- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
Cizgilerden var gibi duruyor ama rengi koyulasmiyor ya, o sebeple korkuyorum. Kesin gidicem pazartesi ama 2 gun nasil gecicek bilmiyorum. Yok canim, akintimi takip etmeye calistim sadece.. Insallah hepimiz aliriz bebegimizi kucagimiza saglikla. Ne zor bir surecmis.
Aa super. Ben saglik ocaginda yaptiklarini bilmiyordum. Cok tesekkur ederim beni bilgilendirdigin icin, bunu bilsem cuma gunu de giderdim. Bosuna doktora para vermekten kurtardin beni :)
İNŞALLAH canım bana da haber ver mutlakaCok sagol canim, insallah vardir. Insallah hepimizin dualari kabul olur hayirlisiyla.
Tamam, haber verecegim mutlaka. Cok sagol destegin ve yardimlarin icin. Ben ilk kez yazdim foruma, hep okuyordum sadece. Ne guzelmis ayni derde sahip insanla konusabilmek..
İnşallah canımGeçmiş olsun canım. Kayıptan sonra çok daha farklı oluyor insan. Allah mübarek günlerin hatrına bizlere bayram müjdesi versin inşallah. İnşallah tutmuştur canım sen neler denedin gebelik için
Sağol canım. Biz korunsak da koyversek de rahmin bir kendini toplama süresi var demek ki. İnşallah isteyen kimse fazla beklemez.Benim de çok yoğun kanamalı oldu kürtajdan sonraki adetlerim ve de çok ağrılıydıaynen, vücudun dengesi bozuluyor bence de. benim doktorum ilk 2 ay hamile kalamazsın demişti, kalan bir çok örnek duydum ama öyle demişti. Umarım gönlüne göre olur
Hamile misin canım sen? Çok duygusallık var diyodun merak ettim şimdiİnşallah canımBu ay isteyen herkes hamiş kalsın İlişkiden sonra hemen kalkmadım sabah duş aldım ayaklarımı ilk yarım saat duvara diktim belimin altına yastık koydum
Düşükten sonra adetler biraz garip oluyor. Ben de 1 ay bekledim suan 6 ay oldu hala yok. İnşallah senin olmuştur canımBen de düşüğe bağlı kürtajdan sonra ilk ayı boş geçtim, bu ayki bat.ı bekliyorum. Geçen ay da geciktim ve fazla kanamam oldu, vücudun dengesi bozuldu herhalde. Off.
İnşallah, keşke... Son aylarda önce heyecan, mutluluk sonra hayal kırıklığı koyvermişlik derken beslenmem ve sağlığıma dikkat etmedim, kilo aldım, bir tek vitaminleri bırakmadım ocak ayından beri folidays kullanıyorum. Yarından itibaren beslenmeme dikkat edeceğim yoksa bu bünyede hiç bir şey tutunmaz. Haydi hepimiz baharla canlanalım umutlanalım. Sen de doktor kontrolüne arada gitmiyorsan git canım yumurta gelişimine baksın canım. Ben iki ay aradan sonra bu ay reglim geçince gideceğim.Düşükten sonra adetler biraz garip oluyor. Ben de 1 ay bekledim suan 6 ay oldu hala yok. İnşallah senin olmuştur canım
İnşallah, keşke... Son aylarda önce heyecan, mutluluk sonra hayal kırıklığı koyvermişlik derken beslenmem ve sağlığıma dikkat etmedim, kilo aldım, bir tek vitaminleri bırakmadım ocak ayından beri folidays kullanıyorum. Yarından itibaren beslenmeme dikkat edeceğim yoksa bu bünyede hiç bir şey tutunmaz. Haydi hepimiz baharla canlanalım umutlanalım. Sen de doktor kontrolüne arada gitmiyorsan git canım yumurta gelişimine baksın canım. Ben iki ay aradan sonra bu ay reglim geçince gideceğim.
İNŞALLAH canım bana da haber ver mutlaka
Ayy çok güzel maşallah darısı bize inşallahYaptirdim testi canim. Cikmis sonucum. 453 cikmis beta hcg. Insallah yolunda gider hersey bu kez :)