- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.701
Tebrikler arkadaşım çok sevindim inan, darısı ben dahil tüm anne adaylarımıza olsun, bende 13 mayısta adet oldum bakalım bu ay sonuç ne olacak
ay warya ne garip hatunum simdi yaseminn in hamileligi garantilendi ya
bende böyle baş donmesi falan başladı
psikolojik psikoloik varya tam artiz hatunum.
bizim ufaklıgımızda heidi diye bi cizgi film vardı.
heidinin arkadası vardı klara. yuruyemezdi tekerlikli sandelyede falan
ben sabahları annem beni kaldırdıgında yuruyemiyorum diye inat eder kendimi klara sanarmısım :)
kolay gelsin canim tekrar.insaallah cabucak biter de söyle bir oh cekersin.evet canim randevum vardi.bende yeni geldim dr.dan.disime dolgu yapti.cuma tekrar gdiyorum bir tane daha yapilcak disim var.iyiki gitmisim.hic birsey hissetmedim.hedefe yavas yavas yaklasiyorum.az kaldi canim.insaallah canim.sen benden önce hamile kal.sen ben hic farketmez.saglikla kucagimiza alalimda.öpt canim...
gözünaydin yasemincim.:CüvCüv:inan cok sevindim.:teytey:yaaa ne güzel bir haber verdin pt.günü bize.suraya oturdugumda gergindim.ama senin haberini alinca yumusadim.canim..Rabbim yavrunu saglikli kucagina almayi nasip etsin.Allah nazarlardan korusun.
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım yine umutlarla bir haftaya başladık allah hayırlısını nasip etsin inşllah yasemincim tekrar tebrik ederim allahım bu sefer meleğini kucağınada almayı nasip etsin inşallah amin enrika canım senin sınavında güzel geçmiş gözün aydın yarış için bekliyorum bak çabuk çık trafiğe:))))kanarya tubamurat esterya nurhayatk sizler nasılsınız bakalım
kızlar nerelerdesiniz
yaseminim nereye gittin hemen paylaşıcakmısınız bu mutlu haberi çevrenizdekilerle yoksa biraz beklicekmisiniz alkisalkisalkis
kızlar çarşamba tekrar kanda baktıracağım betaya 48 saatte 2 ye katlaması gerekiyor değerim...sora dr um ne zaman ultrasona çağırırsa ozaman giderim...allahım ne olur bu sefer meleğim beni bırakmasın tabiki hayırlı ve sağlıklı bir evlat olacaksa...aynı acıları yaşatma rabbim hiç birimize....
Sibela nirdeee??
sevgili YASEMİN
seni çok çok tebrik ediyorum,çok sevindim,nihayet hamile çıkarmaya başladık,arkası çok hızlı gelsin inşallah bu bu topicte hamile olmayan kalmasın,ALLAH sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah canım benim.
insaallah canim,bakalim siradaki kim,devam kizlar,seytanin bacagi kirildi,herkes yavas yavas hamile kalmaya basladi.hadi hayirlisi olsun hepimiz icin.............kanaryacığım çok teşekkür ederimcanım...inşallah teker teker güzel haberler vereceğiz birbirimize..çoköpüyorum seni...darısı başına en kısa zamanda....:CüvCüv:
ben okudum canim ve inanamadim,malesef böyleleri var,ve cesaret edip konu bilem acmis,ama pisman oldu konuyu actigina sanirim...herkes,ben de dahil tepki verdi...kıslarrr yaa bu konuyu okudunuzmu?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ere-olan-yada-onceden-bosanmis-olanlar-7.html
günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün
güzel hamilem yaseminim sen nasılsın Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?