Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bir sonraki ay doğum yapacaktım. Vardır bir hayır kalp atışını duyamama ihtimalimiz de var. Doktor normalde haftaya gelin demişti ama bayram tatili olduğu için ben dayanamadım yarın gidiyorum. Yarın sata göre 6+5 olucaz ama sanırım geç döllenmiş, 6+3 falan olabilir. Bu zamanda duyan da var, duymayan da. Eşim bayramdan sonra gidelim gel, gerilceksin duyamazsak yarın, bir de bayram tatilimiz zehir olcak diyor ama ben dayanamam gibi o kadar süre

Hazirandaydı işte benimde. 29u diye sonraki ay demiş bulundum yani duyamama ihtimalin var tabi 6 haftada sürpriz olur duymak genel de 8 de çağırıyorlar bana öyle demişti doktor. O yüzden hiç germe kendini

Hazirandaydı işte benimde. 29u diye sonraki ay demiş bulundum yani duyamama ihtimalin var tabi 6 haftada sürpriz olur duymak genel de 8 de çağırıyorlar bana öyle demişti doktor. O yüzden hiç germe kendini
gitmiyim mi diyorsun sence yarin kontrole?

gitmiyim mi diyorsun sence yarin kontrole?
İçinde kalacaksa git ama şartlama kendini duyucam diye duymazsan niye duymadık demeyeceksin git.belki de duyacaksın işte bu biraz şans canım. Ben de baktı duymadı doktor sorun etmedi 2 hafta sonra gel dedi bi ihtimal yani 6 hafta da duymak

Benim gecen sefer 6+3te gormustu doktor kalp atimini. Ben biraz daha dusuneyim bakalim.. Aslinda bayram tatilinde memlekette de gidebilirim ozel hastaneye ama bi terslik olursa annem babamin yaninda ogrenmek istemiyorum. Neyse kotuyu cagirmiyordum. Hersey cok guzel olucak, kalbi de aticak, guzel guzel de gelisicek benim minik yavrum

Aynen kuzum sen niye olumsuz düşünüyorsun güzel düşün güzel olsun. Olumsuzlukları at kafandan biran önce

Canim kesinlikle olumsuz dusunme kötüyü çağırma derler ya ayni sekilde ben olsam yarin giderdim cunku tatil boyunca acaba gitsemiydim diye dusunceler olacak.

Aynen kuzum sen niye olumsuz düşünüyorsun güzel düşün güzel olsun. Olumsuzlukları at kafandan biran önce
Canim kesinlikle olumsuz dusunme kötüyü çağırma derler ya ayni sekilde ben olsam yarin giderdim cunku tatil boyunca acaba gitsemiydim diye dusunceler olacak.
Aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor, temkinli olmaya çalışıyorum sürekli, kendimi çok kaptırmıyım da çok üzülmiyim diye.. Ama geçen bi yerlerde okudum, sorun olacak diye odaklanmayan annelerin hamilelikleri daha sorunsuz geçiyormuş. Ne zaman aklıma gelse hemen herşey güzel olacak, sağlıklı olcak benim kuzum diye konuşuyorum bebeğimle şimdi. Ama burda sizlerle konuşurken, heralde daha derdimi anlıycağınızdan, hemen kötüler çıkıvermiş kelimelerimde. Tamam söz, olumlu bundan sonra ❤❤

Evet canim bak en kotu orneklerden biriyim ağızımdan 1 iyi kelime geçmedi mesela heo olumsuz düşündüm olumsuz oldu ben ailemden kimseye soyleemedim arkadasim herkese soyledi hemen onun gebeligi devam ediyor benim sonlandi o yuzden rahat olmaya çalış veren de Allah alan da.

Eylullum1 papatyahemsire gittim doktora kızlar. Duyduk kalp atışını doktor biraz azarladı beni. İlk 3 ay yediğin içtiğin çok önemli değil ama stresin çok önemli. Düzeltiyosun kendini dedi, çünkü ben o arada ağlıyordum her gün karnımdan iğne yapacakmışım.. inşallah güzel olacak herşey bu sefer en kısa zamanda da darısı başınıza olacak inşallah ❤❤

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben şuan bile hamile kalsam diye düşünüyorum yola gidicem mesela onu bile düşünüyorum ki belki adet olucam. Ama bunu yapmamalıyız. Ben ilk gebeliğimde çok stresli seyler yaşadım sakın yapma. Bak ne güzel kalp atışını duymuşsunuz hadi gözünüz aydın. Ne iğneis vurulacaksın

Ben bi de psikoloğum biliyo musun? Bu konuda yok telkin edemedim kendimi. Muayenehaneye ben girmeden önce başka bir kadın geldi acil hüngür hüngür ağlıyordu. 5 ay önce ben de böyle geldim diye başladım ağlamaya ben de hepimize sabır ve sakinlik diliyorum
Kan sulandırıcı canım. Geçen hafta da coraspin vermişti. Bunların biri pıhtı önlemek, biri kan sulandırmak için sanırım. Muhtemelen siz de hamile kalınca doktorunuz verecek tekrar kaybı önlemek için ❤

Terzi kendi söküğünü dikemez derler o misal.. Ben olsam ben de ağlardım emin ol. Ama güçlü olmak laızm bebeğin için. 2.bir şans ne güzel buldu seni. O yüzden güzel düşün her şeyi ve bize bol dol dua et 13 günüm var daha bata

Aynen canım. Ay hadi inşallah bu ay gelsin miniğin senin de hayırlısıyla

Canim cok sevindim senin adina artik kafan daha rahat olur bende cok sakin yapida biri degilim insallah ferahliga kavusucaz bende haziranda denemelere başlayacağım bakalim hamilelerin duasi kabul olur derler bizim icinde dua et :) bende hemsireyim işin icindeyim ama malesef sakin olamiyorum.

Canım hazır hemşire yakaladım sorayım progestan kullanmak tutunmayı etkiler mi sabahtan beri o takıldı aklıma bilgin varmı? Yarın 15 saat yola çıkıyorum da

Canım hazır hemşire yakaladım sorayım progestan kullanmak tutunmayı etkiler mi sabahtan beri o takıldı aklıma bilgin varmı? Yarın 15 saat yola çıkıyorum da
Protestanin olumlu etki ettigini soyleniyor ama bazi doktorlar inanmıyor buna tutunursa tutunur tutunmazsa düşer mantigiyla etki etmiyormus aslinda anneyi rahatlatmak icin veriliyor diyorlar biraz muallakta bi durum.

Protestanin olumlu etki ettigini soyleniyor ama bazi doktorlar inanmıyor buna tutunursa tutunur tutunmazsa düşer mantigiyla etki etmiyormus aslinda anneyi rahatlatmak icin veriliyor diyorlar biraz muallakta bi durum.
Bana doktor, genetik bir sıkıntı varsa progestan bir işe yaramaz ama fiziksel düşük ihtimalini önler demişti mesela ne bilim kendini çok yordun, ani bişi yaptın vb şeylerde -yani fiziksel- olabilecek düşük ihtimalini düşürüyor.

Merhaba bende 26 martta kürtaj oldum 1 ay korundum şimdi bıraktım korunmayı adetime 8 gün var bekliyorm herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…