Gebeliğe Hazırlık Düşük yapmak 😭 neden böyle oldu ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek yaptırdım bende kan değerim 108 den dün 7 düştü bugün adet oldum çok üzüldüm eşim kendini kapattı bi kaç cümleden başka konuşmuyor üzüntüsünden bu durum kendimi dahada kötü hissettiriyor... rabbim sizede sabır versin evlat sahibi etsin inşallah çok geçmiş olsun

Amin inşallah cnm rabbim hepimize nasip eder inşallah 3 gün sürdü mutluluğum işte öğrendiğim gün eve misafir geldi onlar gitti görümcem rahatsız o geldi oda yetmez gibi eşim odunluğa bağladı ama herseyde var bir hikmet .. umarım en kısa zaman da yine yasicaz o Sevinç’i

İnşAllah canım Rabbim hayırlısıyla herkesin kucağını doldursun. Böyle durumlarda eş çok önemli zaten yıkılıyosun çok kötüsün bide adamla uğraşmak zorunda kalmışsın Allah yardımcın olsun benim eşim her zaman destekçi Allah bin kere razı olsun

Ya cnm çok üzüldüm adına çok kötü bir durum ya ben de yıkıldım ama eşim teselli etti hep sana bişey olmasın kafasındaydı sağolsun bingöl e gittim görümcemle kafam dağıldı . Sende biraz hava değişimi yap İnan çok iyi geliyo . Bide sana bisey daha sorayım şimdi ben 3 farklı doktora göründüm 2si ara vermeyin dedi biri de 1 ay ara verin dedi değerlerim çok düşüktü ya sende ne dediler ?

Benim eşim baktı kısır değil zürriyeti kurtarınca şok yaşadı sanırım normalde öyle değil çünkü tabi bünye birden babalığı algılayamadı allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize nasip etsin inşallahh

Ne zamandır deniyorsunuz daha önce yaşadınız mı hamilelik

Yok yaşamadım 1 seneyi geçti ama eşim sürekli uzun görevlere gidiyo ondan yumurtlama zamanı denk gelemiyoz pek
Bende öyleyim eşim göreve gidip geldiği için sıkıntı oldu ama en azından hamilelik olmuş buna şükredelim zaten kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş inşAllah bu ay tekrar olur

Bende öyleyim eşim göreve gidip geldiği için sıkıntı oldu ama en azından hamilelik olmuş buna şükredelim zaten kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş inşAllah bu ay tekrar olur
Amin inşallahh cnm allah razı olsun siz ne kadardır düşünüyorsunuz

Ya bide 2 doktor ara vermeyin dedi 1 i de ara verin dedi napmalıyım anlamadım
Bende 4 gün önce yaşadığınızın aynısını yaşadım ama doktor korunmaya gerek yok dedi sonuçta kürtaj falan da olmadı deneyin bu ay olma ihtimali daha yüksek dedi

Amin inşallahh cnm allah razı olsun siz ne kadardır düşünüyorsunuz
Bizde 1.5 yıldır deniyoruz aşılam falan yaptık olmadı işte geçen ay normal yolla olmuştu onu da Rabbim nasip etmedi ama en azından artık hamile kalabiliyorum buna şükür diyorum zor atlattım Allah kimseye yaşatmasın

Bende 4 gün önce yaşadığınızın aynısını yaşadım ama doktor korunmaya gerek yok dedi sonuçta kürtaj falan da olmadı deneyin bu ay olma ihtimali daha yüksek dedi
Aynen bana da ikisi öyle dedi denicez bakalım sende dene cnm yapış herife .. hayırlısı Allah’tan

Senle aynı durumdayız resmen amin canım inşallah olacak ben geçen ay olacağını biliyorum böyle çok ümitliydim ve oldu da şimdi yine aynı şeyi hissediyorum bakalımm

Senle aynı durumdayız resmen amin canım inşallah olacak ben geçen ay olacağını biliyorum böyle çok ümitliydim ve oldu da şimdi yine aynı şeyi hissediyorum bakalımm
Allah hayırlısını versin canım zaten doktor da diyor eğer sağlıklı bir bebek olsaydı zaten tutunurdu inşAllah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun bu ay

Aynen canım bu ay ovulasyon testi de denicem sende yapabilirsin
Ben onunla hamile kaldım ama belirtilerini anlıyom böyle insana istek geliyo cinselliğe karşı bak sende anlarsın bide sabah birlikte olun eşin dinlenince daha iyi olur vücut dinleniyo yaa

Allah hayırlısını versin canım zaten doktor da diyor eğer sağlıklı bir bebek olsaydı zaten tutunurdu inşAllah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun bu ay ❤❤
İnşallahh cnm benim bat günün ne zaman Peki . Burda haber ederiz birbirimize bide kimseye deme buraya. Bile yazma kalp atışını duyana dek

Ben doktorumla konuşamadım bile doğru düzgün iletişimimiz Yok değiştirmeyi düşüyorum hemşireler hep muhatap üstünden bi adet geçince gelebilirsiniz dediler ama bayram falan giricek araya bakalım... kafamı dağıtmak için gidemiyorum biyerlere ilk eşimden 2 oğlum var yaz tatili büyük oğlum yanımda küçük olanda bügün gelecek onlarla birlikte tatile çıkayım desem maddiyat Yok onlarla kendimi avutucum ne yapayım... eşimde sorun kendinde olduğu için belkide bu kadar kendini kapattı normalde hep beni teselli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…