- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.321
günaydın canlarımhepinize hayırlı cumalar diliyorum
sabinacım inşallah salıya kadar dayanır meleğin sen panik yapma bol bol dua et inşallah simay hanım zamanında gelecektir annesi korkma dualarımız seninle canım
yasemin nasılsın canım sende benim gibi işe başlamadan yazayımmı dedin çalışmalar nasıl gidiyor :)))
slm ececim, ne zaman çıkıcam bilmiyorum izne, yani ben 2 ay kala çıkmak istiyorum ama doğumdan sonraya da atabilirim 1 ayını, işle ev arası çok uzak 1 saat yol gidiyorum ve şehir içi yani engebeli yamuk yumuk yollarda, korkuyorum o yüzden, aslında iş yerinde rahatım, doğumdan sonrada dönmeyi düşünüyorum canım, en azından denerim bi süre, sen ne zaman çıkıcaksın
uyku tutmadı kıslar beni
benden bu akşam koyu kahve şeklinde peçeteyle sildikçe akıntıya benzer ama akıntı değil bişey bulaşıyo peçeteye..şimdi baktım sanki biraz pembeleşmi,ş gibi çok korkuyorum kıslar nette araştırdığım kadarıyla nişan gelmesi yazıyo..dr aradım sancın yoksa yat dinlen,suyun gelirse veya sancın olursa beni hemen ara dedi cmrtesi gidicem bakalım..salıya kadar beklemiycek galiba ..korku heyecen ikisi bir arada kızlar yaaaa çok panik yapıyorum..dua edin benim için olur mu canlarım..yavrumu sorunsuz bir şekilde rabbim kucağıma almayı nasip etsin
hepinizi çok öpüyorum..size yine haber veririm
Yuzu guzel kalbi guzelim, sanada ve herkesede hayırlı cumalargünaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....
ececim sanada hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
sabinacım hiç korkma ve sadece güzel şeyler düşünmeye çalış kızın sana kavuşmak için belik acele ediyodur sen dinlenmeye bak.inşallah salıya kadar bekler.
Ben doguma kadar calısmak istiyorum ki iznimi bebegimle beraber gecireyim :)37 de çok geç ya, bütün hamilelik boyunca çalışmış olucaz bide eğer erken gelirse bebek doğum öncesi haftalar yanıyo çok saçma
slm esteryacımm, nasılsın güzelim oğluşun nasıl..
sabinam bugün nasılsın tatlım devam ediyomu öyle akıntın
biraz belim ağrıyo fantastikam onun dışında iyiyim çok şükür..
bu sabah baktım çok az vardı yine şimdi baktım yoktu ,neyse hayırlısı artık
sen nasılsın canım fıstığımızda iyimi
benimki şuan felaket oynuyo:)şişiriyo kendini resmen sol tarafıma toplandı:)))yavrum çok güzel bir duygu yaaaaaaaa
ececim çok sevindim maşallahhh, dr dan memnun kalmanızda çok iyi.. dr a öyle az hareket ettiği zamanları danıştınmı canım, çünkü gerçekten bazı günler durgunlaşıyolar, normal yazıyor nette ama insan çok üzülüyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?