• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapmak istiyorum

benim kafam karıştı
düşük yapmak istiyorum diye başlık açılıyor
sonra doktor bekle dedi oluyor
ama bu arada ip atlanıyor
parça kalmış mı diye zaten kürtaj olucam deniyor
başkası olsa inşallah sorun yoktur diye doktor doktor gezer, doktoruma güveniyorum başkasına gerek yok deniyor
e doktor bekle demiş, güvenmesine rağman doktora beklemiyor
kısır döngü gibi

baskasi olsa belki doktor doktor gezer evet ama konusahibi baskasi degil.
ayrica iki cocugu varmis- belkide beklenmedik bir gebeliktir.
yani bize ne?
sebebi ne olursa olsun, bunu sorgulamak bize düsmez.
isterse saglikli hamileligi sonlandirir- yasal hakkini kullanan bir insana laf demek bize düsmez.

Hanımefendi sene kaç biliyorsunuz değil mi? 2019 yılında insanın kendi kendine çocuk düşürmeye çalışması ilkelliğine söylenebilecek söz yok. Doktorunuz size ne yapılması gerektiğini söyler. Eğer istemediğiniz bir gebelikse kürtaj gibi bir yasal hakkınız mevcut. Yine doktor denetiminde yapılır. Yıllar öncesinden kalma sağlıksız, temelinin nereye dayandığı belli olmayan hurafelerle çocuk düşürmek ne demek?

baskasi olsa belki doktor doktor gezer evet ama konusahibi baskasi degil.
ayrica iki cocugu varmis- belkide beklenmedik bir gebeliktir.
yani bize ne?
sebebi ne olursa olsun, bunu sorgulamak bize düsmez.
isterse saglikli hamileligi sonlandirir- yasal hakkini kullanan bir insana laf demek bize düsmez.
elbette isteyen istediğini yapar
ama düşük yapmam için yardım edin, fikir verin demek bana itici ve saçma geldi
zaten sıkıntısı var, doktor muhtemelen düşecek bekle demiş
burada kendi canına kastedebilir
evde düşürmeye çalışırken kanamadan olmadık işler hatta ölüm bile olabilir
2 çocuğu daha varmış
anneleri ile ilgili onlara böyle bir şeyi bilerek yaşatmaya hakkı var mı peki
sakince bekleyip zamanı gelince kürtaj olsun
yada ben beklemek istemiyorum diyip direkt alın desin
ama insanlara düşük yapma yöntemi sormak ve bunu "evde" sağlıksız koşullarda bile isteye yapmaya çalışmak bence çok kabul edilebilir birşey değil

Aklıma nedense sırlar dünyası geldi. Belkide hayırlısı böyledir. Siz bişey yapmayın bence

benim kafam karıştı
düşük yapmak istiyorum diye başlık açılıyor
sonra doktor bekle dedi oluyor
ama bu arada ip atlanıyor
parça kalmış mı diye zaten kürtaj olucam deniyor
başkası olsa inşallah sorun yoktur diye doktor doktor gezer, doktoruma güveniyorum başkasına gerek yok deniyor
e doktor bekle demiş, güvenmesine rağman doktora beklemiyor
kısır döngü gibi
Anlatayim ben sana.
Doktor doğal yolla olması için bekleyelim eğer olmazsa kurete ederiz dedi. İnsallah buraya kadar anladın.
Düşük yapmak istiyorum demek kürtaj olmadan doğal yolla olmasıni istiyorum bunun için birşey yapabilir miyim yapamaz mıyım demek. Ok?

Salı günü her halükarda muayane olmak demek kürtaj gerekse de gerekmese de sağlıkli bir düşük olmus mu bakmak demek. Keyfimden değil doktor çağırdı. Her halükarda kontrol edelim diye.

Gebeliği öğrendiğimde beri zaten sıkıntılıydı. Değerlerim düşük çıktı. Tutanamaya bilirdi. Tutunmus ama yanlış yere.

Birkaç satırla birilerinin anneligini sorgulamadan önce buna hakkın olup olmadigini düşünmeni tavsiye ederim.

İp atlamak size baya eğlence oldu alt tarafı o anki psikoloji ile bir kaç kere ip atladim . Bu

elbette isteyen istediğini yapar
ama düşük yapmam için yardım edin, fikir verin demek bana itici ve saçma geldi
zaten sıkıntısı var, doktor muhtemelen düşecek bekle demiş
burada kendi canına kastedebilir
evde düşürmeye çalışırken kanamadan olmadık işler hatta ölüm bile olabilir
2 çocuğu daha varmış
anneleri ile ilgili onlara böyle bir şeyi bilerek yaşatmaya hakkı var mı peki
sakince bekleyip zamanı gelince kürtaj olsun
yada ben beklemek istemiyorum diyip direkt alın desin
ama insanlara düşük yapma yöntemi sormak ve bunu "evde" sağlıksız koşullarda bile isteye yapmaya çalışmak bence çok kabul edilebilir birşey değil
Sağlıksız kosulalr önerin nerde demişim benim gözümden kaçmış da

Anlatayim ben sana.
Doktor doğal yolla olması için bekleyelim eğer olmazsa kurete ederiz dedi. İnsallah buraya kadar anladın.
Düşük yapmak istiyorum demek kürtaj olmadan doğal yolla olmasıni istiyorum bunun için birşey yapabilir miyim yapamaz mıyım demek. Ok?

Salı günü her halükarda muayane olmak demek kürtaj gerekse de gerekmese de sağlıkli bir düşük olmus mu bakmak demek. Keyfimden değil doktor çağırdı. Her halükarda kontrol edelim diye.

Gebeliği öğrendiğimde beri zaten sıkıntılıydı. Değerlerim düşük çıktı. Tutanamaya bilirdi. Tutunmus ama yanlış yere.

Birkaç satırla birilerinin anneligini sorgulamadan önce buna hakkın olup olmadigini düşünmeni tavsiye ederim.

İp atlamak size baya eğlence oldu alt tarafı o anki psikoloji ile bir kaç kere ip atladim . Bu
ben bununla ilgili yukarıda uzunca yazdım fikrimi
madem burada fikir isteyecek noktadasınız o zaman her fikre siz de saygı duymak zorundasınız
hepimiizin, herkesin okuduğu böyle bir platformda size düşük yapmak için öneri verme zournluluğu yok
kaldı ki çoğu kişiye de son derece mantıksız gelmiş ki herkes benimkine benzer yorumlar yapmış

Hanımefendi sene kaç biliyorsunuz değil mi? 2019 yılında insanın kendi kendine çocuk düşürmeye çalışması ilkelliğine söylenebilecek söz yok. Doktorunuz size ne yapılması gerektiğini söyler. Eğer istemediğiniz bir gebelikse kürtaj gibi bir yasal hakkınız mevcut. Yine doktor denetiminde yapılır. Yıllar öncesinden kalma sağlıksız, temelinin nereye dayandığı belli olmayan hurafelerle çocuk düşürmek ne demek?
Yok ben öyle birşey için cabalamiyorum söz yanlış yere gelmişsiniz.

ben bununla ilgili yukarıda uzunca yazdım fikrimi
madem burada fikir isteyecek noktadasınız o zaman her fikre siz de saygı duymak zorundasınız
hepimiizin, herkesin okuduğu böyle bir platformda size düşük yapmak için öneri verme zournluluğu yok
kaldı ki çoğu kişiye de son derece mantıksız gelmiş ki herkes benimkine benzer yorumlar yapmış
Aynen canım yorum yapmak zorunda değilsiniz. Aklı selim insanlar herhangi birseye gerek olmadığını söyledi. Belki de benim sadece bunları duymaya ihtiyacım vardı?

Doktor kendisi düşerse demiş. Zaten doğal ve normal olan süreç böyle olmalı. Dediğiniz gibi düşük yaptığınızda doktor zaten içeride parça kalıp kalmadığını kontrol eder filan. Ama sizin anlamadığınız ve buradaki insanların aslında tepki gösterdikleri şey sizin bu doğal sürece müdahale etmeye çalışmanız. O müdahaleler size zarar verebilir. Yarım demet maydanoz vermez belki ama bununla kalmamışsınız, ip atladım diyorsunuz; fiziksel olarak kendinizi zorlamaya çalışıyorsunuz yani. Gerek var mı bu tür riskli şeylere? Kendi haline bıraksanız zaten olacağına varacak bir durum. Diyelim ki burada size tepki veren herkes saçmalıyor, lütfen şu yaptıklarınızı gidip doktorunuza anlatın. Bakalım o ne diyecek?

kadın bence gayet normal bırşey soruyor tecrubelı olanlara ıstenmeyen bır gebelık yok saglıksız bır gebelık var her küretaj işlemi rahme zarar verır en kolay yoldan düşük yapmak istıyor Allah yardımcın olsun... soylenen herşeyıde yapmayın maydonuz suyu içmek basıt bır işlemdir ama başka şeyler sızın hayatınızı tehlıkeye sokabılır ...

üye arkadaşlar lütfen hanımefendıye yuklenmeyın zaten zor bır sureçte o sadece yardımcı olabılcegınız kolaylaştıracak bılgıler ıstıyor zannetmıyorum kı kulaktan dolma saçma şeylerle düşük yapmak istesın lütfen üstüne çok gıtmeyın hassastır...

Back
X