- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.781
esteryacım sen testi bikaç gün sonra tekrarlamayı düşünüyomusun tatlım bak hala karnın ağrıyo yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasemin-66 işallah sağlıklı bi beğin olur canım
arkadaşlar ben düşük yaptım, çok erken düşük oldu.
Kürtaja falan kalmadı adet görüyormuşum gibi düşürdüm.
Doktor cinsel pehriz vermedi. kanama geçtikten sonra hemen bebek için çalışmaya başlayabilirsiniz dedi. ama burada 3-4 aydan bahsediliyor.
hiç çok erken düşük yapıpta benim durumumda olan var mı?
bnm de ole olduy adet olur gibi bnde 4 gün önce kaybettim bi adet olayım ondan sonra tekrar deneemk istiyorum
düsükten on gün içinde olma ihtimalicok yüksekmiş..
arkadaşlar günaydın hepinize nasılsınız ben malum canım harıkacım evet devam sabırla beklıyorum işlerin bitmesiniki temizligimi yapıp rahat rahat nefes alım ondan sonrasını biliyosun canım boyacılar içerde ara ara girmeye çalışıyorum ama sizi özlüyorum fazla giremiyorum kalamıyorum temizlikte başlarsa daha hiç giremem bi süre heralde ama yookkk gecede olsa yoklarım sizi ben sizsiz yapamammm:1hug::1hug::1hug:......yasemincim kan vericekti bugün yine merakla bekliyorum ben ama dediğim gibi herşey yolunda olucak inşallah Şeniz
tuğbacım sen nasılsın güzelim boyaya devam dimi hala, o yüzden pek kalamıyosun zaten burda bizimle ama olsun bitince missss gibi olucak evin
busemcim sen nasıl oldun canım nasıl hissediyosun kendini
belenaycım nurhayatçım sizler nasılsınız dünden beri pek görmüyorum sizi burda :1hug:
haklısın tatlım ama yinede hiiiç belli olmaz şayet adet olursanda en azından gelecek ay belli tarihlere yoğunlaşırsın
bu ay benim durumumda seninkine benziyo biraz sibelcim pek akıntım olmadı gibi bakalım artık 8 gün sonra görcez
sibelacim insallah tum arkadaslardan guzel haberler alırız :)
yasemin-66 işallah sağlıklı bi beğin olur canım
arkadaşlar ben düşük yaptım, çok erken düşük oldu.
Kürtaja falan kalmadı adet görüyormuşum gibi düşürdüm.
Doktor cinsel pehriz vermedi. kanama geçtikten sonra hemen bebek için çalışmaya başlayabilirsiniz dedi. ama burada 3-4 aydan bahsediliyor.
hiç çok erken düşük yapıpta benim durumumda olan var mı?
günaydın kızlar a.s. nasılsınız bakalım bugün benim içimde sebepsiz bi heyecan var kalbim pıtır pıtır hayırdır inşallah :1no2:
arkadaşlar günaydın hepinize nasılsınız ben malum canım harıkacım evet devam sabırla beklıyorum işlerin bitmesiniki temizligimi yapıp rahat rahat nefes alım ondan sonrasını biliyosun canım boyacılar içerde ara ara girmeye çalışıyorum ama sizi özlüyorum fazla giremiyorum kalamıyorum temizlikte başlarsa daha hiç giremem bi süre heralde ama yookkk gecede olsa yoklarım sizi ben sizsiz yapamammm:1hug::1hug::1hug:......
...
enrikam kasıklarım agrıyor amaartık takmıyorum :)
tekrarlamıycam canım adet olmayı bekliycem
harikacım yok yok belli olmaz demiyorum artık,bence bişey yok,zaten bu durumda ümitlenmekle kendimize kötülük ediyoruz,yıkım oluyor,ben eskisi gibi büyük hayal kırıklığı yaşamıyorum artık,biraz boşverdim,yoruldum sanırım:1no2:
arkadaşlar günaydın hepinize nasılsınız ben malum canım harıkacım evet devam sabırla beklıyorum işlerin bitmesiniki temizligimi yapıp rahat rahat nefes alım ondan sonrasını biliyosun canım boyacılar içerde ara ara girmeye çalışıyorum ama sizi özlüyorum fazla giremiyorum kalamıyorum temizlikte başlarsa daha hiç giremem bi süre heralde ama yookkk gecede olsa yoklarım sizi ben sizsiz yapamammm:1hug::1hug::1hug:......
...
enrikam kasıklarım agrıyor amaartık takmıyorum :)
tekrarlamıycam canım adet olmayı bekliycem
canımsın yaaa..hep öyle devam eder inşallah canım mutluluğun daim olsun....enrikacığım yokmu hiç belirti....
oo güzelim benim amin arkadaşım ama hiçbi belirtim yok daha ben bu içimdeki heyecanıda ona yormuyorum açıkçası bide havalar güzelleşti ama ben hala çok üşüyorum ateşimde var biraz işallah hasta olmam böbreklerimde ağrıyo hala onun huzursuzluğu heralde içimdekide
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bişey sormak istiyorum düşükten yada kürtajdan sonra adet düzenliği yaşadınızmı ve ne kadar sürdü ben adet olalı 10 günü geçiyor hala devam ediyor acaba bunun düşükle kürtajla alakası varmı