Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon testi ile takip ettiğimde 21. Gün çatlamış oluyordu ve 35 günde adet oluyorum düşükten sonra dikkat ettim. Önceleri de uzunmus ama döngüm. Kaçıncı gün gitmek mantıklı olur acba
Hep 35 ise senin ona göre gitmen lazım evet. Benim aşırı düzensiz. Doktora gitmeden önceki 4 reglim 28, 35, 47, 24 gün şeklinde olmuştu öyle olunca da aşırı zor oluyor tutturması. O ay da tam denk gelesi tutmuş doktor kontrolüne. 35 günse senin düzenli olarak 18-19. Günde falan gitsen mantıklı olabilir belki??

Aslında hep 35 değilmiş 32-36-37-35 olmus düsükten sonra aralıkta zaten ara ara kanamalar oluyordu. Çokta 35 değilmiş. Ama tüm değerler normal çıktı hormon kan Vs.

Benim kuzenim hap ile dusuk yaptirilmis tam olarak nasil bilmiyorm ama evde kendi sanciyla dusurmus (yurt disinda yasiyor) hemen cunku ardindan hamile kalmak istiyormus ve tam anlamadamdan kimyasal gebelikmis sanirim. Ardindan hemen tkrr hamile kalmis korunmasina gerek kalmamis.

Her doktor farklı bişey söylüyor işte. Aslında Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Kimi 1 ay kimi 2-3-6 herkes bir şey söylüyor.

Aslında hep 35 değilmiş 32-36-37-35 olmus düsükten sonra aralıkta zaten ara ara kanamalar oluyordu. Çokta 35 değilmiş. Ama tüm değerler normal çıktı hormon kan Vs.
Ben senin yerinde olsam 15-25. Günler arası 2 günde bir birlikte olurdum. Akıntından anlayabiliyorsan da o günlerde her gün, ya da ovaluasyon testinden işte. Doktora da 15.günde gitmen mantıklı olabilir yumurtana baktırmak istiyorsan. Bi de ilginç bi şekilde ben bu ay çok iddialıydım. İlginç bi şekilde inandım. Eşime dedim bak gör olcak bu ay dedim harbiden inandım ama

Bende de düşük oldu.doktor eşime spermiogram testi de yapmamızı söyledi.istanbulda bir-iki tane güvenilir özel laboratuvar varmı bildiğiniz? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.teşekürler

Canım ovulasyon testi sanırım bu. Ovulasyon da tam koyu olması lazım 2.çizginin daha sonra da silikleşmeye başlıyor koyulaşıp silinmeye başladığı gün yumurta çatlamış olıyor.
Acikcasi doktor korunmayin demeden once hicbir sekilde düşünmediğimiz icin bakmadim doktor 21 mm yumurta var diyince baktim ama koyu degildi belkide bende bu kadar koyu oluyordur obur aya hazirlanicam insallah bu ay gecti sanirim

Elamirac7 .!.:
7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada ne yapayim nereye gideyim

Acikcasi doktor korunmayin demeden once hicbir sekilde düşünmediğimiz icin bakmadim doktor 21 mm yumurta var diyince baktim ama koyu degildi belkide bende bu kadar koyu oluyordur obur aya hazirlanicam insallah bu ay gecti sanirim

Kaç günün var canım bata? Sürekli yaptın mı bir de ovu testi

Of ne bileyim çok üstüne de gitmek istemiyorum bir yandan, sonra diyorum elinden geleni yap kafam karışım

Of ne bileyim çok üstüne de gitmek istemiyorum bir yandan, sonra diyorum elinden geleni yap kafam karışım
Bunaldiysan 1 ay ara ver canim. Yani ara ver derken, surekli takip etmekten falan bahsediyorum. Esinle yine birlikte olun tabi ama cocuk dusunerek degil, istediginiz icin :) Cok acelen var mi? Kac yasindasin?

Bunaldiysan 1 ay ara ver canim. Yani ara ver derken, surekli takip etmekten falan bahsediyorum. Esinle yine birlikte olun tabi ama cocuk dusunerek degil, istediginiz icin :) Cok acelen var mi? Kac yasindasin?
28 yaşındayım canım biraz çevre baskısı var herkes çoluk çocuğa karıştı çevrendekiler 2.yi doğuruyor muhabbetleri

28 yaşındayım canım biraz çevre baskısı var herkes çoluk çocuğa karıştı çevrendekiler 2.yi doğuruyor muhabbetleri
Ay genceciksin canım benim ne strese sokuyorsun kendini stres baş düşmanımız bu konuda biliyosun. Boşver sen onları hiç duyma. Bi kez hamile kaldın, yine kalıcaksın elbet. Üzme o güzel canını, pozitif enerji lütfen

4 aylik hamile iken isteğe bağlı düşük yapdım 3 yıl olmadı şimdi 4 aylik kızım var alalhim isteyen her keze nasip edsin

3 yıldır deniyoeuz geçen sene aşılama yaptırdım tutmadı eşimde varikosel var bide yurtdışında çalışıyordu o yüzden hiç tutmadı daha yeni geldi yurtdışından bu ay deneyelim dedik tutmazsa gelecek ay ameliyat yaptıracaz hayırlısı bakalım inşallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…