Aynı yastayiz canım bende öyle Allah tan ailelerden uzaktayiz da sürekli o baskıya maruz kalmiyorum28 yaşındayım canım biraz çevre baskısı var herkes çoluk çocuğa karıştı çevrendekiler 2.yi doğuruyor muhabbetleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı yastayiz canım bende öyle Allah tan ailelerden uzaktayiz da sürekli o baskıya maruz kalmiyorum28 yaşındayım canım biraz çevre baskısı var herkes çoluk çocuğa karıştı çevrendekiler 2.yi doğuruyor muhabbetleri
Yok canim doktora gidene kadar korunuyorduk zaten doktor degerlendirin yumurtayi dedigi icin testi yaptim. Benim erken ovulasyon oluyor geçen gebelikte oyle olmuştu 5 mayis son adet tarihim.
Aynı yastayiz canım bende öyle Allah tan ailelerden uzaktayiz da sürekli o baskıya maruz kalmiyorum
Canım ben ilk sayfalarda yazmıştım asilama oldum bu ay tutmadı galiba test zamanı geldi 2 kere yaptım negatifMaalesef zor oluyor sürekli aynı ortamda bir tek sen de olmayınca. Ama inanıyorum olacağına Rabbim nasip etsin inşallah hepimize. Senin bat ne zaman?
Canım ben ilk sayfalarda yazmıştım asilama oldum bu ay tutmadı galiba test zamanı geldi 2 kere yaptım negatif
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
tesekkurler arkadasim..yaptiricam bir kan testi bende ozaman :)Canım erken yumurtadıysan bir ihtimal olabilir. İlişkiden bir hafta on gün sorna kanda çıkar diyolar
İNŞALLAH pozitiftir canım. Bizi de haberdar et. Dualarım seninletesekkurler arkadasim..yaptiricam bir kan testi bende ozaman :)
insallah canimmm..hemen haber veririm :*İNŞALLAH pozitiftir canım. Bizi de haberdar et. Dualarım seninle
Evet oldum canım hamile kaldım düşük oldu sonra 4-5 ay olmayinca bu sefer klomenle yumurtalari büyütüp aşılama yapildi ama galiba yumurtalarım catlamadi hiç ağrım olmadı çünkü nasip değilmiş adetim gelsin tekrar deneyeceğiz bakalım inşallahAşılama hakkında çok bir bilgim yok ama inşallah hayırlısı ile olur tez vakitte. İlaç tedavisi gördün mü klomen kullananlar cok oluyo onlarda ikiz bile tutturan cok
Kontrole gittin mi canım doktor anlardı aslında? İnşallah ramazanın bereketi bizi de nasip olur bu ay umut ediyorum isteyen herkesin olur inşallah. Bana da infolic verdi klomen hiç söylemedi diyorum keske klomen sorsaydım kendim infolic kullanıyorum dedim onun bi baska dozunu verdi tekrarEvet oldum canım hamile kaldım düşük oldu sonra 4-5 ay olmayinca bu sefer klomenle yumurtalari büyütüp aşılama yapildi ama galiba yumurtalarım catlamadi hiç ağrım olmadı çünkü nasip değilmiş adetim gelsin tekrar deneyeceğiz bakalım inşallah ❤
Amin canım inşallah doktora bı iki gün daha geçince gideceğim canım adet olursam da 2. Günü gideceğim inşallah. Eğer adetlerin düzenli yse klomen vermiyorlar canımKontrole gittin mi canım doktor anlardı aslında? İnşallah ramazanın bereketi bizi de nasip olur bu ay umut ediyorum isteyen herkesin olur inşallah. Bana da infolic verdi klomen hiç söylemedi diyorum keske klomen sorsaydım kendim infolic kullanıyorum dedim onun bi baska dozunu verdi tekrar
Ah canim insallah bu topikteki herkesin Allah gonlune göre versin uzulduk insallah mutlu günlerimiz olacak. :)12 haziran benim adet tarihim.briaz uzun sürüyor döngüm. İnşallah pozitifleri görürüz
Amin canım inşallah doktora bı iki gün daha geçince gideceğim canım adet olursam da 2. Günü gideceğim inşallah. Eğer adetlerin düzenli yse klomen vermiyorlar canım
Ah canim insallah bu topikteki herkesin Allah gonlune göre versin uzulduk insallah mutlu günlerimiz olacak. :)
Bugün oldum canım regl yarın doktora gidiyorum 1 kere daha deneyeceğiz aşılama bakalım hayırlısı düzenli aslında canım inşallah en yakın zamanda pozitif sonuç alırsınİNŞALLAH olmazsın pozitif görürsün canım düzenli değil düşükten sonra 32 34 35 36 gibi bir düzenle gitti maalesef
Bugün oldum canım regl yarın doktora gidiyorum 1 kere daha deneyeceğiz aşılama bakalım hayırlısı düzenli aslında canım inşallah en yakın zamanda pozitif sonuç alırsın
Bugun ilk kontrolüme gittim kızlar. Sata göre 5+2de olmamız gerekirken, ultrasonda 4+5 cıktı. Beta hcg baya yüksek 10260. ama progesteron 12.99 cıkmıs. Doktor 1-2 gunluk fark olur oyle sorun olmaz dedi, progesteron için de telefonda normal dedi. Ama benim içim hiç rahat etmiyor daha önce düşüğüm olduğu için de coraspin verdi hemen. 2 hafta sonra kalp atışı duymaya gidicez ama ben 2 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. Doktorun odasına girmeden önce de tutamadım kendimi ağlamaya başladım hiç bi tane şefkat gösterebilen doktor yok mu acaba bu dünyada ya? off böyle işte..