Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hadi hayırlısı senden de güzel bi haber alalım bari bizim umutlar temmuza kaldı
Keske ya bu ay 3 kisi beni hamile gorunce acaba mi dedim ama icimde umut yok hissederdim olsaydi zaten. Yeni folik asite gectim folbiol kullaniyordum folidays aldim omega3 basladim havuç incire abandim olursa olur yani daha da gelmez elimden

Bende 20 şubatta düşük yaptım 1 kez adet gördükten sonra korunmadık ama hamile kalamıyorum geçen ay yumurtlama olmamış

Keske ya bu ay 3 kisi beni hamile gorunce acaba mi dedim ama icimde umut yok hissederdim olsaydi zaten. Yeni folik asite gectim folbiol kullaniyordum folidays aldim omega3 basladim havuç incire abandim olursa olur yani daha da gelmez elimden

Beni de öyle her gören hamile sanıyor biraz üzücü oluyor bide normalde doğum yapacaktım bu ay. İnşallah bu ay olur her ay yeni umut oluyor işte.

Bende 20 şubatta düşük yaptım 1 kez adet gördükten sonra korunmadık ama hamile kalamıyorum geçen ay yumurtlama olmamış

Daha çok yeni canım inşallah en yakın zaman da kalırsın. Kimi diyor rahmin kendini toparlama süreci var kimi diyor hemen kalınabilir. Benim şuan tek inandığım zamanı var doğru zaman da inşallah gelecek bebeklerimiz

İ
İnşallah canım benim rabbim hayırlısını versin

Arkadaşlar hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2 yıl önce 8 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım İlk hamileliğimdi. Doktorum sebebini araştırmaya gerek olmadığını, ilk hamileliklerde bu oranın gayet yüksek olduğunu, moralimi bozmamam gerektiğini ve 2 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Ama bir daha nasip olmadı maalesef. Bu süre içerisinde başka doktora da gittim. Kan, idrar tahlilleri, yumurtalıkların kontrolü derken herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Eşimin sonuçlarında ise sayı ve hızın biraz az olduğu söylendi ama çok da önemli bir oranda olmadığı bilgisi verildi. Yani aslına bakarsanız yorumlarınızdan da okuduğum gibi bizde de olmaması için hiçbir sebep yok gibi görünüyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAH bizlere de bu süreci sağlıcakla yaşamayı nasip etsin. Kendim inofolic combi kullanıyorum, eşime de keçiboynuzu özü içiriyorum. Bunun dışında tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım ve desteklerini bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben 2 ay ovulasyonla takip ettim sonra bırakıp inofolic combi kullandm olmadı s doktora gittim inofolic şase yazdı daha etkili dedi. Tabi bu arada hormon bakıldı smear alındı. Aynı zaman da bal tarçın çörek otu yaptm geçen ay adeti biraz düzenler gibi oldu gebelik yine olmadı. Bu ay yine şaseye ve çörek otuna devam bu akşam süt buharını denedim bakalım bat 15 temmuz ne olacak

Teşekkür ederim canım. Bu yolda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Ben de ara ara ovulasyon testleri kullandım. Doğru sonuçları yakaladığımı da düşünüyorum aslında. Ama eşimin değerleriyle alakalı bir durum gibi. Psikoloji de çok önemli malum. İnofolic şase de kullandım bir dönem ama bende adet gecikmesi yaptı 10 gün kadar bünyeden bünyeye fark eder tabi. Ben de bu ay combiye ve o bahsettiğin ballı karışıma dayandım bakalım. Eşime de keçiboynuzu özüne ilaveten e vitamini desteği de aldırabilirsem ne mutlu bana :) Süt buharı tüplerde tıkanıklık içindi sanırım değil mi? İnşallah güzel sonuç alırsın. Bu arada emeklerimizin hayırlı haberlerle sonuçlanmasını yürekten diliyorum hepimiz için.

Me
merhabalar benim de iki düştüğüm oldu ikinciyi istiyorum hayırlısıyla inşallah hepimize nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…