- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.761
yasemincim varmı biraz öyle başdönmesi falan mide bulantısı kasıkların ağrıyomu hala bide ne zaman başlamıştı ağrımaya adetinden kaçgün önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ktgciğim şunu unutmaki o düşürdüğün bebek sakat yani problemi olan bir bebekti ve sana tutunamadı...allah korusun sakat olmaktansa düşmesi daha hayırlı ve çok şükretmelisinki sende ve eşinde problem yok ki hamile kalabiliyorsun...
yasemincim varmı biraz öyle başdönmesi falan mide bulantısı kasıkların ağrıyomu hala bide ne zaman başlamıştı ağrımaya adetinden kaçgün önce
arkadaşlar şimdi kuzenimin hamile olduğunu öğrendim sevinmem gerekirken birden bişiler oldu bana ağlıyorum şimdi bebişim benimle olsaydı bende hamile olacaktım şimdi offf yaaaaa:çok üzgünüm:
yasemincim harika teyzesi heyecanla bekliyo sonucu ..zaten arttığına eminimde kanıtlamış olucaz bunu
arkadaşlar şimdi kuzenimin hamile olduğunu öğrendim sevinmem gerekirken birden bişiler oldu bana ağlıyorum şimdi bebişim benimle olsaydı bende hamile olacaktım şimdi offf yaaaaa:çok üzgünüm:
olsun hayatım seninde olcak nasılsa üzülme sen, hayırlısı buymuş diyoruz ya hep sen; bebeğini sağsalim dünyaya getirmesi için kuzenine dua et canım o zaman kendini daha iyi hissediceksin inan :1hug:
sibelcim sen neden ümidini kestin bakayım bu aydan
yasemin-66 işallah sağlıklı bi beğin olur canım
arkadaşlar ben düşük yaptım, çok erken düşük oldu.
Kürtaja falan kalmadı adet görüyormuşum gibi düşürdüm.
Doktor cinsel pehriz vermedi. kanama geçtikten sonra hemen bebek için çalışmaya başlayabilirsiniz dedi. ama burada 3-4 aydan bahsediliyor.
hiç çok erken düşük yapıpta benim durumumda olan var mı?
canım zaten kist var bende ama ona rağmen doktorum diğer yumurtalıktan olur belki dedi,yumurta takibi yapmadık,bende akıntımdan yumurtlama günümü bulmaya çalıştım,hani şu meşhur uzayan akıntı varya işte onu bu ay hiç göremedim,o yüzden hiç umudum yok bu ay,bide adetim başlamadan evvel hatırlarsan pembe akıntı var diyordum,1 hafta pembe akıntı oldu sonra adetim söktü,ee bide adetin ilk dünü hangisi belirleyemedim,anlıyacağın bu ay böyle bir karambol oldu.senağlama
enrikamcanım
o pıtırpıtır sey insallah nguzel birhabere mujdedir :)