Yanı rahmım toparlamış herhangi bir kıst de yok hormonlar da iyi bu ay klomene başladım ve catlatma ıgnesı kullancam cünkü ilk gebeliğim de catlatma ıgnesı ile oldu bakalım inş bu ay hayırlısıyla gelır bebişCanım benim ilk ay aralıklarla 2-3 kanamam olmuştu hangisi adetti bilemiyorum tabi. Normal oluyor sanırım ama doktora görün yine de ben çok doktor gezdim bu süreç içinde
Ilk aylarda bende öyleyim psikolojik olarak yeni toparlandım ve adet olmak rahatlattı bu ay yeni sayfa açacağım her ay bir umut. Inşallah nasip eder canım.Allahım tez zamanda nasıp eder inşallah size de insan bir ay önce hamıle kalmak istiyor cünkü cok zor bir dönem
İnş canım bol bol dua edelim birbirimize rabbım bizim de kucagımızı doldurur inşallah en zoru da ne bılıyor musun sen düşük yaparken en yakın arkadasın kuzenin ablan hepsı hamıle ve tek tek dogum yapıyorlar onların dogumunu duydukça canım yanıyor bılıyor musun cok zor bu dönemi böyle atlatmak cok daha zorIlk aylarda bende öyleyim psikolojik olarak yeni toparlandım ve adet olmak rahatlattı bu ay yeni sayfa açacağım her ay bir umut. Inşallah nasip eder canım.
Ben genelde 11.12. Günde falan yumurtluyorum bal çörekotu tarcin olayına hiç girismeyeyim. 3 gündür hayit otu iciyorum bugün adetinin 5. Günü bittikten 2 gün sonra sogan suyuna başlayacağım 10 gun sonrada aslanpencesi.Canım ben rahim için kullandım. Zaten düşükten sonra adetlerim geç olıyordu. 32 33 34 35 36 gibi oldu. Hem adet hem de bebeğin tutunması için yardımcı oluyormus. Adetin 15. Günü başladım 10 gün kullanıcam. Kür olarak bal tarçın çörek otu kullandım canım. Yumurtlamaya yakın bırakıyoruz fazlası kist yapıyormus
Sence bende protestan var ya bende kullanayim mı 15. GünüCanım ben rahim için kullandım. Zaten düşükten sonra adetlerim geç olıyordu. 32 33 34 35 36 gibi oldu. Hem adet hem de bebeğin tutunması için yardımcı oluyormus. Adetin 15. Günü başladım 10 gün kullanıcam. Kür olarak bal tarçın çörek otu kullandım canım. Yumurtlamaya yakın bırakıyoruz fazlası kist yapıyormus
Sence bende protestan var ya bende kullanayim mı 15. Günü
Hayit aslanpencesi ile ayni diyorlar hormonlari duzenliyormus adet baslangici içemedim 3 gündür iciyorum adetim baya da yogun.Kullanan arkadaslar vardı hatta ben de dedim bana niye yazsmdı hem düzensiz adet hem de düşüğüm var. Kullandım valla yumurtlamayıda düzenliyor. İlacı bırakınca 3 gün içinde adet oluyormussun tabi insallah olmam da. Bi sıkıntı yoksa kullan senin de düşüğün var ya da doktorun varsa bi sor istersen. Bal tarçın kullanma sen o zaman kist yapıyormuş fazlası zaten. Hayıt otu çok duydum onu ne için kullanıyorsun?
Progestani 15. Gun baslayip sonra adete kadar mi icecegim canim
Hayit aslanpencesi ile ayni diyorlar hormonlari duzenliyormus adet baslangici içemedim 3 gündür iciyorum adetim baya da yogun.
Merhaba bende katılayım aranıza. Aralıkta 21 haftalık bebeğimi kaybettimdr 3 ay korunma yeter dedi. Marttan beri deniyoruz ovulasyon testi ve yumurtlama için ilaç kullandım ama olmadı. Bende pko var öncede zor olmuştu. 3.5 yıl beklemiştim. Temmuzun 2sinde 53 ay olacak dile kolay. Bekliyoruz Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın.
Sağol canım.Merhaba canım.geçmiş olsun öncelikle. Hormonlarına baktırdın mı canım? Bide uzun süre olmayınca rahim filmi çekiyorlar sanırım
Sağol canım.
Baktırdım bir sıkıntı yoktu rahim filmi çektirelim dedim dr 2 defa çektik sıkıntı yoktu gerek yok dedi.
Peki ben obur ay ictim ya her ay icmek olumsuz etkiler mi benim 200mg senin hangisi?10 gün içiyorsun canım 10 günün sonunda bırakıyorsun. 3-4 gün için de adet oluyormus sun inşallah olmayız pozitif görürüz.
Gebeliğe de yardımcı oluyor yani dimi
Peki ben obur ay ictim ya her ay icmek olumsuz etkiler mi benim 200mg senin hangisi?
Ondan olabılır rahmınde bır sorun olabilir hormonların degısmış olabılır bende 3 ay önce düşüğüm oldu İlk adetten sonra korunmadım ama adet oldum ama bende bır sorun yok doktora gözüktüm zaten kürtajdan sonra ilk 3 4 ay olmaması normal belkı de stresten olmadı ama sen bir doktora gözük emin olMrb kızlar tam da aradığım konuydu bu bana da yardımcı olun Ocak ayında 5 haftalık düşük yaptım sonra korunduk 2 ay doktor ilk aydan sonra düşünebilirsin demisti 2-3 aydir korunmuyoruz ozellikle bu aydan cok umutluydum gercekten neden olmadi bilmem stres yapiyorum baya ondan mi ki
Mrb kızlar tam da aradığım konuydu bu bana da yardımcı olun Ocak ayında 5 haftalık düşük yaptım sonra korunduk 2 ay doktor ilk aydan sonra düşünebilirsin demisti 2-3 aydir korunmuyoruz ozellikle bu aydan cok umutluydum gercekten neden olmadi bilmem stres yapiyorum baya ondan mi ki
Aynen öyle canım ben 3 ay önce düşüğüm olmuştu 7 haftalıkken kalbı durdu ve doktor bu cok normal herkes yasıyo bunu zaten saglıksız bebekler de düşük oluyo genelde belkı de dogsa saglıksız bır gebelık olusacak demiştiKızlar son zamanlarda düşük yapmak çok yaygınlaştı. Sürekli düşük yapanların haberlerini duyuyorum yakın çevremde de siz nelerden kaynaklandığını düşünüyorsunuz? Eskiler tarlada doğururmuş kaç çocuk yapmışlar. Ama şimdi doktorlar bile çok normal karşılıyor. Benim doktorum bunu 3 kadından 1i yaşıyor sende onlardan birisin herkesin başına gelebiliyor demişti ve 3 düşük olunca ancak her şey araştırılıyor demişti.