Tüp bebek yaptırdım bende kan değerim 108 den dün 7 düştü bugün adet oldum çok üzüldüm eşim kendini kapattı bi kaç cümleden başka konuşmuyor üzüntüsünden bu durum kendimi dahada kötü hissettiriyor... rabbim sizede sabır versin evlat sahibi etsin inşallah çok geçmiş olsunDaha bi kaç gün önce hamileyim diye yazmıştım oysa buraya ama düşük yaptım değerim geçen Cuma 32.74 ken Pazartesi 6 ya düştü ve Salı dan beridir de kanamam varneden oldu böyle ya . Tabiki de çok şükür en azından kürtaj olmadım iç kanama olmadı çok basit atlattım ama 3 gün sürdü Sevincim hep eşim neden oldu tartıştı benle strese soktu beni o gece acile gittik kaşık agrısın dan ve sabahına da öğrendim ki düşük olucak tutunamamıs bebeğim moralim berbat durum da
Hayırlısı allahtan cnm aşılama felan denedin mi hiç pekiInsallah canim ilk kimyasaldan 1.5 sene sonra olmustu bakalim sagliklisi ne zaman olucak kismet
Amin inşallah cnm rabbim hepimize nasip eder inşallah 3 gün sürdü mutluluğum işte öğrendiğim gün eve misafir geldi onlar gitti görümcem rahatsız o geldi oda yetmez gibi eşim odunluğa bağladı ama herseyde var bir hikmet .. umarım en kısa zaman da yine yasicaz o Sevinç’iÇok geçmiş olsun malesef sizi çok iyi anlıyorum hemen hafta bende seviniyordum anne olucam sonunda diyodum herşey normalde değerim 2 günde 4 kat artmıştı ama kanamam oldu öğrendim ki kimyasal gebelikmiş dünyam başıma yıkıldı resmen ama yapcak bişey yok malesef insan kendini bi şekilde teselli etmeye çalışıyor. Eşinizin yaptığı çok yanlış bebeğin ilk günleri çok hassas dönem ama işte nasip değilmiş. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah ❤
İnşAllah canım Rabbim hayırlısıyla herkesin kucağını doldursun. Böyle durumlarda eş çok önemli zaten yıkılıyosun çok kötüsün bide adamla uğraşmak zorunda kalmışsın Allah yardımcın olsun benim eşim her zaman destekçi Allah bin kere razı olsunAmin inşallah cnm rabbim hepimize nasip eder inşallah 3 gün sürdü mutluluğum işte öğrendiğim gün eve misafir geldi onlar gitti görümcem rahatsız o geldi oda yetmez gibi eşim odunluğa bağladı ama herseyde var bir hikmet .. umarım en kısa zaman da yine yasicaz o Sevinç’i
Ya cnm çok üzüldüm adına çok kötü bir durum ya ben de yıkıldım ama eşim teselli etti hep sana bişey olmasın kafasındaydı sağolsun bingöl e gittim görümcemle kafam dağıldı . Sende biraz hava değişimi yap İnan çok iyi geliyo . Bide sana bisey daha sorayım şimdi ben 3 farklı doktora göründüm 2si ara vermeyin dedi biri de 1 ay ara verin dedi değerlerim çok düşüktü ya sende ne dediler ?Tüp bebek yaptırdım bende kan değerim 108 den dün 7 düştü bugün adet oldum çok üzüldüm eşim kendini kapattı bi kaç cümleden başka konuşmuyor üzüntüsünden bu durum kendimi dahada kötü hissettiriyor... rabbim sizede sabır versin evlat sahibi etsin inşallah çok geçmiş olsun
Benim eşim baktı kısır değil zürriyeti kurtarınca şok yaşadı sanırım normalde öyle değil çünkü tabi bünye birden babalığı algılayamadıİnşAllah canım Rabbim hayırlısıyla herkesin kucağını doldursun. Böyle durumlarda eş çok önemli zaten yıkılıyosun çok kötüsün bide adamla uğraşmak zorunda kalmışsın Allah yardımcın olsun benim eşim her zaman destekçi Allah bin kere razı olsun ❤
Ne zamandır deniyorsunuz daha önce yaşadınız mı hamilelikBenim eşim baktı kısır değil zürriyeti kurtarınca şok yaşadı sanırım normalde öyle değil çünkü tabi bünye birden babalığı algılayamadıallah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize nasip etsin inşallahh
Yok yaşamadım 1 seneyi geçti ama eşim sürekli uzun görevlere gidiyo ondan yumurtlama zamanı denk gelemiyoz pekNe zamandır deniyorsunuz daha önce yaşadınız mı hamilelik
Ya bide 2 doktor ara vermeyin dedi 1 i de ara verin dedi napmalıyım anlamadımNe zamandır deniyorsunuz daha önce yaşadınız mı hamilelik
Bende öyleyim eşim göreve gidip geldiği için sıkıntı oldu ama en azından hamilelik olmuş buna şükredelim zaten kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş inşAllah bu ay tekrar olurYok yaşamadım 1 seneyi geçti ama eşim sürekli uzun görevlere gidiyo ondan yumurtlama zamanı denk gelemiyoz pek
Amin inşallahh cnm allah razı olsun siz ne kadardır düşünüyorsunuzBende öyleyim eşim göreve gidip geldiği için sıkıntı oldu ama en azından hamilelik olmuş buna şükredelim zaten kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş inşAllah bu ay tekrar olur
Bende 4 gün önce yaşadığınızın aynısını yaşadım ama doktor korunmaya gerek yok dedi sonuçta kürtaj falan da olmadı deneyin bu ay olma ihtimali daha yüksek dediYa bide 2 doktor ara vermeyin dedi 1 i de ara verin dedi napmalıyım anlamadım
Bizde 1.5 yıldır deniyoruz aşılam falan yaptık olmadı işte geçen ay normal yolla olmuştu onu da Rabbim nasip etmedi ama en azından artık hamile kalabiliyorum buna şükür diyorum zor atlattım Allah kimseye yaşatmasınAmin inşallahh cnm allah razı olsun siz ne kadardır düşünüyorsunuz
Aynen bana da ikisi öyle dedi denicez bakalım sende dene cnm yapış herife .. hayırlısı Allah’tanBende 4 gün önce yaşadığınızın aynısını yaşadım ama doktor korunmaya gerek yok dedi sonuçta kürtaj falan da olmadı deneyin bu ay olma ihtimali daha yüksek dedi
Senle aynı durumdayız resmen amin canım inşallah olacak ben geçen ay olacağını biliyorum böyle çok ümitliydim ve oldu da şimdi yine aynı şeyi hissediyorum bakalımmBizde 1.5 yıldır deniyoruz aşılam falan yaptık olmadı işte geçen ay normal yolla olmuştu onu da Rabbim nasip etmedi ama en azından artık hamile kalabiliyorum buna şükür diyorum zor atlattım Allah kimseye yaşatmasın
Aynen canımAynen bana da ikisi öyle dedi denicez bakalım sende dene cnm yapış herife .. hayırlısı Allah’tan
Allah hayırlısını versin canım zaten doktor da diyor eğer sağlıklı bir bebek olsaydı zaten tutunurdu inşAllah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun bu aySenle aynı durumdayız resmen amin canım inşallah olacak ben geçen ay olacağını biliyorum böyle çok ümitliydim ve oldu da şimdi yine aynı şeyi hissediyorum bakalımm
Ben onunla hamile kaldım ama belirtilerini anlıyom böyle insana istek geliyo cinselliğe karşı bak sende anlarsın bide sabah birlikte olun eşin dinlenince daha iyi olur vücut dinleniyo yaaAynen canımbu ay ovulasyon testi de denicem sende yapabilirsin
İnşallahh cnm benim bat günün ne zaman Peki . Burda haber ederiz birbirimize bide kimseye deme buraya. Bile yazma kalp atışını duyana dekAllah hayırlısını versin canım zaten doktor da diyor eğer sağlıklı bir bebek olsaydı zaten tutunurdu inşAllah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun bu ay ❤❤
Ben doktorumla konuşamadım bile doğru düzgün iletişimimiz Yok değiştirmeyi düşüyorum hemşireler hep muhatap üstünden bi adet geçince gelebilirsiniz dediler ama bayram falan giricek araya bakalım... kafamı dağıtmak için gidemiyorum biyerlere ilk eşimden 2 oğlum var yaz tatili büyük oğlum yanımda küçük olanda bügün gelecek onlarla birlikte tatile çıkayım desem maddiyat Yok onlarla kendimi avutucum ne yapayım... eşimde sorun kendinde olduğu için belkide bu kadar kendini kapattı normalde hep beni teselli ederYa cnm çok üzüldüm adına çok kötü bir durum ya ben de yıkıldım ama eşim teselli etti hep sana bişey olmasın kafasındaydı sağolsun bingöl e gittim görümcemle kafam dağıldı . Sende biraz hava değişimi yap İnan çok iyi geliyo . Bide sana bisey daha sorayım şimdi ben 3 farklı doktora göründüm 2si ara vermeyin dedi biri de 1 ay ara verin dedi değerlerim çok düşüktü ya sende ne dediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?