- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
Değiştircem canım, değiştircem de. İçimi sineni bulamıycam bence. Küçük bi şehirdeyim çünkü, 1 özel hastane var 5 kadın doğumcu var. 2si gitti, kaldı 3Evet canım söylese iyi olurmus. İçine sinmezse değiştir zor ve uzun bir yol ama çok güzel bir yol :) bizlerede dua et bol bol
Değiştircem canım, değiştircem de. İçimi sineni bulamıycam bence. Küçük bi şehirdeyim çünkü, 1 özel hastane var 5 kadın doğumcu var. 2si gitti, kaldı 3etmem mi, bol bol ediyorum. Hemen bu ay siz de hamile kalsanız birlikte devam ettirsek hamilelik takibini ❤ burası daha şefkatli bi başlık, burda kendimi daha rahat hissediyorum diğerlerine göre. Hepimiz o acıyı tatdığımız için heralde ❤
Allah iyi bir doktor çıkarsın inşallah karşına canımDeğiştircem canım, değiştircem de. İçimi sineni bulamıycam bence. Küçük bi şehirdeyim çünkü, 1 özel hastane var 5 kadın doğumcu var. 2si gitti, kaldı 3etmem mi, bol bol ediyorum. Hemen bu ay siz de hamile kalsanız birlikte devam ettirsek hamilelik takibini ❤ burası daha şefkatli bi başlık, burda kendimi daha rahat hissediyorum diğerlerine göre. Hepimiz o acıyı tatdığımız için heralde ❤
Amiin canım. Hiçbirimiz o yaşadıklarımızı bi daha yaşamayalım inşallah. Sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaAllah iyi bir doktor çıkarsın inşallah karşına canıminşallah canım yaa hep diyorum ya bayram hediyemiz olsun daha ne isterim ki. Duadan baska care yok suan. Evet hepimiz aynı acıyı yaşadığımız için anlıyoruz bence de ne hissettiğimizi, neler yaşadığımızı Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin artık canı yanan tüm arkadaşlarımıza, kimsenin kucağı boş kalmasın
İNŞALLAH canımAmiin canım. Hiçbirimiz o yaşadıklarımızı bi daha yaşamayalım inşallah. Sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza❤❤
Kürtaj sonrası kistim oldu benim 3 ay geçici menapoza soktu doktor. 3 ayda Korun dedi etti 6 ay. Herhangi bir ilaç vermedi şu an adetlerimde düzenli bi sorun yok diyor doktor. Tek yumurtaligim var benim belkide ondan dolayi bilemiyorumAynı seyleri ben de yasadım. Doktor herhangi bir ilaç verdi mi? 6 ay içinde
Kürtaj sonrası kistim oldu benim 3 ay geçici menapoza soktu doktor. 3 ayda Korun dedi etti 6 ay. Herhangi bir ilaç vermedi şu an adetlerimde düzenli bi sorun yok diyor doktor. Tek yumurtaligim var benim belkide ondan dolayi bilemiyorum
Folik asit kullanabilirsin demisti doktor. Soğan Kürü denedim bende geçen ay. Bu ayda folik asite başlıyim. Bal tarçın çörek otunu sabah mı yiyoruz ölçüsü var mıFolik asit kullanıyor musun? Bide bal tarçın çörek otu iyi geliyor yumurta geliştirici dene istersen. Ama genelde ilaç yazıyorlar en azından kolaylaştırmak için inofolic verdi mesela bana
Folik asit kullanabilirsin demisti doktor. Soğan Kürü denedim bende geçen ay. Bu ayda folik asite başlıyim. Bal tarçın çörek otunu sabah mı yiyoruz ölçüsü var mı
Teşekkür ederim canımBurcu2614 bu sekilde canım
Kızlar doktor baba 21. Gününde progesteron baktır bi dedi ama ben zaten 20 21 de yumurtluyorum daha önce bu testi yaptıran var mı?
Teşekkür ederim canımşimdi ovulasyon donemindeyim önümüzdeki ay mutlaka denicem
Ama ben zaten 21. Günlerde yumurtluyorum normalde yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyormus bu test. Yani ben gittiğim zaman doğru sonuç vermeyecek o zaman değil mi 21. GünProgesteron sevıyenı adetten once 21.-22 gunde yaptırıyor kı yumurtlayıp yumurtlamadıgını gorebılsın, boylelıkle en azından yumurtlama var mı bunu kesınlestırmıs oluyor.
Ama ben zaten 21. Günlerde yumurtluyorum normalde yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyormus bu test. Yani ben gittiğim zaman doğru sonuç vermeyecek o zaman değil mi 21. Gün
Genelde 14. Güne hesapladıkları için genel bişey sanırım 21.güm bakalım gidicem sanırımbuyuk ıhtımalle oyle dusunuyorum, ama doktorun bu sekılde ıstedıyse bır bıldıgı vardır mutlaka