Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onunla hamile kaldım ama belirtilerini anlıyom böyle insana istek geliyo cinselliğe karşı bak sende anlarsın bide sabah birlikte olun eşin dinlenince daha iyi olur vücut dinleniyo yaa
Bizde genelde gün aşırı oluyordu hesapladım geçen ay tam yumurtlama gününe denk gelmiş hamilelik belirtileri de çok fazlaydı anlamıştım hamile olduğumu. Bu ay testlerlede emin olmak istiyorum inşAllah olur

İnşallahh cnm benim bat günün ne zaman Peki . Burda haber ederiz birbirimize bide kimseye deme buraya. Bile yazma kalp atışını duyana dek
28 Ağustos bat. Aynen haber verelim birbirimize inşAllah hayırlı haberler olur senin bat ne zamn

Ne güzel iki oğlusunuz var rabbim size bağışlasın sizde üzülmeyin İnan’ın hersey de bir hayır illa ki vardır umarım en kısa zaman da mutlu haberlerinizi alırız cnm

Eşini suçlama. Takdiri ilahi. Nasibinde yokmuş.
Neden suçluyorum biliyo musun zaten nasipten çıkan çıkmıştır buna bişey diyemem ama 2 gün olmustu hamile olduğumu öğreneli ve en çokta o istiyordu sırf arkadaşları için benle tartıştı vede kız kardeşinin yanın da .. bende hamileyim neden böyle yapıyo. Diye diye stres e girip telefonuma kadar kırdım başkaları için hamile eşini neden üzdün ? Allah aldıktan sonra ben napabilirim ki ? Burda suçlama sebebim hal tavrı yoksa allah verir allah alır .

Kusura bakma o zaman. Eşin yanlış yapmış.

Güzelim kimyasal gebelikte eşin seni pamuklarada sarsa yine düşecekti düşük için onu suçlama. Ama sana öyle davrandığı için kızabilirsin tabii ki hamile değilken de öyle davranmamalı

Güzelim kimyasal gebelikte eşin seni pamuklarada sarsa yine düşecekti düşük için onu suçlama. Ama sana öyle davrandığı için kızabilirsin tabii ki hamile değilken de öyle davranmamalı
Canım ben zaten tavrı için suçluyorum nasipten çıkan çıkmıştır .. kendimi anlatamadım galiba

Yaa canım şimdi gördüm yazını daha dün aklımdaydın hiç yazmadı ne yaptı acaba diye merak ediyordum seni hayırlısı olsun inşallah üzülme en azından hamile kalabildiğini gördün ve kimyasal sonrası çok kolay hamile kakıyorlar sende kalırsın inşallah hemen

Cok gecmis olsun uzulme saglikli olmadigi icin dustu

Çok teşekkür ederim canım hayırlısı allah tan ne diyeyim kendimi toparladım anca bugün 7 günüm adet olalı .. rabbim hepimize nasip eder inşallah en kısa zamanda

Çok teşekkür ederim canım hayırlısı allah tan ne diyeyim kendimi toparladım anca bugün 7 günüm adet olalı .. rabbim hepimize nasip eder inşallah en kısa zamanda
inşallah canım bende bu ay prefert jel deniycem bakalım hayırlısıyla benimde 7. Gümüm adetin

Ya gizem ilk bizimle öğrenmiştin.. Seninle yazışmıştık.. En az senin kadar üzüldüm canm.. Ama Allah birdaha nasip etsin.. En azından hamile kalabileceğini öğrendin.. Stresten uzak durman gerektiğini biliyors bundan sonraki süreç umarm daha kolay hızlı ve sağlıklı olur canm

Geçmiş olsun canım.. Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah. ama olumlu düşün en azından hamile kalabiliyorsun; ve düşük yapmamışsın.. Kimyasal geçirmişsin.. yani herhangi bir kese embryo vs oluşumu olmamış..

biliyorum o sevinci yaşamak bile harika bir duygu ama genelde kimyasal geçirenler 1-2 deneme de hemen hamile kalır vücut kendini temizler böyle durumlarda..

ben daha 1 ay önce kürtaj oldum 12 haftalık ikizler karnım da öldü.. inan böylesi daha zor.. kese var bebek var elleri ayakları oynuyor.. en azından sen kese oluşmadan görmeden değerin düşmüş.. şükret ve sabır et.. rabbim hayırlı zaman da en güzelini nasip etsin inşallah

Öyle cnm ilk size yazdım burda ama 3 gün sonra düşük oldu ama buna da şükür herseyde bar bir hikmet allah razı olsun canım benim

inşallah canım bende bu ay prefert jel deniycem bakalım hayırlısıyla benimde 7. Gümüm adetin
Dene cnm inşallah hayırlı sonuçlanır ben oluruna bıraktım artık vallah sadece folik asit alcaktım oda 81 tl olmuş onu da almadım içinde az var bakalım hayırlısı can

Stresi hamilelik olduktan sonra hayatinizdan cikarmaniz lazim. 9 ay boyunca herseye eyvallah hersey toz pembe hersey mukemmel olacak. Bi sonraki hamileliginizde daha sakin olun yipratmayin kendinizi. Cook gecmis olsun

Canım adına çok üzüldüm allahım nasıl zor bişey hem ikiz hem görmüşsün rabbim sabır versin canım İnan benim ki dert mi diyom bazen böyle seyler okuyunca ama rabbim bize böyle nasip etti umarım en kısa zaman da hayırlı haberini alırız allah a şükür tabi 3 gün içinde olup bitti hersey allah tan hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…