Herhalde bunu da tıp fakültesinde öğrettiler onlara herkes aynı şeyleri söylüyor demek ki ama söyledikleri beni çok yaralamıştı açıkcası. Geçmiş olsun canım inşallah sen de sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah. Hiçbir açıklama hiçbir neden sunmuyorlar ne kadar kolay geliyor onlara. Kücük te olsa o bizim için evlat oluyor sonuçta. Sağlıksız bebekler düşüyo diyolar ama dünyaya gelen özel çocuklarda var o zaman bunu açıklasınlar. Sağlıksız bir bebeği vücut atıyor kabul etmiyor diyolarAynen öyle canım ben 3 ay önce düşüğüm olmuştu 7 haftalıkken kalbı durdu ve doktor bu cok normal herkes yasıyo bunu zaten saglıksız bebekler de düşük oluyo genelde belkı de dogsa saglıksız bır gebelık olusacak demişti
Aynen ben hala atlatamadım evet onu hissetmedim ama o benım evladımdı o benım mucızemdı ama nasıp olmadı ınsallah rabbım hepımıze yıne nasıp eder doktorlara gore 3 düşükten sonra arastırma yapılması gerekiyor pekı o annenin yasadıkları nolcak psikolojisi nolcak neden ilk düşükten sonra önlem almıyorlar daha fazla mı acı yasamak gerekıyorHerhalde bunu da tıp fakültesinde öğrettiler onlara herkes aynı şeyleri söylüyor demek ki ama söyledikleri beni çok yaralamıştı açıkcası. Geçmiş olsun canım inşallah sen de sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah. Hiçbir açıklama hiçbir neden sunmuyorlar ne kadar kolay geliyor onlara. Kücük te olsa o bizim için evlat oluyor sonuçta. Sağlıksız bebekler düşüyo diyolar ama dünyaya gelen özel çocuklarda var o zaman bunu açıklasınlar. Sağlıksız bir bebeği vücut atıyor kabul etmiyor diyolar
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Mesela ben kürtaj olmadım kürtajlı süreç belki daha zordur. Bunu 3 kez yaşamak insanı ne kadar çok yıpratır ki bu şekilde olan tanıdıklarımda var maalesef. Anlamıyorum daha yeni dün aldım bi tanıdık düşük yapmış artık şey oluyor düşürmeyenler sanki mucize gerçekleştiriyor gibi. Bide bi arkadaşım düşük yapınca demek ki senin gebeliklerin zor geçecek demez mi. Zaten psikolojik süreci atlatmak en zoru bu durumda. İnşallah bize de sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur. Meryem suresi çok faydalıymıs. Okuyup dinlemenizi tavsiye ederim.Aynen ben hala atlatamadım evet onu hissetmedim ama o benım evladımdı o benım mucızemdı ama nasıp olmadı ınsallah rabbım hepımıze yıne nasıp eder doktorlara gore 3 düşükten sonra arastırma yapılması gerekiyor pekı o annenin yasadıkları nolcak psikolojisi nolcak neden ilk düşükten sonra önlem almıyorlar daha fazla mı acı yasamak gerekıyor
Aynen öyle okuyorum ilk gebelıgım de de okumuştum duaların gücüne cok inanıyorum inşallah biz de o mucizeyi gerceklestırırızBen de bu şekilde düşünüyorum. Mesela ben kürtaj olmadım kürtajlı süreç belki daha zordur. Bunu 3 kez yaşamak insanı ne kadar çok yıpratır ki bu şekilde olan tanıdıklarımda var maalesef. Anlamıyorum daha yeni dün aldım bi tanıdık düşük yapmış artık şey oluyor düşürmeyenler sanki mucize gerçekleştiriyor gibi. Bide bi arkadaşım düşük yapınca demek ki senin gebeliklerin zor geçecek demez mi. Zaten psikolojik süreci atlatmak en zoru bu durumda. İnşallah bize de sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur. Meryem suresi çok faydalıymıs. Okuyup dinlemenizi tavsiye ederim.
Doktora bende göründüm bir sorun yok istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti vitaminli folik asit vermişti kullandim bir arkadaşım da düşük yapmıştı korunmamasina rağmen 5 ay sonra hamile kalmıştı acaba diyorum kafamami çok takıyorum bilmiyorum denerim yine 4-5 ay evleneli bir yılı geçince baktım olmuyor giderim doktoraOndan olabılır rahmınde bır sorun olabilir hormonların degısmış olabılır bende 3 ay önce düşüğüm oldu İlk adetten sonra korunmadım ama adet oldum ama bende bır sorun yok doktora gözüktüm zaten kürtajdan sonra ilk 3 4 ay olmaması normal belkı de stresten olmadı ama sen bir doktora gözük emin ol
Aynen streste cok etkiliyor hayırlısı olsunDoktora bende göründüm bir sorun yok istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti vitaminli folik asit vermişti kullandim bir arkadaşım da düşük yapmıştı korunmamasina rağmen 5 ay sonra hamile kalmıştı acaba diyorum kafamami çok takıyorum bilmiyorum denerim yine 4-5 ay evleneli bir yılı geçince baktım olmuyor giderim doktora
Mrb teşekkür ediyorum öyle detaylı şekilde bandırmadım kürtaj olmamıştım zaten doktor yumurtladım temiz kist yok vs vs demisti ilk adetten sonra dusunebilirsin demisti evet düzenli adetlerim 27-28 günde bir olurum şaşmaz hic sıkıntı yok şükür düşükten sonra da değişmedi 4-5 ay denerim böyle bakalm evlneli daha bir yıl olmadı Insallah olur bu ayMerhaba canım. Geçmiş olsun öncelikle. Kan tahlillerini yaptırdın mı? Hormonlarına baktırabilirsin adetinin 2. Ya da 3. Günü kan vermen gerekiyor hormon testi için tiroitleribe, süt hormonuna baktırmanı tavsiye ederim. Ama tüm bunların yanında en büyük etken stressss. Maalesef düşükten sonra çok stres yapıyoruz kolay bir süreç değil tabi ki. Kafandan atmaya çalış ilişkiden sonra hemen kalkma yatabildiğin kadar yat hafta da en az 3 gün ilişki yaşarsanız yumurtlamaya denk gelme ihtimalin artar ama ovulasyon dönemi daha yoğun ilişki öneriliyor. Adetlerin düzenli mi peki?
İnşaallah canım. Doğumdan sonra 2 ayda 3 kere oldum ondan sonrada 4 aydır düzenli çok şükür. Bende aralıkta doğum yaptımAdetlerin düzenlimi peki? Benim de 6 ay oldu deneyeli kasımda düşük yapmıştım. Çok umut ettim hemen olur diye olmadı henüz zamanı var demek ki diyorum inşallah Rabbim çok bekletmez. Folik asit kullanıyorum 2 aydır bal tarçın çörek otu yaptm adetlerim düzensizdi düşükten sonra ovu testi yaptm ara sıra bakalım yumurtlama dönemini atlattık bekliyoruz. 2 aydır 2 günde 1 ilişki deniyoruz adetten sonra bakalım ne olacak. Meryem suresi çok dinliyorum evde iş yaparken hep dua açıyorum internetten bana da her şey normal dedi. Eşinde bi gitsin ürolıjite dedi henüz gitmedi bu ay tutmazsa söz verdi gidecek bikere oldu yine olur diyo erkekler bizim gibi değil doktor konusunda. İnşallah bu ay tutar da gerek kalmaz.
Doktor kapilarinda çürüdum biktim artik 2 3 ay gitmeyi dusunmuyorum canim. Ben adet olmak icin gunde 2 kere ictim simdi gunde 1 icsem daha iyi olur o zaman sabah mi aksam mi iciyorsun?Benim de 200 mg ben günde 1 tane içiyorum bi arkadaş 2 tane içiyor ama 2 tane fazla gelebilir eğer doktora gidersen sorabilirsin istersen. O her ay içiyor devlette her ay gidiyorum zaten kontrole ben olursa inşallah özele gitmek istiyorum tabi de kontrole sürekli gidiyorum 5 temmuz da randevum var hatta gidince sorarım etkisi var mı ya da annem hemşire sorayım bi akşam bakalım ne diyecek
Sabah içiyorum canım günde 1 kere. Zor süreç maalesef inşallah en kısa zaman da kavuşucaz bebeklerimizeDoktor kapilarinda çürüdum biktim artik 2 3 ay gitmeyi dusunmuyorum canim. Ben adet olmak icin gunde 2 kere ictim simdi gunde 1 icsem daha iyi olur o zaman sabah mi aksam mi iciyorsun?
İnşaallah canım. Doğumdan sonra 2 ayda 3 kere oldum ondan sonrada 4 aydır düzenli çok şükür. Bende aralıkta doğum yaptımfolikasiti şubattan beri bende kullanıyorum. Allah daha fazla bekletmesin. Stres etkiliyor ama ister istemez stres oluyorum ben
Sanirim bu baslik tam bana gore
4 kez dusuk yasadim
Her dusukten sonra cok gecmeden hamile kaldim
Benim sorunum gebelik ile basliyor
Çok geçmiş olsun canım. Ne diyor doktorlar bu duruma
Dış gebelik gibi bir şey mi canım?Canim ancak bir profa gidince teshis koydu o
Hersey normal sadece dollenmis yumurta yanlis yere yerlesiyor
8 haftayi bulmadan vucut atiyor
Tekrat gebe kalmayi bekliyorum bu defa kontrollu olucak
Yok tatlim mesela dollenmis yumurta orta ust kisma yerlesir bende birkac mm asagiya yuvalaniyor omru uzun olmuyor ya hareketsiz durup tam yerlesmeyi beklicem ya da giderek kayip düşecekDış gebelik gibi bir şey mi canım?
Bugun 6. Gunum 4 gun sonra bende baslayacagim bu ay yine umutluyum ❤Sabah içiyorum canım günde 1 kere. Zor süreç maalesef inşallah en kısa zaman da kavuşucaz bebeklerimize
Bugun 6. Gunum 4 gun sonra bende baslayacagim bu ay yine umutluyum ❤
Az kalmis senin canim insallah olur ❤Hadi bakalım inşallah şifa olur canımm. Bemim de 21. Gün bugün