Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Protestanin olumlu etki ettigini soyleniyor ama bazi doktorlar inanmıyor buna tutunursa tutunur tutunmazsa düşer mantigiyla etki etmiyormus aslinda anneyi rahatlatmak icin veriliyor diyorlar biraz muallakta bi durum.

Yolcuğulu atlattık neyse ki. Arasıra sol kasığım da ağrı oldu ama nasip Allah nasip edecekse inşallah bir engel çıkmaz. Umut ediyoruz sadece daha 10 günüm var.

Ben bi de psikoloğum biliyo musun? Bu konuda yok telkin edemedim kendimi. Muayenehaneye ben girmeden önce başka bir kadın geldi acil hüngür hüngür ağlıyordu. 5 ay önce ben de böyle geldim diye başladım ağlamaya ben de 😔 hepimize sabır ve sakinlik diliyorum 🙏🙏
Kan sulandırıcı canım. Geçen hafta da coraspin vermişti. Bunların biri pıhtı önlemek, biri kan sulandırmak için sanırım. Muhtemelen siz de hamile kalınca doktorunuz verecek tekrar kaybı önlemek için ❤
Kan sulandiriciya neden başladı acaba hangi testi yapiyor

Kan sulandiriciya neden başladı acaba hangi testi yapiyor
Test yapmadan başladı kan sulandırıcıya. Anladığım kadarıyla birçok doktor da yapıyor bunu, daha önce düşük yapan kişilerde. Heralde ideali test yapıldıktam sonra kan sulandırıcı verilmesidir ama genellikle ilk düşükten sonra yaptırmıyor doktorlar pıhtılaşma testini 🤷‍♀️

Test yapmadan başladı kan sulandırıcıya. Anladığım kadarıyla birçok doktor da yapıyor bunu, daha önce düşük yapan kişilerde. Heralde ideali test yapıldıktam sonra kan sulandırıcı verilmesidir ama genellikle ilk düşükten sonra yaptırmıyor doktorlar pıhtılaşma testini 🤷‍♀️
Ben de haftaya gidicem doktora patoloji sonucun temiz çıktı bakalım bana bişey verecek mı ne dicek

Kızlar neler yapıyorsunuz? Benim son 2 günüm kaldı ama bugün test yaptım negatif :KK43: 33. Günüm bugün bıktım geç adet olmaktan

Ben de hiçbir şeye bakmadı çok normal karşıladı beta hcg ye bile bakmadı

Arkadaşlar bu düşüklerden sonra 3 ay korunmak şart mı ben de 5,5 aylık kaybettim bebeğimi doktor 3 ay sonra falan gel kontrole bakalım falan dedi . Başından savdı birazda ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum daha öncesinde de hiç korunmadım 7 ay sonra ancak hamile kalabilmiştim o da ilaç ve çatlatma iğnesi ile . Forumda araştırıyorum hiç korunmayanda var kafam karıştı

Arkadaşlar bu düşüklerden sonra 3 ay korunmak şart mı ben de 5,5 aylık kaybettim bebeğimi doktor 3 ay sonra falan gel kontrole bakalım falan dedi . Başından savdı birazda ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum daha öncesinde de hiç korunmadım 7 ay sonra ancak hamile kalabilmiştim o da ilaç ve çatlatma iğnesi ile . Forumda araştırıyorum hiç korunmayanda var kafam karıştı

Canım ilk adetten sonra bıraktım ben korunmayı ama 7 haftalık falandı 1 adet bekledim sonra bıraktım 8 aydır da olmadı hala. Adetini bekle sonra başka doktora git baksın rahminde sorun yoksa ki temizlendiyse yoktur. Devam et bence

X