- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
Çok sağol canım, inşallah herşey güzel olsunCanım hormonların verdiği duygusallıkta var tabi ki ama stres yapma hiç kendine. Allah sana yeni bir şans verdi inşallah bu sefer çok güzel olacak her sey. Kendine dikkat et stres yapma yeter. Doktora ısınmadıysan baska doktora git bence doktor cok önemli.
Demekki her yerde oyle bende ilk gebeligimde doktorumu cok zor buldum ozele para veriyorsun ama sormadikca birseyler anlatmiyor simdi daha once dusuk yapmis birisin sonucta seninle biraz daha ilgilenmesi lazim uyusmak cok onemli ben aradigim doktoru devlette buldum mesela o kadar ozele gittikten sonra.Çok sağol canım, inşallah herşey güzel olsunya ben mi çok şey bekliyorum onu da bilmiyorum. Sadece kendini yorma ve 3 ay ilişki önermiyoruz dedi. Yiyeceklerle ilgili diyeceğim birşey yok, sık sık beslen dedi. Bu kadar. Şunu yeme, bunu ye vb. hiç bir şey yok. Düşük yaptığımı sistemden gördü, hiç bir detay sormadı. Şimdi bi şikayetim ağrım sızım var mı sormadı falan. Özel hastaneye gidiyorum. Muayene süresi 15dk. İlgilenilmek istiyorum ama hiç yok öyle birşey. Ben mi abartıyorum ki?
Ben içime sinen doktor hiç bulamadım ya. Hamilelik hem çok hassas konu (hele kaybı olan biri için), keşke azıcık hassas olsalarDemekki her yerde oyle bende ilk gebeligimde doktorumu cok zor buldum ozele para veriyorsun ama sormadikca birseyler anlatmiyor simdi daha once dusuk yapmis birisin sonucta seninle biraz daha ilgilenmesi lazim uyusmak cok onemli ben aradigim doktoru devlette buldum mesela o kadar ozele gittikten sonra.
Benim bildiğim kadarıyla günde 2 bardak süt demişlerdi ama 1 bardak ancak içebiliyordum bol su meyve balık yenmeli. Ama biraz daha ilgili olabilirmiş sanırım.Çok sağol canım, inşallah herşey güzel olsunya ben mi çok şey bekliyorum onu da bilmiyorum. Sadece kendini yorma ve 3 ay ilişki önermiyoruz dedi. Yiyeceklerle ilgili diyeceğim birşey yok, sık sık beslen dedi. Bu kadar. Şunu yeme, bunu ye vb. hiç bir şey yok. Düşük yaptığımı sistemden gördü, hiç bir detay sormadı. Şimdi bi şikayetim ağrım sızım var mı sormadı falan. Özel hastaneye gidiyorum. Muayene süresi 15dk. İlgilenilmek istiyorum ama hiç yok öyle birşey. Ben mi abartıyorum ki?
Kimyasal gebelik yasadim doktor tekrar kalabilirsin dedi calismalara dvm korunmama gerek yokmus
Amin ins isteyen herkese versin rabbim ins evt canim ilk gebelik kinyasal yumurtayla sperm dölleniyo rahme yerlesiyo ama bika gun yasiyo yani sagliksiz embiriyo oluyo tutunamiyo geri kanamaynan sökülüyo hamilelik dvm etmiyo yaniİNŞALLAH tekrar nasip olur canım. İlk gebelik mi bir de kimyasal gebelik nasıl anlıyorsunuz
Bende düşük yaptım ama kürtaj olmadigim için doktor korunmami tavsiye etmedi hiç korumadık 3 ay içinde hamile kaldım6 ay korunmanı doktor mu söyledi? Kimisi hiç korunmadan direkt hamile kalıyor anlamadım hiçbir şey. Biz de 1 ay korunduk ama 7 aydır olmuyo. Geç yumurtluyorum 21.gün falan doktor hormon Vs baktı nornal her sey. Bakalım nasip diyorum ama beklemek cok zor geliyor hele ki kayıp verdikten sonra. İnşallah tez vakitte bize de nasip olur.
Bende düşük yaptım ama kürtaj olmadigim için doktor korunmami tavsiye etmedi hiç korumadık 3 ay içinde hamile kaldım
İlişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmayın bacaklarını havaya kaldırıp duvara yasla bi 15 dk öyle kal ise yaradığını biliyorum çünkü o pozisyondayken rahim gevşiyormuş böylece spermleri hemen çekiyormuşDoktorlar bana 3 ay en az korun dedi ya ama ben 1 ay korudum 6 ay geçti hala kalamadım maalesef
Amin ins isteyen herkese versin rabbim ins evt canim ilk gebelik kinyasal yumurtayla sperm dölleniyo rahme yerlesiyo ama bika gun yasiyo yani sagliksiz embiriyo oluyo tutunamiyo geri kanamaynan sökülüyo hamilelik dvm etmiyo yani
Öyle yapıyorum bu ay inşallah işe yarar. Sen 3 ay içinde başka bir şey denedin mi?İlişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmayın bacaklarını havaya kaldırıp duvara yasla bi 15 dk öyle kal ise yaradığını biliyorum çünkü o pozisyondayken rahim gevşiyormuş böylece spermleri hemen çekiyormuş
yok canım dr en az 3 ay en fazla 6 ay korunmamı söyledi..ben hem adetlerimin düzene girmesini istedim hem de görevde yükselme sınavımdan dolayı il dışına çıkmam gerekiyordu o aralarda da 2. bir kayıp vermek istemediğimden ve bebeğimin kalp atışının neden durduğunu tahlil yaptırmak istedim bulunduğum il de araştırma hastanesi olmadığından memleketime gitmem gerekiyordu o da 16 saat sürüyor..bunlardan dolayı korunduk ki iyiki de korunmuşuz bende kan pıhtılaşması eğilimi çıktı ve bunu bilmesem 2. bebek te karnımda ölebilirdi..şimdi gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlayacağız.
bu arada bende bu ay testere dişli aslan pençesi kürüne başladım sana tavsiye ederim..yumurtalıkların çalışmasını ve kaliteli olmasını sağlıyor..istersn bir araştır dr saraçoğlunun kürü..bunu kullanıp hamile kalan çok war.
Hayır sadece onu yaptımÖyle yapıyorum bu ay inşallah işe yarar. Sen 3 ay içinde başka bir şey denedin mi?
Evet aynenTestlerde pozitif cıkıyor dimi o da
Hayır sadece onu yaptım
Kızlar bende 2018 ekimde bir düşüge bağlı kurtajim oldu. 6 ay korundum daha hamile kalamadim. 2 ay önce hamileyim sandım test yaptım pozitif çıktı kanda negatif çıktı hayal kırıklığı oldu. Mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallah.
2. Hamileliğim olduğu için ve de çok okuyan biri olduğum için biliyorum zaten ben bunların çoğunu da, işte doktorun ilgisini gösteriyor söylememiş olması.Benim bildiğim kadarıyla günde 2 bardak süt demişlerdi ama 1 bardak ancak içebiliyordum bol su meyve balık yenmeli. Ama biraz daha ilgili olabilirmiş sanırım.
2. Hamileliğim olduğu için ve de çok okuyan biri olduğum için biliyorum zaten ben bunların çoğunu da, işte doktorun ilgisini gösteriyor söylememiş olması.