Merhaba bende 26 martta kürtaj oldum 1 ay korundum şimdi bıraktım korunmayı adetime 8 gün var bekliyorm herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Protestanin olumlu etki ettigini soyleniyor ama bazi doktorlar inanmıyor buna tutunursa tutunur tutunmazsa düşer mantigiyla etki etmiyormus aslinda anneyi rahatlatmak icin veriliyor diyorlar biraz muallakta bi durum.
Bana doktor, genetik bir sıkıntı varsa progestan bir işe yaramaz ama fiziksel düşük ihtimalini önler demişti mesela ne bilim kendini çok yordun, ani bişi yaptın vb şeylerde -yani fiziksel- olabilecek düşük ihtimalini düşürüyor.
Evet canım kullanıyorum önceki gebelikte de vermişti doktor, bunda da verdi direk.Sen şuan kullanıyor musun canım progestan
Sadece patoloji raporuna bakti başka bi test yapmadı bir sorun görülmediGeçmiş olsun canım. İnşallah hayırlısıyla bu ay tutar. Testlerini yaptın mı bir neden söyledimi doktor?
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğinimrb Rabbim her isteyene.nasip etsin bende aralikta düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah haftaya doktora gidicez.
Düşük sonucunda mı baktıSadece patoloji raporuna bakti başka bi test yapmadı bir sorun görülmedi
Kan sulandiriciya neden başladı acaba hangi testi yapiyorBen bi de psikoloğum biliyo musun? Bu konuda yok telkin edemedim kendimi. Muayenehaneye ben girmeden önce başka bir kadın geldi acil hüngür hüngür ağlıyordu. 5 ay önce ben de böyle geldim diye başladım ağlamaya ben dehepimize sabır ve sakinlik diliyorum
Kan sulandırıcı canım. Geçen hafta da coraspin vermişti. Bunların biri pıhtı önlemek, biri kan sulandırmak için sanırım. Muhtemelen siz de hamile kalınca doktorunuz verecek tekrar kaybı önlemek için ❤
Test yapmadan başladı kan sulandırıcıya. Anladığım kadarıyla birçok doktor da yapıyor bunu, daha önce düşük yapan kişilerde. Heralde ideali test yapıldıktam sonra kan sulandırıcı verilmesidir ama genellikle ilk düşükten sonra yaptırmıyor doktorlar pıhtılaşma testiniKan sulandiriciya neden başladı acaba hangi testi yapiyor
Ben de haftaya gidicem doktora patoloji sonucun temiz çıktı bakalım bana bişey verecek mı ne dicekTest yapmadan başladı kan sulandırıcıya. Anladığım kadarıyla birçok doktor da yapıyor bunu, daha önce düşük yapan kişilerde. Heralde ideali test yapıldıktam sonra kan sulandırıcı verilmesidir ama genellikle ilk düşükten sonra yaptırmıyor doktorlar pıhtılaşma testini
Evet bebeğin kalbi durdu 10 haftalıkken kürtaj oldum o zaman yaptılar patolojiyiDüşük sonucunda mı baktı
mrb Rabbim her isteyene.nasip etsin bende aralikta düşük yaptım kalbi durdu bebeğimin şimdi 5 haftalık hamileyim inşallah haftaya doktora gidicez.
Test yapmadan başladı kan sulandırıcıya. Anladığım kadarıyla birçok doktor da yapıyor bunu, daha önce düşük yapan kişilerde. Heralde ideali test yapıldıktam sonra kan sulandırıcı verilmesidir ama genellikle ilk düşükten sonra yaptırmıyor doktorlar pıhtılaşma testini
Merhaba bende 26 martta kürtaj oldum 1 ay korundum şimdi bıraktım korunmayı adetime 8 gün var bekliyorm herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Arkadaşlar bu düşüklerden sonra 3 ay korunmak şart mı ben de 5,5 aylık kaybettim bebeğimi doktor 3 ay sonra falan gel kontrole bakalım falan dedi . Başından savdı birazda ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum daha öncesinde de hiç korunmadım 7 ay sonra ancak hamile kalabilmiştim o da ilaç ve çatlatma iğnesi ile . Forumda araştırıyorum hiç korunmayanda var kafam karıştı
Canım neler yaptın hamile kalabilmek için ben de 8 aydır deniyorum yok olmuyor
[/QUOTE
Incirkuru yaptım sadece
Bal tarçın yaptm ben de inofolic kullandm hiçbir sorun da yok diyolar. Zaman işte