Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım, inşallah herşey güzel olsun ya ben mi çok şey bekliyorum onu da bilmiyorum. Sadece kendini yorma ve 3 ay ilişki önermiyoruz dedi. Yiyeceklerle ilgili diyeceğim birşey yok, sık sık beslen dedi. Bu kadar. Şunu yeme, bunu ye vb. hiç bir şey yok. Düşük yaptığımı sistemden gördü, hiç bir detay sormadı. Şimdi bi şikayetim ağrım sızım var mı sormadı falan. Özel hastaneye gidiyorum. Muayene süresi 15dk. İlgilenilmek istiyorum ama hiç yok öyle birşey. Ben mi abartıyorum ki?

Demekki her yerde oyle bende ilk gebeligimde doktorumu cok zor buldum ozele para veriyorsun ama sormadikca birseyler anlatmiyor simdi daha once dusuk yapmis birisin sonucta seninle biraz daha ilgilenmesi lazim uyusmak cok onemli ben aradigim doktoru devlette buldum mesela o kadar ozele gittikten sonra.

Ben içime sinen doktor hiç bulamadım ya. Hamilelik hem çok hassas konu (hele kaybı olan biri için), keşke azıcık hassas olsalar ne güzel bulmuşsun canım sen, inşallah ben de az da olsa içime sinen birini bulurum sonunda.

Benim bildiğim kadarıyla günde 2 bardak süt demişlerdi ama 1 bardak ancak içebiliyordum bol su meyve balık yenmeli. Ama biraz daha ilgili olabilirmiş sanırım.

İNŞALLAH tekrar nasip olur canım. İlk gebelik mi bir de kimyasal gebelik nasıl anlıyorsunuz
Amin ins isteyen herkese versin rabbim ins evt canim ilk gebelik kinyasal yumurtayla sperm dölleniyo rahme yerlesiyo ama bika gun yasiyo yani sagliksiz embiriyo oluyo tutunamiyo geri kanamaynan sökülüyo hamilelik dvm etmiyo yani

Bende düşük yaptım ama kürtaj olmadigim için doktor korunmami tavsiye etmedi hiç korumadık 3 ay içinde hamile kaldım

Doktorlar bana 3 ay en az korun dedi ya ama ben 1 ay korudum 6 ay geçti hala kalamadım maalesef
İlişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmayın bacaklarını havaya kaldırıp duvara yasla bi 15 dk öyle kal ise yaradığını biliyorum çünkü o pozisyondayken rahim gevşiyormuş böylece spermleri hemen çekiyormuş

Öyle yapıyorum bu ay inşallah işe yarar. Sen 3 ay içinde başka bir şey denedin mi?

Kızlar bende 2018 ekimde bir düşüge bağlı kurtajim oldu. 6 ay korundum daha hamile kalamadim. 2 ay önce hamileyim sandım test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı hayal kırıklığı oldu. Mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Aynı seyleri ben de yasadım. Doktor herhangi bir ilaç verdi mi? 6 ay içinde

Benim bildiğim kadarıyla günde 2 bardak süt demişlerdi ama 1 bardak ancak içebiliyordum bol su meyve balık yenmeli. Ama biraz daha ilgili olabilirmiş sanırım.
2. Hamileliğim olduğu için ve de çok okuyan biri olduğum için biliyorum zaten ben bunların çoğunu da, işte doktorun ilgisini gösteriyor söylememiş olması.

2. Hamileliğim olduğu için ve de çok okuyan biri olduğum için biliyorum zaten ben bunların çoğunu da, işte doktorun ilgisini gösteriyor söylememiş olması.

Evet canım söylese iyi olurmus. İçine sinmezse değiştir zor ve uzun bir yol ama çok güzel bir yol :) bizlerede dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…