetle düşer dedi

Kalp atışları durmuştu. Hafif kahverengi leke şikayetiyle gitmiştim. Beta ma hiç bakmadılar.ama vajinadan ultrasonla baktı doktor iki üç tane kan pıhtısı var onlarda adetle düşer dedi
Çok geçmiş olsun canım. Yaşadığın en büyük dert bu olsun inşallah 🌸

Benim içimde en büyük yara kahve rengi leke gelmişti akşam ben anlamadım sabah uyandığımda kanamam vardı akşam gitseydim belki dururdu diyorum şimdi hep. O yüzden inşallah Allah tekrar nasip eder acılarımız hafifler

Benim içimde en büyük yara kahve rengi leke gelmişti akşam ben anlamadım sabah uyandığımda kanamam vardı akşam gitseydim belki dururdu diyorum şimdi hep. O yüzden inşallah Allah tekrar nasip eder acılarımız hafifler
Kendini suçlama bende kendimi çok suçladım ama bu dünyada yiyeceği ekmeği suyu yokmuş. İnşallah bi daha ki gebeliğimizde daha dikkat ederiz

Yasasiin aradigim konuyu buldum :KK49: Benimde hikayem soyle 30 martta kurtaji 6 +6 haftalikken kalbi durmasi sonucu oldum fakat benim kalbi tam asla duyulmadı hep alttan ve hafif duyuldu 1 yildir istiyorduk 10 gun sogan kuru 10 gun aslanpencesi yaptigim ay hamile kaldim. Benim kanamam tam 37 gun surdu doktorum kanamamin son gunlerinin adet oldugunu soyledi daha 2 gun once doktora gittim ve korunmana gerek yok dedi artik degerlendirmeye basladik bu ay gecti obur ay tekrar kurleri yapicam siz neler yapicaksiniz birde pihtilasma konusunda şüphelerim var ama ilk gebelik oldugu icin doktor bir daha ki gebelige aspirin baslariz dedi igneden bahsetmedi.

Yasasiin aradigim konuyu buldum :KK49: Benimde hikayem soyle 30 martta kurtaji 6 +6 haftalikken kalbi durmasi sonucu oldum fakat benim kalbi tam asla duyulmadı hep alttan ve hafif duyuldu 1 yildir istiyorduk 10 gun sogan kuru 10 gun aslanpencesi yaptigim ay hamile kaldim. Benim kanamam tam 37 gun surdu doktorum kanamamin son gunlerinin adet oldugunu soyledi daha 2 gun once doktora gittim ve korunmana gerek yok dedi artik degerlendirmeye basladik bu ay gecti obur ay tekrar kurleri yapicam siz neler yapicaksiniz birde pihtilasma konusunda şüphelerim var ama ilk gebelik oldugu icin doktor bir daha ki gebelige aspirin baslariz dedi igneden bahsetmedi.
Geçmiş olsun canımm. İlk gebelikte bakmıyorlar maalesef çoğu şeye. Ben ovulasyon testi kullandım ve 14. Gün düzenli yumurtlamadığımı gördüm 2 ay denedim olmadı infolic kullandım. İnfoliicle 3.aya giricez doktorlar her sey normal diyor sanırım biraz kafaya taktım. Bu ay ovulasyon testlerini kaldırdım attım eşim kızıyordu birazda şartlıyor insanı testler suan bal tarçın çörek otu yapıyprum canım. İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimiz güzel haberler alırız bayram hediyesi olur bizlere ❤️

Kızlar şöyle bir şey düşündüm sayfanın başına hamile kalanları (inşallah) eklesem herkesin önce Allah ın izniyle sonra da neyden faydalanarak gebe kaldığını yazsak nasıl olur? Ramazanın hayrına birbirimize bol bol dua gönderelim inşallah. Veren de Allah alanda. 💕

Geçmiş olsun canımm. İlk gebelikte bakmıyorlar maalesef çoğu şeye. Ben ovulasyon testi kullandım ve 14. Gün düzenli yumurtlamadığımı gördüm 2 ay denedim olmadı infolic kullandım. İnfoliicle 3.aya giricez doktorlar her sey normal diyor sanırım biraz kafaya taktım. Bu ay ovulasyon testlerini kaldırdım attım eşim kızıyordu birazda şartlıyor insanı testler suan bal tarçın çörek otu yapıyprum canım. İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimiz güzel haberler alırız bayram hediyesi olur bizlere ❤
Açıkçası tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum cocuk cok istiyorum doktora onlem alalim diyorum ama 1. Dusuk oldugu icin cok önemsemediler beni. Sinava hazirlanir gibi hazırlanacam bu sefer daha iyi olucak insallah 🙈:KK76:

Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz. Mübarek günlerde Allah herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen herkese de evlat nasip etsin hayırlısıyla

P purpleturtlee ilk hamişimiz 🤰 😇
Canım doktor sana söylemedimi sen çok erken başlamışsın bidahaki çocuk yapmaya 1 ay sonra çok az bir zaman benim kardeşim düşük yaptı doktor 3 ay korunması söyledi aynen öylede yaptı 4 ay yine Hamile kaldı çok şükür

Canım doktor sana söylemedimi sen çok erken başlamışsın bidahaki çocuk yapmaya 1 ay sonra çok az bir zaman benim kardeşim düşük yaptı doktor 3 ay korunması söyledi aynen öylede yaptı 4 ay yine Hamile kaldı çok şükür
Canım ilk adetimi gördüm sonra 1 ay bekledik. Kimisi var hiç korunmadan hemen hamile kalıyor suan 5-6 ay oldu zaten düşük yapalı doktor bana 2 ay yeterli demişti

Açıkçası tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum cocuk cok istiyorum doktora onlem alalim diyorum ama 1. Dusuk oldugu icin cok önemsemediler beni. Sinava hazirlanir gibi hazırlanacam bu sefer daha iyi olucak insallah 🙈:KK76:

Ben de öyleyim şuan kan değerleri Vs. Her şeye baktırdım yememe içmeme dikkat ediyorum 😀 inşallah bu sefer sağlıklı gebelik yaşarız 🤲🏻🤰

X