Çok geçmiş olsun canım üzülme geçecek tekrar hamile kalırsın evet gerçekten stres sıkıntı çoook etkiliyorDaha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam varneden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim moralim berbat durum da
Canım benim ğzülme nolur çok şükür dediğin gibi basit atlatmışsın lütfen üzme kendiniDaha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam varneden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim moralim berbat durum da
Çok kötü bir durum ya telefonuma kadar kırdım attım .. rabbim kimseye yaşatmasın inşallah adına da çok üzüldüm allah sabır versin canımÇok geçmiş olsun canım üzülme geçecek tekrar hamile kalırsın evet gerçekten stres sıkıntı çoook etkiliyorRabbim bir daha sağlıklıca nasip etsin Ben de iki kez kürtaj oldum senin en azından o olmamış kendiliğinden düşmüş kürtaj kötü bir şey hayırlısı değilmiş diye düşün inşallah en kısa zamanda tekrar o Sevinci yaşarsın
Çok teşekkür ederim ama çok zor bişey miş ya en korktuğun şeydi ve oldu .. buna da şükürCanım benim ğzülme nolur çok şükür dediğin gibi basit atlatmışsın lütfen üzme kendini
Allah ım nasıl zor bişey gerçekten çok üzüldüm adına neden aldılar rahmini .. benim de dert mi ya allahım sen büyüksünGeçmiş olsun cok üzüldüm ama moralini düzeltmek açısından bakmak gerekirse en azından hamile kalabiliyorsunuz benim kuzenim 21 yıldır ugrasıyor en sonun rahmini aldılar
Onlara göre hava hoş ki çok basit geliyo herhalde halbuki en ufak bir şey etkiliyoÇok kötü bir durum ya telefonuma kadar kırdım attım .. rabbim kimseye yaşatmasın inşallah adına da çok üzüldüm allah sabır versin canımelbet bizim de olacak yine off erkekler mal oluyo bazen ya
Bide çocuk en çok isteyen oydu ama basit geliyo maalesefOnlara göre hava hoş ki çok basit geliyo herhalde halbuki en ufak bir şey etkiliyoneyse sıkma canını inşallah senin de benim de isteyen herkesin de yüzü güler
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahKimyasal gebeliktir muhtemelen her kadin gecirir farkinda bile olmadan demsti dr um.takilma yine olur bebegin.gecmis olsun.
Benimde ilk kimyasal gebeligimde 1 hafta aglamistim eşimle birbirmizi cok fazlaca kirmistik sonra bos gebelikten kürtaj olunca kimyasal hicbiseymis dedim.Allah daha büyük dertler vermesin canim kirmayin bosuna birbiriniziÇok teşekkür ederim canım amin inşallah
Tabikii zordur ama şunu düşün en azından döllenme falan oluyo yani önümüzdeki aylarda güzel haber alıcaz senden inanıyorumÇok teşekkür ederim ama çok zor bişey miş ya en korktuğun şeydi ve oldu .. buna da şükür
İki defa mı yaşadın bu durumuBenimde ilk kimyasal gebeligimde 1 hafta aglamistim eşimle birbirmizi cok fazlaca kirmistik sonra bos gebelikten kürtaj olunca kimyasal hicbiseymis dedim.Allah daha büyük dertler vermesin canim kirmayin bosuna birbirinizi
Aminn inşallahh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTabikii zordur ama şunu düşün en azından döllenme falan oluyo yani önümüzdeki aylarda güzel haber alıcaz senden inanıyorum
Yok canm ilki kimyasal digeri bos gebelikti.ne güzel hamile kalabiliyosun demekki böyle düsün.diger ay yine hamile kalabilirsinİki defa mı yaşadın bu durumuallah sabır versin ya gerçekten çok üzgünüm hiç bir insan evladını kaybetme duygusu tatmamalı . Hayvanlar bile çok ağır ama çok şükür buna da elbet nasip olacak yine elbet ❤
Canım inşallah sende hamile kalıcan yakında ablam da senin gibi boş gebelik yaşadı ve hamile kaldı hemen üstüne . Ne zamandır istiyorsunuz bebek cnm bizim 1 sene 4 ay oldu isteyeliYok canm ilki kimyasal digeri bos gebelikti.ne güzel hamile kalabiliyosun demekki böyle düsün.diger ay yine hamile kalabilirsin
Insallah canim ilk kimyasaldan 1.5 sene sonra olmustu bakalim sagliklisi ne zaman olucak kismetCanım inşallah sende hamile kalıcan yakında ablam da senin gibi boş gebelik yaşadı ve hamile kaldı hemen üstüne . Ne zamandır istiyorsunuz bebek cnm bizim 1 sene 4 ay oldu isteyeli
Çok geçmiş olsun malesef sizi çok iyi anlıyorum hemen hafta bende seviniyordum anne olucam sonunda diyodum herşey normalde değerim 2 günde 4 kat artmıştı ama kanamam oldu öğrendim ki kimyasal gebelikmiş dünyam başıma yıkıldı resmen ama yapcak bişey yok malesef insan kendini bi şekilde teselli etmeye çalışıyor. Eşinizin yaptığı çok yanlış bebeğin ilk günleri çok hassas dönem ama işte nasip değilmiş. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahDaha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam varneden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim moralim berbat durum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?