Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stresi hamilelik olduktan sonra hayatinizdan cikarmaniz lazim. 9 ay boyunca herseye eyvallah hersey toz pembe hersey mukemmel olacak. Bi sonraki hamileliginizde daha sakin olun yipratmayin kendinizi. Cook gecmis olsun
Çok teşekkür ederim evet bunu çok iyi anladım bir daha eşim naparsa yapsın evi su bassın ne bilim nolırsa olsun kılımı kıpırtdatmam 😏😏 allah razı olsun cnm hepimiz için hayırlısı 🤲🤲🤲

Canım adına çok üzüldüm allahım nasıl zor bişey hem ikiz hem görmüşsün rabbim sabır versin canım İnan benim ki dert mi diyom bazen böyle seyler okuyunca ama rabbim bize böyle nasip etti umarım en kısa zaman da hayırlı haberini alırız allah a şükür tabi 3 gün içinde olup bitti hersey allah tan hayırlısı hepimiz için 🤲🤲🤲🤲
Amin canımm, Rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun. En hayırlısı en güzeli en sağlıklı bebişlerle inşallah..
Senin de üzüntünü anlıyorum.. o değerin arttığını görmek, o ikinci çizgiyi görmek bile harika bir duygu .. ama beterin beteri vardır şükret.. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay 1-2 ay içinde büyük ihtimal tekrar görürsün ikinci çizgilerii :) İnşallah, hayırlısı ile.. ben neler duydum.. ben bile şükrediyorum Rabbime.. hayırlısı hepimiz için

Dene cnm inşallah hayırlı sonuçlanır ben oluruna bıraktım artık vallah sadece folik asit alcaktım oda 81 tl olmuş onu da almadım içinde az var bakalım hayırlısı can
Hangisini kullanıyosun ki o kadar pahalı 😱

Amin canımm, Rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun. En hayırlısı en güzeli en sağlıklı bebişlerle inşallah..
Senin de üzüntünü anlıyorum.. o değerin arttığını görmek, o ikinci çizgiyi görmek bile harika bir duygu .. ama beterin beteri vardır şükret.. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay 1-2 ay içinde büyük ihtimal tekrar görürsün ikinci çizgilerii :) İnşallah, hayırlısı ile.. ben neler duydum.. ben bile şükrediyorum Rabbime.. hayırlısı hepimiz için
Çok teşekkür ederim cnm tabi ki de çok şükür daha da ümitlenmeden hal oldu rabbim hepimize nasip eder inşallah yine ❣️❣️❣️❣️❣️

Bak canım kullanan herkes üstüne hamile kalmış
Daha çok vücuttaki eksik vitaminleri tamamlıyomış. Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin ne yaparsak yapalım o isteyince olacak ben normal folik asitime devam edeyim ☺️

bende aldım 85 tl gibi bişeydi 20 tane var bende yarın ona başlicam geçen ay başka vermişti folik asit değiştirdi hamile kalana kadar bunu kullanmamı istedi yumurtalarını daha çok kaliteleştirir dedi bende araştırdım çok fazla hamile kalan olmuş inşallah bendede işe yararrr

Daha çok vücuttaki eksik vitaminleri tamamlıyomış. Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin ne yaparsak yapalım o isteyince olacak ben normal folik asitime devam edeyim ☺
Tabiki de orası öyle cmm sen Hangisini kullanıyorsun ?

bende aldım 85 tl gibi bişeydi 20 tane var bende yarın ona başlicam geçen ay başka vermişti folik asit değiştirdi hamile kalana kadar bunu kullanmamı istedi yumurtalarını daha çok kaliteleştirir dedi bende araştırdım çok fazla hamile kalan olmuş inşallah bendede işe yararrr
İnşallah canım bnde kullandım baya ama 2 ay sonra felan hamilelik oldu o ara kullanmıyordum tabi hatta hamile olduğumu öğrenince son 3 tane yi cope attım ama kullan iyi gelir illa ki

İnşallah canım bnde kullandım baya ama 2 ay sonra felan hamilelik oldu o ara kullanmıyordum tabi hatta hamile olduğumu öğrenince son 3 tane yi cope attım ama kullan iyi gelir illa ki
Canım sen gün aşırı mi yoksa ovulasyon testiyle takip ederek mi kaldın dr adetin 10 18 arası gün aşırı girin dedi önerin var mı:(

Canım sen gün aşırı mi yoksa ovulasyon testiyle takip ederek mi kaldın dr adetin 10 18 arası gün aşırı girin dedi önerin var mı:KK43:
Canım bizde her gün oldu eşim bir hafta görevde 1 hafta evde oluyo . Evde olduğu hafta da yumurtama gününe denk geldi ve ovilasyon testi yle de çift çizgi yi gördüm ve her gün birlikte olduk özellikle sabahları birlikte olduk vücut dinlendiği için daha iyi oluyo tavsiyem bu canım sabah yapın

Kimyasal gibi duruyor cok basindaymis. En kisa surede allah mutlu etsin insallah

Canım bizde her gün oldu eşim bir hafta görevde 1 hafta evde oluyo . Evde olduğu hafta da yumurtama gününe denk geldi ve ovilasyon testi yle de çift çizgi yi gördüm ve her gün birlikte olduk özellikle sabahları birlikte olduk vücut dinlendiği için daha iyi oluyo tavsiyem bu canım sabah yapın
Çok sağol canım bilgiler için bende denicem inşallah ise yarar1🤗

Çok sağol canım bilgiler için bende denicem inşallah ise yarar1🤗
Yarar canım bide bende belirti olarak koyu renkte sarı akıntı vardı kokusuzdu ama baya vardı ya günde 3 4defa günlük pedimi değişiyodum .. hadi hayırlısı 🤲🤲

Geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterini yaşatmasın. Bundan tam 3 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin gelişimi durmuştu😣 inan kürtaj olmak daha zor
Allah tekrar yaşatmasın o hissi...bedenen ve ruhen zor. Vardır her şerde bir hayır... Hamdedelim her daim. Tez vakitte sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur inşâAllah🤲 Hamilelik yarım kalınca içimdeki istek dahada arttı

Geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterini yaşatmasın. Bundan tam 3 ay önce 10+3 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin gelişimi durmuştu😣 inan kürtaj olmak daha zor
Allah tekrar yaşatmasın o hissi...bedenen ve ruhen zor. Vardır her şerde bir hayır... Hamdedelim her daim. Tez vakitte sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur inşâAllah🤲 Hamilelik yarım kalınca içimdeki istek dahada arttı
Çok geçmiş olsun canım allah razı olsun tabi ki de o daha zor gerçekten sanır diliyorum size Benim daha 2 buçuk haftalıktı 3 gün içinde öğrendim ve düşük yaptım ama çok şükür buna da daha kötü de olabilirdim .. amin inşallah hepimiz için sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim 🤲🤲🤲🤲

Back