- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.341
ececim çok sevindim paşanın iyi olmasına aman sizde bebekleri bi rahat bırakmıyorsunuz hep oynasın kıpırdasın istiyorsunuz yazık ya benim yeğenlerime onlarında canı var dinlensinler biraz aaaa:))şaka br yana insan kucağına alasıya hep tedirgin yaşıyor değilmi size diyorum ama bende olacağım sanırım eğer meleğim gelmeyi kabul ederse tabi:))inşallah hepiniz sorunsuz zamanında alırsınız kucağınıza
aman hamile kalamazsın bi sıkıntı hamile kalırsın kalp atışını duymak bi sıkıntı hadi onuda duydun elini ayağını göreyim bi sıkıntı hadi onuda gördün testler şeker yüklemeleri bi sıkıntı kıpırdamaz aman bişeymi oldu sıkıntı doğum yaklaştı gününden önce doğarsa sıkıntı kucağımıza alıp sesini kokusunu duysıya bize rhat yok ama olsun onları yaşamk bile meleğine yaklaştığının bir göstergesi değilmi rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar darısı başıma ay böle hareket etmezse en oturur ağlarım bile bide size kızıyorum he he he
saol canım .doktor hareketleri çok normal deyince bende çok fazla bişi soramadım.sanırım normal sende benim gibisin dimi fazla endişe ediyoruz galiba birazcık rahatlamamız gerekiyor.herşey normal çünkü.
belenaaayyy güzel hemşerim benim nasılsınnn, nerde bizim kızlar terkettiler sanırım bizi
ayy nolur koy ececim resmini görelim
ben oda yapmayı düşünüyorum canım ama daha bakamadım hiçbişey, hava muhalefeti izin vermedi gezmeme, ama yarın yağmurlu olmazsa çıkmak istiyorum, zaten kafamda belirledim modeli falan umarım bulurum, daha kıyafet alışverişi falanda yapmadım pek, hoş neler almak lazım bilmiyorum neler aldınız siz ?
ayy çok güzel minik denizci, çapkın olur artık oğlunnn :)) her limanda bir çıtırr
uyku tutmadı kıslar beni
benden bu akşam koyu kahve şeklinde peçeteyle sildikçe akıntıya benzer ama akıntı değil bişey bulaşıyo peçeteye..şimdi baktım sanki biraz pembeleşmi,ş gibi çok korkuyorum kıslar nette araştırdığım kadarıyla nişan gelmesi yazıyo..dr aradım sancın yoksa yat dinlen,suyun gelirse veya sancın olursa beni hemen ara dedi cmrtesi gidicem bakalım..salıya kadar beklemiycek galiba ..korku heyecen ikisi bir arada kızlar yaaaa çok panik yapıyorum..dua edin benim için olur mu canlarım..yavrumu sorunsuz bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip etsin
hepinizi çok öpüyorum..size yine haber veririm
nasılsınız kıszlar tabi cumartesi herkes tail yapıyor oh oh maşallah
kızlar şöle bir baktımda ne kadar çoğalış hamişimiz bu ayda inşallah yaseminciğimin güzl habrlerini alırız çok çalıştı çok :)eh bir bebek yakışır artık arkadaşıma sonrada ardından bizler sırayla geliriz artık inşallah
hadi hadi meleğiiiim göbüşüme konda göreyiiim herkes seni gelmez sanırıyor gel göbişimede herkese göstereyim:) topu topu kaç kişi kaldıkki hamiş olmayan bu şarkım bekleyen anne adaylarına hamişler sizede geliyor bir parça
bir embriyooo düşer göbüşüme büyüüüür yavaaaş yavaaaş bir bakarsın kocaman olmuşsun kucağıma konmuşsuuun misss kokunu doldurmaz ne ana ne kardaaaaş o en güzel duygudur seninle yaşaaamak ortak olmak her sevince her derdine beraberceee ve yürümek ömür boyu seninle eleleeeee
ahh ahhh yine şarkıcılık damarım tuttu :)))
sabah okuyacağınız için hepinize günaydın diyorum arkadaşlar....iyi haftlar
nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir..?
beni sorarsanız ben salı günü yani yarın sabah allah kısmet nasip ederse yavruma kavuşucam..
sezeryan olucam, ameliyata ilk beni alıcakmış dr sabah saat 7,30 da hastanede yatışım yapılacak sonrada birkaç tahlil verdi onlar yapılıp sabah 9 -9,30 gibi ameliyata alıcak..
çok korkuyorum aynı zamandada çok heyecanlanıyorum kıslar yaaa inşallah yavrumu hayırlısıyla sağlıklı mutlu bi şekilde kucağıma almayı nasip eder rabbim..dualarınıza ihtiyacım var canlarım dua edin benim için olur mu..
cumartesi son kontrollerim yapıldı plesentasında bayağı bi yaşlanma varmış ..3 kilo olmuş fazla yaşlanma olduğu için haftada sadece 100gr alabilmiş yavrum..dr kilosu gayet güzel üzülme dedi..
birde kıslar kanamam olduğu için çatı muanesi yaptı,korkutmak gibi olmasın ama gözlerim yerinden fırladı :)))..çok şükür açılmam yokmuş..olsaymış cumartesi hemen alıcaktı sezeryana..
neyse canlarım heyecandan kelimeleri toparlayamadım kusura bakmayın olur mu..inanın heyecan korku çok karışık duygular içerisindeyim...uyku tutmuyo sürekli allahıma dua ediyorum..inşallah rabbim yüzümüzü güldürür ve bebeğimi sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım..
benim için dua edin olur mu arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?