• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapmak istiyorum

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
merhaba arkadaşlar. Dün kadın doğuma gittim. Hamileliğin ilk haftalarındaydim. Kese yanlış yere tutunmus ve bebeğe dairde birşey gözükmüyor dedi doktor. Sağlıklı bir gebelik değil, etrafında da kanamalı halkalar var. Salı gününe kadar bekliyelim kendisi düşerse hiç bişey yapmayiz. Ama düşmezse kürtaj yapalım dedi. Size sorum düşük yapmak için ne yapabilirim. Yarım bağ maydanoz yedim.iplik falan atladim. Başka neler yapmam lazım

merhaba arkadaşlar. Dün kadın doğuma gittim. Hamileliğin ilk haftalarındaydim. Kese yanlış yere tutunmus ve bebeğe dairde birşey gözükmüyor dedi doktor. Sağlıklı bir gebelik değil, etrafında da kanamalı halkalar var. Salı gününe kadar bekliyelim kendisi düşerse hiç bişey yapmayiz. Ama düşmezse kürtaj yapalım dedi. Size sorum düşük yapmak için ne yapabilirim. Yarım bağ maydanoz yedim.iplik falan atladim. Başka neler yapmam lazım

Kafanıza terlikmi yemek istersiniz..

Baska doktora gidin!!

kendi başınıza bir şey yapmaya kalkmayın sizin sağlığınız icin rahminize zarar verebilirsiniz.

Başka doktora gidin eğer kürtaj derse kürtaj olun. Doktorun tavsiyesi dışında bir mudahalede bulunmayın. belki basarırsınız ama kanamayı durduramayıp hayatınızı tehlikeye atabilirsiniz.

Ne bu acele anlamadım gerekseydi doktor derdi hopla zıpla diye önce bir doktora daha görün sıkıntıdan emin ol sonra ona göre bi çözüm bulunur.

Kürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun

Back
X