Hayırlısı inşallah canım hepimiz için bir gün olacak inanıyorum sadece zamanı var sabretmek lazımBenimde işte umutlar temmuza kaldi
Keske ya bu ay 3 kisi beni hamile gorunce acaba mi dedim ama icimde umut yok hissederdim olsaydi zaten. Yeni folik asite gectim folbiol kullaniyordum folidays aldim omega3 basladim havuç incire abandim olursa olur yani daha da gelmez elimdenAnladım canım hadi hayırlısı senden de güzel bi haber alalım bari bizim umutlar temmuza kaldı
Bende 20 şubatta düşük yaptım 1 kez adet gördükten sonra korunmadık ama hamile kalamıyorum geçen ay yumurtlama olmamışYaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz. Mübarek günlerde Allah herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen herkese de evlat nasip etsin hayırlısıylaBeraber bekleyip bu süre içerisinde birbirimize destek olalım.
İsim bat gebelik cinsiyet
Keske ya bu ay 3 kisi beni hamile gorunce acaba mi dedim ama icimde umut yok hissederdim olsaydi zaten. Yeni folik asite gectim folbiol kullaniyordum folidays aldim omega3 basladim havuç incire abandim olursa olur yani daha da gelmez elimden
Bende 20 şubatta düşük yaptım 1 kez adet gördükten sonra korunmadık ama hamile kalamıyorum geçen ay yumurtlama olmamış
Aynen öyle herşeyin hayırlısı olsunHayırlısı inşallah canım hepimiz için bir gün olacak inanıyorum sadece zamanı var sabretmek lazım
Of benimde kasımdaydiBeni de öyle her gören hamile sanıyor biraz üzücü oluyor bide normalde doğum yapacaktım bu ay. İnşallah bu ay olur her ay yeni umut oluyor işte.
İnşallah canım benim rabbim hayırlısını versinDaha çok yeni canım inşallah en yakın zaman da kalırsın. Kimi diyor rahmin kendini toparlama süreci var kimi diyor hemen kalınabilir. Benim şuan tek inandığım zamanı var doğru zaman da inşallah gelecek bebeklerimiz
Benimkide kasımdaydıOf benimde kasımdaydiumut etmedende yasanmiyor ki napalim
Bende 6 ay once 5 haftalık dusuk yaptım.sonra düşünmedik bi vakit.şimdi düşünüyoruz tekrar .ama bu ay hamile kalamadim.
Of benimde kasımdaydiumut etmedende yasanmiyor ki napalim
Benimkide kasımdaydıinşallah o zaman kadar hamile kalırız
Amin amin aminnnİNŞALLAH canım birbirimize dua edelim bol bol. Düşük yapıp beklemek çok daha zor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Insallah ya bu ayda zamanlamam guzeldi ama tutmadi sanirim ne zaman kurtaj oldunuzBenimkide kasımdaydıinşallah o zaman kadar hamile kalırız
Arkadaşlar hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2 yıl önce 8 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kaldımİlk hamileliğimdi. Doktorum sebebini araştırmaya gerek olmadığını, ilk hamileliklerde bu oranın gayet yüksek olduğunu, moralimi bozmamam gerektiğini ve 2 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Ama bir daha nasip olmadı maalesef. Bu süre içerisinde başka doktora da gittim. Kan, idrar tahlilleri, yumurtalıkların kontrolü derken herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Eşimin sonuçlarında ise sayı ve hızın biraz az olduğu söylendi ama çok da önemli bir oranda olmadığı bilgisi verildi. Yani aslına bakarsanız yorumlarınızdan da okuduğum gibi bizde de olmaması için hiçbir sebep yok gibi görünüyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAH bizlere de bu süreci sağlıcakla yaşamayı nasip etsin. Kendim inofolic combi kullanıyorum, eşime de keçiboynuzu özü içiriyorum. Bunun dışında tecrübeli arkadaşlarımızdan yardım ve desteklerini bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim canım. Bu yolda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Ben de ara ara ovulasyon testleri kullandım. Doğru sonuçları yakaladığımı da düşünüyorum aslında. Ama eşimin değerleriyle alakalı bir durum gibi. Psikoloji de çok önemli malum. İnofolic şase de kullandım bir dönem ama bende adet gecikmesi yaptı 10 gün kadarCanım öncelikle geçmiş olsun. Ben 2 ay ovulasyonla takip ettim sonra bırakıp inofolic combi kullandm olmadı s doktora gittim inofolic şase yazdı daha etkili dedi. Tabi bu arada hormon bakıldı smear alındı. Aynı zaman da bal tarçın çörek otu yaptm geçen ay adeti biraz düzenler gibi oldu gebelik yine olmadı. Bu ay yine şaseye ve çörek otuna devam bu akşam süt buharını denedim bakalım bat 15 temmuz ne olacak
merhabalar benim de iki düştüğüm oldu ikinciyi istiyorum hayırlısıyla inşallah hepimize nasip olurİNŞALLAH olacak demekten başka çare yok nasip işi dua ediyorum bol bol sizlerede isteyen herkese. Çünkü hiçbir sorun yok deniyor olmuyor demek ki nasip değildi bu zamana kadar inşallah bu ay olur 15 temmuz yeni batım
22 Nisan da kürtaj oldum ben 23 Mayıs da da adet oldum. Bu ay korunmadım ama adet olacakmışım gibi bakalım son 4 gün inşallah hamileyimdirInsallah ya bu ayda zamanlamam guzeldi ama tutmadi sanirim ne zaman kurtaj oldunuz