Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de değişik bir his vardı. İnşallah tekrar nasip olurda bu sefer daha bilinçli oluruz
Mesela kendimi hiç gebe gibi hissetmiyordum insanlar 1 kere baktirir bhcg tamam.Der max 2 kere ben 3 +6 da ogrendim cok erkendi surekli baktirdum yok kimyasal mi yok dis gebelik mi kese var mi kalbi atiyor mu hep boyleydim rahat olan insanlarin gebeligi devam ediyorken benim sonlandi o yuzden adetim ciddi ciddi gecikmeden bi daha asla baktirmicam.

Gercekten ben hep bu çocukta bi sorun olacak gibi geliyordu belkide o yuzden hissettigimiz icin pimpiriklendik duzelsin diye. Tevekkul etmek lazim olursa ne sartlarda insanin oluyor bundan sonra daha iyi olacak insallah bu konu cok guzel oldu benimle ayni şeyleri yasamis insanlarin olmasi yalniz hissettirmiyor

Canım bu tamamen taktiri ilahi. Baksanda bakmasanda herşey olacağına varıyor. Bak mesela ben beşiğini bile almıştım 4,5 aylıkten kaybettim. Yani demem o ki varsa kaderimizde anne olmak sen istemesende olur. Şu hayatta tüm kötülüklerin başı stress malesef. Yapma oluruna bırak hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

seninde cok gecmis olsun canim haklisin ilk zamanlar ne hatam vardi diye düşünüyordum sonra akisina biraktim gercekten de herşey olacagina variyor.

Reactions: BYV
Saol canım. Beklemedemisin sende sat ne zamandı? Varmı belirti falan?
5 mayis canim once burda da ufak leke var diye yazmistim artti gittikce kahve ama canli kirmiziya donmedi normal adet kanamasi kadarda degil yerlesme kanamasida degil ilk defa boyle oldum dengesizlik oldu bende iyice obur ay bi doktora gorunmem gerekicek sanirim boyle ovulasyon takip etmem zorlasiyor.

Benimde 5 Mayıs canım Öyle düşünme belki süprizin yoldadır. Hele bir tarihimiz gelsin.
Bende bel kasık ağrısı, halsizlik, az koku hassasiyeti(Bugün pazarda turşu kokusu aldım gittim yedim hemen) henüz göğüslerde birşey yok. Bakalım hayırlısıyla doğru zamanda gelsinler inşallah.

O zaman birlikte bekleyelim. Bendede agrilar var ozellikle sol yumurtaliklarim agriyor. Halsizlik var ama yogun bahar alerjim var ilac iciyorum uyku yapiyor oda bende kanama olunca artik bu ayi gectim bu kadar kanama olup hamile olmam zor gibi

Kesinlikle öyle sanki içime doğmuş gibiydi sabah uyandığımda direkt kan varmı diye baktım hala unutmam o anı uykudan uyanıp niye bakar ki. Neyse hatırlamak ve hatırlatmak istemiyorum. Burda inşallah moral olacsz birbirimize cünkü yaşamayan asla anlamıyor yine olur diyip geçiyor. Kafaya takmamak lazım gerçekten o zaman cok stres yaptm her seyi simdi hiç umrumda değil diyorum her seyin yolu bulunur. Ben de kendimi cok sucladım ama nasibi olsaydı bizimle kalırdı meleklerimiz.bu mübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize

Maalesef canım çok acelecilik bir aksilik getiriyor mutlaka benim de öyle bir şeydi herkes şaşırdı nasıl bu kadar erken öğrenirsin diye. İşin garip tarafı idrarda da çok erken belirdi 2. Silik çizgi kırmızı değildi ama siliktr olsa vardı. Rabbim bu güzel mutluluğun tekrarını nasip etsin. Kısa sürelide olsa o annelik duygusunu tattık ona bile şükür olsun. İnşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bebeklerimiz olur

Reactions: BYV
Hatırlamamı canım:) Nasılsın nasıl oldun? Senin sezaryandı canım normal bekletmesi. Bana hemen yapabilirsin demişti ama psikolojik olarak biraz beklemek istedim. Allahım hepimize
Bende iyi sayılırım işte, ilk zamanlar çok zordu psikolojik olarak kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim er geç kabulleniliyor tabi, biraz daha bekleyeceğim bakalım. Hayırlısı olsun inş en doğru zamanda gelsin bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli inş

Evet bol bol dua edelim, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Evet bol bol dua edelim nasibimiz buymus. Sizde de oyle oluyor mu ben surekli kendimde hamilelik belirtisi ariyorum kahve kanamam var fazla degil ama var hala acaba hamilemiyim diye arastiriyorum ben ovulasyon testiyle hamileligimi ogrenmistim bi umut diye evde stok vardi bakip duruyorum her gun yani bilmiyorum bu etkiden ne zaman cikicam bilmiyorum isimden ayrildim evdeyim kendimi dinliyorum sürekli bu ayda olmazsa birakicam farketmeden yipraniyorum sanirim.

Canım kendini dinledikçe mutlaka belirti buluyor insan. Ben de öyleydim geçen aylar. Senin bat ne zamandı

Kaç gündür vardı lekelenme bide rengi nasıl? Reglinede var daha gerçi bi git bakalım ne diyecek doktor
4 gündür böyle önce yerleşme kanaması gibi pembe sonra kahve oldu çok değil ama günlük ped takacak kadar ped takacak kadar değil bakalım beklemedeyim yarın öğrenicem inşallah.

4 gündür böyle önce yerleşme kanaması gibi pembe sonra kahve oldu çok değil ama günlük ped takacak kadar ped takacak kadar değil bakalım beklemedeyim yarın öğrenicem inşallah.

Yerleşme kanamasıdır inşallah 1 hafta kala kan testinde belki çıkabilir gebelik vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…