- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.521
günaydın güzeller nerelerdesiniz kimse uğramamış
fantastika,esterya,yasemin,eceyas,birperi,lightlife,suur,bulut,hatice ,nerelerdesiniz yahuuu
kızlar sabinadan haber yok galiba inşallah iyidir merak ettim iyice
yasoooooooooooooo cuma ya az kaldı durumlar nedir???
yasemincim kırmızı kartı gördün demek olsun hayırlısı inşallah nazlı kelebeğim bu daha başlangıçtı yola devam çalışacağız ve bebelerimizi kucağımıza alacağız inşallah canım benm dualrım seninle inatla bekliyoruz ya gelecekler yada gelecekler başka şansları yokkızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
yasemincim kırmızı kartı gördün demek olsun hayırlısı inşallah nazlı kelebeğim bu daha başlangıçtı yola devam çalışacağız ve bebelerimizi kucağımıza alacağız inşallah canım benm dualrım seninle inatla bekliyoruz ya gelecekler yada gelecekler başka şansları yokklava lmadı hep beraber grev yapıcaz onlar gelesiye kadar anneyiz haklıyız kazanacağız anneyiz haklıyız kazanacağız:hooray:
:enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
canım sakın sıkma canını hayırlı inşallah.daha yola yeni başladın inşsllsh önümüzdeki ay güzel haberi alıcaz.
bu arada bencede beloş süpersinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?