Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Bu yolda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Ben de ara ara ovulasyon testleri kullandım. Doğru sonuçları yakaladığımı da düşünüyorum aslında. Ama eşimin değerleriyle alakalı bir durum gibi. Psikoloji de çok önemli malum. İnofolic şase de kullandım bir dönem ama bende adet gecikmesi yaptı 10 gün kadar :KK43: bünyeden bünyeye fark eder tabi. Ben de bu ay combiye ve o bahsettiğin ballı karışıma dayandım bakalım. Eşime de keçiboynuzu özüne ilaveten e vitamini desteği de aldırabilirsem ne mutlu bana :) Süt buharı tüplerde tıkanıklık içindi sanırım değil mi? İnşallah güzel sonuç alırsın. Bu arada emeklerimizin hayırlı haberlerle sonuçlanmasını yürekten diliyorum hepimiz için.

Aynı yolladı izliyoruz canım. Süt buharı tıkanıklık içinmiş evet ama deneyip hamile olan çokmuş zaten bikere yaptım bugün ovu testi aldım dedim ki bu ay elimden geleni yapayım daha uğraşacak halim yok çünkü ve biraz koyu gibi belki erken yumurtlama olur bu ay o yüzden 2. Süt buharını yapamıcam sanırım. Belimi ve ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Senin kaç ay oldu canım son düşüğün? Sebebi belli mi peki
5 ay geçti son düşüğün üzerinden sebebi Yok birinci de kalbi durduğu İçin 8 hastalıkken düştü ikinci ise hiç kalp atışı olmadı bile 5 haftalıktı 😢 patoloji temiz çıktı doktorlar da olabilir normal dedi hormon testi yaptırdım fsh yüksek çıkmıştı geçen ay, bu ay da yaptırdım az önce öğrendim sonucu çok şükür 🤲düşmüş gebelik için önemli çünkü fsh

5 ay geçti son düşüğün üzerinden sebebi Yok birinci de kalbi durduğu İçin 8 hastalıkken düştü ikinci ise hiç kalp atışı olmadı bile 5 haftalıktı 😢 patoloji temiz çıktı doktorlar da olabilir normal dedi hormon testi yaptırdım fsh yüksek çıkmıştı geçen ay, bu ay da yaptırdım az önce öğrendim sonucu çok şükür 🤲düşmüş gebelik için önemli çünkü fsh

Evet canım hormonlar bakılıyor benimde tsh biraz yüksekti 4-5 oldu hemen düştü çok şükür. İnşallah bu ay olur isteyen herkesin tez vakitte

Bende durumlar ayni bu ay progestanla cok sukur ilk defa duzgun adet oldum bitmesini bekliyorum. Sende nasil durumlar?

Canım ben de bu ay progestan kullandım bakalım adeti öne çekecek sanırım tabi insallah olmamda rahmi gebeliğe hazırlıyormus. Yumurtlama dönemi geçti sanırım. Adeti beklicem bakalım ne olacak inşallah tutar bu ay. Yeni bat ne zaman senin

Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz ?​
*Bu süreç içerisinde neler uyguladık birbimizle paylaşalım.
* Mağlum düşükle sonuçlanan gebeliklerden sonraki süreç yıpratıcı oluyor. Birbirimize destek olarak bu süreci beraber takip edelim.
❤ İNŞALLAH herkes hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

@purpleturtlee🤰🏻👶🏻 ilk müjdemiz///
Ben tam olarak bu süreçteyim düşüğe bağlı kürtaj oldu çok doktor gezdim şuan sanırım iyi birini buldum fahim filmi ve bütün testlerimi yaptık kürtajdan sonra hiç adet olmadım 6ay oldu söktürücüyle oldum hep süt hormonum yüksekmiş onun için ilaç verdi ve tek sağlam yumurtam olduğunu görünce 2tane çatlatma iğnesi verdi vuruldum şuan beklemedeyim hala allah yardımcımız olsun mutlaka rahim filmi çekinin herşey orda net oluyo ve bütün hormon testlerinizi yaptırın

Merhaba kızlar bende 3 ay önce bir düşük yasadım bebegımın kalbı 7 haftalıkken durmuş ve benım 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış ilk adetten sonra korunmadım ama yıne adet oldum bu normal mi

Canım ben de bu ay progestan kullandım bakalım adeti öne çekecek sanırım tabi insallah olmamda rahmi gebeliğe hazırlıyormus. Yumurtlama dönemi geçti sanırım. Adeti beklicem bakalım ne olacak inşallah tutar bu ay. Yeni bat ne zaman senin
Canım sen progestani adet olmak için mi rahim için mi içtim? 25i canim bu ay yeni başlıyor benim icin. Kür kullaniyormusun

Merhaba kızlar bende 3 ay önce bir düşük yasadım bebegımın kalbı 7 haftalıkken durmuş ve benım 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış ilk adetten sonra korunmadım ama yıne adet oldum bu normal mi
Bende martta kürtaj oldum 7 haftalıkken hala adetim bile düzelmedi bu ay ilk defa oldum diğerleri lekelenme gibiydi genelde 3 ay sürüyor diyorlar vücudun toparlanmasi icin

Bende martta kürtaj oldum 7 haftalıkken hala adetim bile düzelmedi bu ay ilk defa oldum diğerleri lekelenme gibiydi genelde 3 ay sürüyor diyorlar vücudun toparlanmasi icin
Allahım tez zamanda nasıp eder inşallah size de insan bir ay önce hamıle kalmak istiyor cünkü cok zor bir dönem

Ben tam olarak bu süreçteyim düşüğe bağlı kürtaj oldu çok doktor gezdim şuan sanırım iyi birini buldum fahim filmi ve bütün testlerimi yaptık kürtajdan sonra hiç adet olmadım 6ay oldu söktürücüyle oldum hep süt hormonum yüksekmiş onun için ilaç verdi ve tek sağlam yumurtam olduğunu görünce 2tane çatlatma iğnesi verdi vuruldum şuan beklemedeyim hala allah yardımcımız olsun mutlaka rahim filmi çekinin herşey orda net oluyo ve bütün hormon testlerinizi yaptırın

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah yeni sağlıklı gebelikler nasip olur hepimize. Rahim filmi bana çekmediler kaç doktora gittim Kasımda düşük yaptım ben de.

Canım sen progestani adet olmak için mi rahim için mi içtim? 25i canim bu ay yeni başlıyor benim icin. Kür kullaniyormusun

Canım ben rahim için kullandım. Zaten düşükten sonra adetlerim geç olıyordu. 32 33 34 35 36 gibi oldu. Hem adet hem de bebeğin tutunması için yardımcı oluyormus. Adetin 15. Günü başladım 10 gün kullanıcam. Kür olarak bal tarçın çörek otu kullandım canım. Yumurtlamaya yakın bırakıyoruz fazlası kist yapıyormus

Canım benim ilk ay aralıklarla 2-3 kanamam olmuştu hangisi adetti bilemiyorum tabi. Normal oluyor sanırım ama doktora görün yine de ben çok doktor gezdim bu süreç içinde 😪

X