Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki de geçiyor canım çok şükür buna da sadece eşime kızdığım nokta benle tartışması beni strese sokması yeni hamile olduğumu bildiği halde .. yoksa nasipten çıkan çıkar kuzum çok sevindim adına allah bağışlasın bebeğini sana inşallahh

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. ben de 3 gün önce evde idrar ve sonra kan testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim. 3 aydır deniyorduk ve olmuştu. Bugün şiddetli ağrıların sonunda kanama başladı. Bayramın 1. Günü olduğu için kadın doğumcu yok tatil için bulunduğum küçük ilde. Acile gittim. Uzman doktor kan tahlili istedi ve yatırdı beni. Ama ben zaten bebeğin (her ne kadar henüz bebek değilse de) gittiğini anladım. Kan sonucum çıktı kimyasal gebelikmiş. Embriyo oluşuyor fakat rahim duvarına tutunamıyormuş sebebi de sağlıksız olması. Şimdi şiddetli ağrılı bir adet yaşıyorum. 3 günlük bir sevinçti yani benimki de. En azından şöyle düşünün demekki hamile kalabiliyorsunuz bir sıkıntınız yok. Yine olur, olacak. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Sağlıksız olacağına ya da içimde büyüyüp düşeceğine çok yeniyken böyle olması belki de daha hayırlıdır. Üzülmeyin Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin size de bana da isteyen herkese de.

cok gecmis olsun hamile oldugunuzu bilmeden mi uzdu neden uzdu ozel degilse? hamile haberi alinmisken 3 gun icinde neden kavga edilir anlayamadim sizi uzmesine cok uzuldum

Geçmiş olsun canım.
Lütfen suçlu arama, o bebeğin bu dünyada nasibi yokmuş. Olsaydı sana araba çarpsa düşmezdi.
O yüzden eşine de kendine de eziyet etme.
Kocan olacak öküze gelince dersini almıştır umarım..

Ben 6 ay düşünmedim gebelik.ondan sonra 2 ay tutmadı. şimdi hamileyim
Bnde şimdilik askıya aldım açıkcası elbet nasip olur tabi insan gönülden isteyince . Ama ben pek istemiyordum eşim ve çevre istiyordu hatta öğrendiğim de bile korktum bi an ama şimdi çok üzülüyorum öyle düşündüğüm için vicdanım sızlıyor resmen

Canım öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumu yaşamışız bnde adet sancısı çekerken bi baktım ki hamiley mişim değer 32 ye cıkmıstı ama 3 gün sonra değerlerin düştüğünü öğrendim sadece eşimle tartışmıştık telefonuma kadar kırdım attım sinirle .. allah verdi ve yine rahman Sahibi allah aldı buna da şükür adetin sancılı geçecek biraz ama kendini sakın soğuğa verme bak benim 14 . Gün ve adeti m 7 gündür bitmiş ama hala kasık ve bel ağrım var çünkü hep şortla yattım sakın sen öyle yapma tamam aman dikkat et kendine bitki cayı ve soğan suyu da iç ne var ne yok temizlensin için .. çok geçmiş olsun cnm allah yine nasip eder hepimize inşallahh

Dersini fazlasıyla aldı cnm sadece beni üzen bebek isteyen oydu ve hamile olduğumu bildiği halde benle tartışması ve kız kardeşi bizdeydi onun yanında bişeyler demesi beni tetikledi baya .. telefonumu kırdım attım o derece sonra en pahalısını aldı gavat bnde baya trio attım baya uğraştı hersey için ama napcan olan oldu daha .. çok teşekkür ederim cnm hayırlı bayramlar bu arada

Söylenecek çok şey var da......
Analarının bacılarının yanında erkekliklerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Halbuki erkeklik öyle kanıtlanamaz, sevgiyle şefkatle, kol kanat germeyle kanıtlanır.
Bir de Peygamber efendimizin (sallahualeyhi vesellem) bir duası var. Hatırladığım kadarıyla aktarayım. " Allahım kaybettiğimden dolayı beni üzme, gönlüme ferahlık ver, hatta kaybettiğimden dolayı beni mutlu et bana daha iyisini ver."
Bayramın mübarek olsun canım. ❤❤❤❤❤

cok gecmis olsun hamile oldugunuzu bilmeden mi uzdu neden uzdu ozel degilse? hamile haberi alinmisken 3 gun icinde neden kavga edilir anlayamadim sizi uzmesine cok uzuldum
Ya hamile olduğumu öğrendiğim gün başka bir şehirden misafir geldi bize ( eşimin arkadaşı ,eşi bide 1 yasında kızları ) neyse bunlara hizmet yemek derken ( gelen arkadaşı da sorumsuz ne çocuğuna bakıyo ne karısıyla ilgileniyor aklı fikri balık avı bıldırcın avı ( hiç te sevmem normalde çünkü kadına değer vermiyor ve hovarda biri ) neyse bnde söylendim biraz işte bari çocuğuna baksın eşi bana yardım etsin felan daha o gün agrılarım başladı zaten .. sonra iki gün kaldılar benim görümcem de hamile yan ilimiz de kalıyo oda rahtsızlandı ve eşim arabayla gidip alıp bize getirdi felan .. Pazar sabahı arkadaşları gitti benle tartıştı yok işte misafir onlar sen niye öyle düşündün bilmem ne ama hamileyim ve iki gündür el açması börek bile yaptım onlara bnde üzüldüm tabi bide kız kardeşinin yanında laf diyo .. neyse disarı çıktı geldi yine tartışıyor benle ( bnde cok sinirli insanım kız kardeşi olmasa direkt evden atarım o derece kız var diye susuyor sustukça buda coştu . En son giderken kız kardeşine evde huzur yok deyince bende kayış koptu ve ağlama krizine girdim artık . Kasık agrım başladı gece acil e gittik tabi gelmiş özür diliyo ilgileniyor anladı ne halt ettiğini ama ne fayda sabah doktor a gittim ve baktım ki değerler düşmüş öylece öğrendim ( uzun oldu baya (bunları nasıl yazdım bu kadar canım işte böyle oldu çoğu detayı da yazmadım hele oküz lük var hepsinde ya beni üzende bebeğin düşmesi değil İnan allah verdi ve o aldı yine çok şükür kürtaj Olmadım iç kanama da olmadı çok şükür buna da ..

Ya İnan o kadar doğru dedin ki normalde eşim yemek yapar ev işi yapar düşüncelidir İnan huyu BM’den çok iyidir ama gel gör ki birileri evde olunca ben sert erkeğim moduna giriyo anlamıyorum neden böyle saçma bişey yapıyo bu erkek milleti .. birilerinin yanında tartışma asla iyi değil ki aile vi sorumuz bizi ilgilendirir neden başkası da tanık olsun çok şükür rabbime bu güne her anımıza .. çok güzel bir dua ymıs allah razı olsun kardeşim

Sağol canım, dikkat edeceğim üşütmemek için. Artık nasip bundan sonrası da, en doğru zamanda gelsin minikler inşallah

paylastigin icin tesekkurler canim merak etmistim. cok gecmis olsun Rabbim yine versin. Koz olarak kullan birak sorumlu hissetsin kendini biraz sozunu dinler dedigine gelir uzmesin seni.. el alem icin hele. degmez insanlar icin

paylastigin icin tesekkurler canim merak etmistim. cok gecmis olsun Rabbim yine versin. Koz olarak kullan birak sorumlu hissetsin kendini biraz sozunu dinler dedigine gelir uzmesin seni.. el alem icin hele. degmez insanlar icin
İşte canm öyle vallah zaten sözümden çıkan biri değil ama bazen gözemi geliyo insan ne .. sen nasılsın cnm evli misin bebek var mı

İşte canm öyle vallah zaten sözümden çıkan biri değil ama bazen gözemi geliyo insan ne .. sen nasılsın cnm evli misin bebek var mı ☺
evliyim. daha yeni bebek istiyoruz yani yeni derken 9 ay felan.. yavastan endise etmeye basladim. sogan kuru yaptim sut maydonoz yaptim. henuz bakinmadik doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…