Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağol canım Allah razı olsun evet haftası ilerledikçe daha üzücü oluyor benimkide 2,5 aylıktı ama çok şükür yinede daha kötüsünü yaşayanlar var kendiliğinden düşük yapınca korunmaya bile gerek yok tekrar hamile kalma ihtimali daha yüksek olur

Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize inşallahh Cann ne kadar süredir istiyorsunuz peki ?

Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize inşallahh Cann ne kadar süredir istiyorsunuz peki ?

Amin Ben 6 aydır istiyorum canım bir oğlum var çok şükür ama 30'umda hamile kaldım yaklaşık 31'de doğurdum zaten çok sıkıntılar yaşadım geçmişte
Şuan 33'üme az kaldı o yüzden 2.yi istiyorum inşâllah bu sefer sağlıkla nasip olur
Eğer yaşım 25 civarı olsaydı hiç takmazdım ama yaş insanı her yönden etkiliyor

Canım dogru yapıyorsun biran önce hamile kalmaya bak zaten iki çocuk yeterli bu devirde benim yaşım 25 ama her yasta aynı seyler oluyo bizde 1 senedir istiyoruz bakalım eşim düzenli evde olmuyo çoğu kez yumurtlama zamanını kaçırıyor bu ay yine evde olmicak ama inş hepimiz mutlu haber alırız yakında

İnşallah canım tabiki sendede istek fazladır ama emin ol 30'unu geçmiş olsaydın içinde daha burukluk olurdu şuan beklesen bile en azından yaştan kaybın yok ama benim var
evlendikten 27 ay sonra hamile kaldım doğana kadar 3 sene geçmiş oldu
daha önceki yıllarda anne olmayı çok isterdim hayırlısı buymuş tabi ama içimde ukde kaldı
Sabır Allah bizimle

Canım tabiki de öyle ama kaynanam bile 42 sin de Doğum yaptı sözüme 1 hafta kala üzülme o yüzden elbet olur cnm bitki çayları iç çeşitli macunlar var dene elbet olacaktır hepimizin

Canım tabiki de öyle ama kaynanam bile 42 sin de Doğum yaptı sözüme 1 hafta kala üzülme o yüzden elbet olur cnm bitki çayları iç çeşitli macunlar var dene elbet olacaktır hepimizin

Tabi o yaşlardada olabiliyo ama ondan önce çocukları da vardır illaki genç yaşındada doğurmuştur bide yaş ilerledikçe bakmak büyütmek dahada zor oluyo geç yaşta hamilelik bile zor sağlık problemleri artıyo falan o yüzden en güzel dönem 25-30 arası
Hamdolsun benim hamile kalmamda sıkıntı yok sadece fazla zaman geçmeden olmasını temenni ediyorum
Nasip artık Rabbim ne zaman alnımıza yazmışsa o zaman olacak

Amin inşallahh cnm doğru diyorsun yas geçtikçe çok daha zor oluyo bünye kaldıramıyor inşallahhepimiz için hayırlı haber yakındır yaa

simdi ben düşük yapınca aynı adet oldum doktor dedi zaten adet olacan değerin düşüktü diye ama adetim 2 gün önce bitti normalde ve 7 gün sürüyor ama bugün 9. Günüm olmasına rağmen hala kahverengi su geliyo hani adetin son günleri gelir ya bu durumu yasıyan var mı ?? Kaç gün devam edecek ? Değerim 32 ydi yüksekte değildi

Canım hemen bitmeyebilir
için tamamen temizlenene kadar onlar gelecek
Kontrole gidip baktırdıysan eğer doktor sorun yok dediyse telaşlanma yeterki içinde parça kalmamış olsun benim kanamam 15 gün sürmüştü içimiz temizleniyo kolay değil

İki defa gittim hersey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi sadece dün yani 8.gün kanamam bitti gibiydi ve eşimle birlikte olduk acaba o mu neden oldu ama artık olmam zaten ta ki bitene kadar .. beklicem cnm kolay değil doğru vallah .. kadın olmak ne karışık ve zor

Aynen öyle kadın olmak en zoru
Korkma canım bişey olmaz sen biraz bekle iyice için temizlensin rahminde toparlanmış olur ovulasyon testi kullandınmı hiç
Ben bu ay başladım iyi oluyo yumurtlama zamanın hakkında bilgi veriyo

Kullandım cnm geçen ay yumurtlama günü nu onla öğrendim ama ates basıyo ve istek oluyo cinselliğe karşı artık öyle de anlıyom ki yumurtlama günü hatta adet olacağım sabah ovulasyon testi ile çift çizgiyi gördüm ve baktım hamileyim

Netten yine sipariş verdim yeni geldi o.testlerim bu marka çok iyi hemde çok uygun geldi 30 ovulasyon testi 2 gebelik testi 1 tane de erken gebelik testi 30 TL’ye geldi bana kargo da bedava cnm . İlk testi de yaptım bile

Eklentiler

• image.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 20
Netten yine sipariş verdim yeni geldi o.testlerim bu marka çok iyi hemde çok uygun geldi 30 ovulasyon testi 2 gebelik testi 1 tane de erken gebelik testi 30 TL’ye geldi bana kargo da bedava cnm . İlk testi de yaptım bile

Hayrını gör canım. Bende bu markadan sipariş vermiştim sonra kullanan kişiler bu markada bazen bozuk çıktığını söylemişlerdi innovita tavsiye ettiler o daha hassasmış ve bozuk çıkarmıyomuş bunu iptal ettirip onu aldım bende. Peki adetten önce ovulasyon testinde kaç gün çifti çizgi gördün bide yumurtlamanın hangi günlerinde değerlendirmiştin?

Canım eşim bir hafta evde oluyodu ya o gümleri full değerlendirdik bide sabahları birlikte olduk vücut dinlenince daha iyi oluyo bmce . Ve ben memnunum bundan tabi illa ki bozuk çıkabilir ama şikayetim yok . Sonra adet olacağım gün öğlen vakti adet sancısı çekerken bi yapım dedim ve baktım pozitif sonda akşam hamilelik testi yaptım silik çıktı cnm yani vardı sabah da kanda çıktı

Be göründüğü gibi yumurtlama günü yakın test koyu biraz ..

Kac haftalikti canim.bende aynisini yaşamıştım simdi yine hamileyim sıkma canını nasibi yokmuş hayirlisi herşeyin

Oyle dusunme esin yuzunde diye birincisi demek ki hayirlisi degilmis ikincisi de kromozom bozuklugu olan bebekler ilk hafta dusuyor zaten uzme kendini tekrar hamile kalinca aklina bile gelmeyecek. Ben de yasadim aynisini 6 haftalik.bebegim dustu kanamam olunca doktor cok tecrubeliydi git dusecekse de evde dussun kurtaj olma dedi. Eve gittim dustu agladim uzuldum ama Allah kizimi bagisladi 4 ay sonra. Inan gececek bunlar

Kac haftalikti canim.bende aynisini yaşamıştım simdi yine hamileyim sıkma canını nasibi yokmuş hayirlisi herşeyin
2 buçuk haftalıktıCanım değer 32’ye çıkmıştı üç gün sonra altıya indi öyle işte sen kaça ay sonra hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…