Allah sanada sabır versin umarım bidaha yaşamazsın
Canım bende mayısta düşük yaptım. 7 haftalıktı. Ama umudumu hiç kaybetmedim. 6 ay sonra şimdi yine 7 haftalık hamileyim. Düşük belirtim yok gibi.. İnş bu defa hamileliğim sorunsuz ilerler..İnş. isteyipte olmayan herkes bu mutlulugu yaşar. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
allah kımsenın basına vermesın ınsallah rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder bende 4 ay once olu dogum yaptım cok kotuydu oyuzden sımdı herseyden korkar oldum.
ayy ne güzel yeniden hamilesiniz bende mayısta bebeğim anne karnında gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ekimde çalışmalara başladık ama hala hamile değilim inşallah bu ay olur şuan adet oluyorumm bitminde tekrar deniycemm nolur dua edin hayırlısıysa bende hamile kalayım ve sağlıklı bebeğim olsunn nolur arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
bende 5 ocakta 5 haftalık bebeğimi düşürdüm. dün dr gittim. tedaviye başladık. inşallah iyi sonuçlar alırım. allahım tüm isteyenlere nasip etsin..
merhaba kızlar bende mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi düşürdüm 7 aydır istiyoruz ama olmuyo bende umudumu kaybetmedim inşallah bigün bizimde bebeğimiz olacak...
düşük yaptığımda tabi gittim hastanede yattım 1 gün kendiliğinde düştü benimki kürtaja falan gerek kalmadı ama araştırılmadı düşük nedeni dr tesadüf bi anomali olabilir dedi geçen ayın 9 unda adet olmuştum ve hala olmadım adet olunca yine gidicem dr a tedavi içincanim hic doktora gitmedinmi senin dusugunun nedeni neydi
düşük yaptığımda tabi gittim hastanede yattım 1 gün kendiliğinde düştü benimki kürtaja falan gerek kalmadı ama araştırılmadı düşük nedeni dr tesadüf bi anomali olabilir dedi geçen ayın 9 unda adet olmuştum ve hala olmadım adet olunca yine gidicem dr a tedavi için
sen neden düşük yaptın loracım sebebi araştırıldı mı? Allah ım inşallah bize böyle bi olayı yaşatmaz...
anladım canım düşük yapıyosun ama hemen hamile kalabiliyosun anladığım kadarıyla nasıl olsa sorunun neden kaynaklandığını öğrenmişsin çaresine bakarsınız artık ama ben kolay hamile kalan biri değilim bakalım nolacak bi adet olsam hemen gidicem dr.a.
canım herşey gönlünce olur inşallah hamilesindir tabi istiyorsan...
slm kizlar nasil gidiyor calismalar?mutlu bir haber verecek olaniniz var mi ben kurtajdan sonra 1 adet gordum 2 ay daha beklicem mecburen((Allah hepimize hayirlisini nasip etsin insallah.sevgilerrrr
Loracim çok Sevindim Canim Inşallah Bu Sefer Bebeğin Seni Birakmayacak Içime öyle Doğdu Benim Daha Tahlillerim Sonuçlanmadi 1 Ay Sonra çikacakmiş Bizimle Paylaş Canim Iyi Haberlerini Bekliyoruz
canım benımde 2, dusugum allah daha buyuk acılar yasatmasın sebebını bılmıyoruz tahlılller yapcaz sonuc tedavı edılecek bır sonuc cıkar ıns mevlam tum ısteyenlere bebek nasıp eylesın ılkınde 9 ay ara verdım ama yıne dusuk oldu hayırlısı olsun saglıklı evlatlar nasıp eylesın bıze opt canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?