- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.341
ececim çok sevindim paşanın iyi olmasına aman sizde bebekleri bi rahat bırakmıyorsunuz hep oynasın kıpırdasın istiyorsunuz yazık ya benim yeğenlerime onlarında canı var dinlensinler biraz aaaa:))şaka br yana insan kucağına alasıya hep tedirgin yaşıyor değilmi size diyorum ama bende olacağım sanırım eğer meleğim gelmeyi kabul ederse tabi:))inşallah hepiniz sorunsuz zamanında alırsınız kucağınıza
aman hamile kalamazsın bi sıkıntı hamile kalırsın kalp atışını duymak bi sıkıntı hadi onuda duydun elini ayağını göreyim bi sıkıntı hadi onuda gördün testler şeker yüklemeleri bi sıkıntı kıpırdamaz aman bişeymi oldu sıkıntı doğum yaklaştı gününden önce doğarsa sıkıntı kucağımıza alıp sesini kokusunu duysıya bize rhat yok ama olsun onları yaşamk bile meleğine yaklaştığının bir göstergesi değilmi rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar darısı başıma ay böle hareket etmezse en oturur ağlarım bile bide size kızıyorum he he he
canım iyi yürekli arkadaşım çok saol aynen anlattıklarının tümünü yaşadım :)) İnşallah sonumuz iyi olsunda .darısı başına canım çok sıkma kendini birazcık oluruna bırak olurmu fazla düşünme.