- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.241
Kızlar merhaba hepİnİze ..benİde aranıza alırmısınız...Önce hİkayemİ yazayım sİzlere..İnŞallah uĞur getİrİrsİnİz...
Canlarım ben 5 yıllık evlİyİm..yapılan tetkİklerde hİÇbİr sebep olmadıĞı sebepsİz İnfertİlİte grubunda olduĞumuz sÖylendİ..bİz 2d defa aŞıla 1 defa tÜp bebek denedİk tutmadı..ama İÇİmde hep bİr umut vardı kendİlİĞİnden olacak dİye..
VeeetÜp bebekten 1 sene sonra bebeĞİmİz kendİlİĞİnden oldu..veren rabbİm 7 haftalıkken bebeĞİmİ aldı..takdİr rabbİmİn...kÜrtaj olmak zorunda kaldım...
Korkum İlk gebelİĞİm kÜrtajla olması..doktoruma sordum bİr sakıncası varmı dİye yok dedİ..Çok hastaM İLK GEBELİĞİ Ürtaj olup peŞ peŞe doĞuranlar var dedİ..
Kızlar uzun yıllar bekleyİp kendİlİĞİnden hamİle kalan dÜŞÜnÜkle sonuÇlanıp tekrar hamİle kalanı duydunuzmu...
Acaba bİr daha bÖyle bİr Şansım olurmu...
İÇİmİ tek rahatlatan sebepsİz olmamız ve kendİlİĞİnden olması..neden olmasın bİrdaha dİyorum bazen İÇİmİ korkular saryor...
Doktorum bİze korunma vermedİ kÜrtajdan bİr hafta sonra İlİŞkİ serbest dedİ...
Kızlar yardımcı olursanız sevİnİrİm.....
slm ececimm iyiyim tatlım yok allaha şükür cddi bi şikayetimiz, çarpıntı falan oluyo ara ara ama alıştım artık onada :) saçlarım uzadı iyice rapunzel gibi oldum röflesi geldi ama sabredicez napalım, sen nasılsın canım oğluşun nasıll, sen kaç kilo oldun :)
sağolun kızlar zaten en büyük moral kaynağım sizlersiniz benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile kaldınız buda bana büyük umut oluyor benimki sizinkinden biraz nazlı ama ne yapalım gelecek inşallah ben sabırla bekliyorum yeterki hayırla ve sğlıkla gelsin kızlar sabah haberlerde izledim kadında doğuştan bir hastalık varmış adını unuttum zamanla koku yeteneğini kaybetmiş ve bu hastalık birde kısır ypıyormuş kadınları kendiside ebeymiş üstelik tam 19 kez aşılama denenmiş doktorlar artık olmaz demişler yumurta rezervide azalmış kadın 15 yıldır uğraşıyormuş artık tam tükendim dediği anda bir doktora gitmiş vee şimdi 40 günlük ikizleri var bi görseniz çok tatlılar kadın kokularını duyamıyor ama onlara sarılmak bile yeter diyor ayy rabbim ol dedimi herşey oluyor biraz sabır diyorum kendi kendime
ece canım maşallah oğluşun kocaman oldu rabbim nazarlardan saklasın
fantastika canım sen nasılsın ne zaman izne ayrılacaksın
günaydın canım seninde aydın olsun.günaydın canlarım...gününüz aydın olsun inşallah...
GUnaydın Kızlar Nasılsınız ben iyiyim , cmtesi gittim doktora gordum bebegimi ama bu bebek oynamıyor halen korkuyrumbelkide erken dşyeceksiniz ama benimle aynı hamile olanlar kıpır kıpır oynamadan bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?