- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
- Konu Sahibi Siyahzambak6

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktor dedi. Söz sağlıklı gebeliklerinizde bol bol atlayin zıplayin bakalım sonu ne olacakE bu kadarsa ne diye ip atlıyosun?? Ha şiş sokmuşsun ha ip atlamışsın ha maydonoz yemişsin! Bi de zihniyetimize laf ediyorsun valla bravo! Ev işi yapabilirsin diyen dr düşür diye mi dedi ayrıca. Yok ya valla bu beyinler incelenmeli insanlık adına büyük hizmet olur
Evet doktor dedi. Söz sağlıklı gebeliklerinizde bol bol atlayin zıplayin bakalım sonu ne olacak
[/QUOTE dalga geçiyorsun galiba hayırdır?
Yook canım asıl bozuk zihniyet sizsiniz. Allah aşkına sanki sis soksam mi diye sormuşum gibi davranmayın
Doktor ev işi falan yapabilirsin dedi. Sadece süreci kolaylaştıracak birşeyler var mı onu merak ettim. Sadece bu. Hemen şuan düşük yapmam lazım asla kürtaj olmam demedim ki. Doktor bir hafta zaman tanıdı doğal şekilde düşmesi için yoksa alacak bu kadar
[/QU
Evet doktor dedi. Söz sağlıklı gebeliklerinizde bol bol atlayin zıplayin bakalım sonu ne olacak![]()
Kese yanlış yere tutunmus kesenin şekli bozuk artı olarak kanamq var etrafında. Rahim Ağzı da açıkmış. Oyuzden bekleyelim dedi. Ortada sağlıklı bir gebelik yokPek inandırıcı gelmedi açıkçası. Ben de düşük yaptım kesenin etrafında kanama var dedi önlem amaçlı progestan verdi Dr. olmadı nasibi yokmus düştü sonra da kürtaj oldum zaten. Düşmesini bekleyelim diyen Dr da ilk defa duydum![]()
Şuan da yaptığım ekstrem birşey yok. Sadece kahvaltı da üç beş sap maydanoz yedim. İki bağ değil yani. İp atlamak mantıklı yada değil öyle aklıma geldi bu.sinirlenmene gerek yok.
yani aktif ol tabiki ve ayrica dogal düsük yapman kürtajdan saglikli olabilir ama kani sulandiran islemlerden uzak dur.
maydonoz, aspirin vs. kani sulandirir... evet düsük yasama riskin yükselir ama beyin kanamasi veya ic kanama gecirebilirsin.
suanda kendi sagligini tehlikeye atiyorsun- bunu sakin unutma. bir demet maydonoz yiyip yanlislikla kafani carpsan hasarin önüne zor gecilir
Gerçekten çok teşekkür ederim.Ya tamam kadın bişey sormuş alt tarafı ne cahilliği kalmış ne şırıngalı deliliği.
Cok mantıklı bi soru olmayabilir ancak bu kadar birinin üstüne çullanmaya meraklı olmayın.
Sadece bu konuda değil kkdaki bu linç ve dalga geçme isteği beni soğutuyor bu siteden bazen.
Yok öyle bişey merak etmeYa "istemeden hamile kaldim düşürmem lazım" desenize şuna. Doktora gidin bari caninizdan olmayın
Şuan da yaptığım ekstrem birşey yok. Sadece kahvaltı da üç beş sap maydanoz yedim. İki bağ değil yani. İp atlamak mantıklı yada değil öyle aklıma geldi bu.
Teşekkür ederim sadece merak ettiğim şey buydu.3-5 sap sorun degil ama fazlasi kanini sulandirir. yani düsük riskin yükselir ama ayni oranda ic kanama riskinde yükselir.
istersen taze zencefilden cay yap kendine rahimde kontraksiyona sebep oluyor.
erken gebeliklerde önerilmiyor.
Çok teşekkür ederim gerçekten sadece bu şekilde sıkıntıma çare olacak bir kaç kelimeye ihtiyacım vardı.Kuzum sagliksiz gebelikse vücut atar zaten onu bisey yapmana gerek yok ugrasma hic canina yazik.atamazsada kürtaj olursun en kötü.