- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.661
seni nazlı hatun senii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deger oldukca guzelllllllllllllllllllllllllllllll
ikiz bile olabilir bence :)
kolay gelsin canim tekrar.insaallah cabucak biter de söyle bir oh cekersin.evet canim randevum vardi.bende yeni geldim dr.dan.disime dolgu yapti.cuma tekrar gdiyorum bir tane daha yapilcak disim var.iyiki gitmisim.hic birsey hissetmedim.hedefe yavas yavas yaklasiyorum.az kaldi canim.insaallah canim.sen benden önce hamile kal.sen ben hic farketmez.saglikla kucagimiza alalimda.öpt canim...a.s.saol canım arkadaşım iyiyim başladı boyacı cumartesi bakalım ne zamana biter hayırlısı olsun artık napım sen naptın bugun dişci randevundu dimi git ihmal etme lütven bu gidişle ben senden önce sana yegen haberi verecem ben senden yegen beklerken hadı ama bekleme benim son 3 hafta haziranın 14 reglimi olım daha korunmayacam bakalım ilk ay tutarmı bıde o var hayırlısı saglıklı ve sorunsuz hamilelik geçirelimde hepimiz allahıma bol bol dua ediyorum inş. bu sefer hepimiz kucaklarımıza alacaz bebişlerimizi........
gözünaydin yasemincim.:CüvCüv:inan cok sevindim.:teytey:yaaa ne güzel bir haber verdin pt.günü bize.suraya oturdugumda gergindim.ama senin haberini alinca yumusadim.canim..Rabbim yavrunu saglikli kucagina almayi nasip etsin.Allah nazarlardan korusun.:CüvCüv:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3delikafadulden
kızlar çok mutluyuz hemde kaygılı....inşallah hep güzellikleri paylaşırız burdan....darısı hepinizin başına ne kısa zamanda...rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..ve aynı acıları birdaha yaşatmasın hiç birimize..........:1hug:
umudun gerçeğe dönüşsün inşallah arkadaşım:Saruboceq:kizlar benim bugun gercekten başım bi garip midem bulanıyor arada
tamamiylen psikolojikte olabilir ama umut işte
belenaycım sagol iyiyim arkadasım
karşılaşırız derken karşı şeritlerde demi yada yanyana:roflol:canım benim kzasız belasız kullanman dileğiyle:Saruboceq:teşekkür ederim belenaycım seninle göztepe caddelerinde karşılaşabiliriz heran :)
bende 1 hafat önce düşük yaptım ve bende çok korkuyorum
hayırlısı canım içini farah tut bence. dr. bana hemen yapabilecegimi söyledi.çok üzüldüm bebegim düşünce