- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.221
fantastikam oğlan demişsin ya bana geçen akşam arkadaşım yüzük testi yaptı ordada oğlan çıktı ya...bu kadar tesadüf olur temiz kalpli arkadaşım benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım aminn...heyecan korku dorukta ececiğim.. ..yavrumu inşallah hayırlısıyla sağlıklı.mutlu huzurlu bir şekilde kucağıma alırım
inşallah fantastikam amimmm..
yok canım epidural yapmıycak..genel anestezi olucak hayırlısıyla inşallah
evet periciğim 1 haftamız kaldı kısmetse...inşallah sorunsuz bir şekilde geçiririz haftamızı..seninde az kaldı sanırım canım..rabbim hepimize yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çok sağol belanayımm..inşallah aminnnnn
aminnn..çok geçmiş olsun canım yaaa inan okurken tuğlerim diken diken oldu..rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın inşallah
imin belanayımm..inşallah aşılamaya gerek kalmadan meleğin sana doğum günü hediyesi olurr canım benimm allah isteyen herkese varsin inşallah
kız fantastika yasemine gözmü kırpıyorsun yoksam oğlan olsun falan anlayalım yani kızınımı vercen hani ben alacaktım neyse artık bir kız daha yaparsın biri yasemine biri bana he he he
yasemin nazlı kelebekim oh oh maşallah çalışmalar başlamış hadi hayırlısı sağlıkla ve hayırla gelsi meleğin tatlım inşallah
suur canım sanada geçmiş olsun inan seni çok iyi anlıyoruz buradaki herkes aynı şeyleri yaşadı bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ama zamanla alışıyorsun yeni umutlara yelken açıyorsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
yasom sana bir şarkı hedaye etmek istiyorum... hehe
her gece bardaaaaaaaaaaaa gonlum hovardaaaaaaaaaaaaaaa
calsın sazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynasın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
suur gecmıs olsun canım allah bırdaha yasatmasın üzücü seyler..dılerınmn kısa zamanda bebişine kavusursun
Çok tesekkür ederim güzel dileklerin icin fantastikacim opuyorumnanaktan.umarim hersey herkesin arzu ettigi sekilde olur))Allah kimseye göstermesin))
fantastikam oğlan demişsin ya bana geçen akşam arkadaşım yüzük testi yaptı ordada oğlan çıktı ya...bu kadar tesadüf olur temiz kalpli arkadaşım benim...
canım almazmıyım hiç fantastikamın kızını...anasına bak kızını al demişler...hele oğlan doğuralımda önemli olan ooo :)) beloşum tatlı arkadaşım benim inşallah hayırlı olacak bu sefer...kocaman öptüm seni tatlım :)))
slm kıslar nasılsınız?
geldim siz yoksunuz(nerelerdesinizzz
amin canım , her isteyen hiç zorlanmadan anne olsun dilerim, ne güzel olurdu dimi
sağlıkla hayırlısıyla gelsin yaseminim, şöyle kaymak gibi bi oğlan gelsin Şeniz
ayy mersi sevgili dünürümmm, sen benim kızımı çok sever iyide bakarsınn, ama bi şartım var, izmire gelcenizzzzzz, ben kızımı uzaklara veremem :)))
slm sabinacımm, ben geldim ama buluşamadık seninle ( nasılsın tatlım heyecanlımısın bakalımm, fıstığını kollarına almana çok az kaldıı
amin canım , her isteyen hiç zorlanmadan anne olsun dilerim, ne güzel olurdu dimi
sağlıkla hayırlısıyla gelsin yaseminim, şöyle kaymak gibi bi oğlan gelsin Şeniz
ayy mersi sevgili dünürümmm, sen benim kızımı çok sever iyide bakarsınn, ama bi şartım var, izmire gelcenizzzzzz, ben kızımı uzaklara veremem :)))
slm sabinacımm, ben geldim ama buluşamadık seninle ( nasılsın tatlım heyecanlımısın bakalımm, fıstığını kollarına almana çok az kaldıı
Kızlar merhaba hepİnİze ..benİde aranıza alırmısınız...Önce hİkayemİ yazayım sİzlere..İnŞallah uĞur getİrİrsİnİz...
Canlarım ben 5 yıllık evlİyİm..yapılan tetkİklerde hİÇbİr sebep olmadıĞı sebepsİz İnfertİlİte grubunda olduĞumuz sÖylendİ..bİz 2d defa aŞıla 1 defa tÜp bebek denedİk tutmadı..ama İÇİmde hep bİr umut vardı kendİlİĞİnden olacak dİye..
VeeetÜp bebekten 1 sene sonra bebeĞİmİz kendİlİĞİnden oldu..veren rabbİm 7 haftalıkken bebeĞİmİ aldı..takdİr rabbİmİn...kÜrtaj olmak zorunda kaldım...
Korkum İlk gebelİĞİm kÜrtajla olması..doktoruma sordum bİr sakıncası varmı dİye yok dedİ..Çok hastaM İLK GEBELİĞİ Ürtaj olup peŞ peŞe doĞuranlar var dedİ..
Kızlar uzun yıllar bekleyİp kendİlİĞİnden hamİle kalan dÜŞÜnÜkle sonuÇlanıp tekrar hamİle kalanı duydunuzmu...
Acaba bİr daha bÖyle bİr Şansım olurmu...
İÇİmİ tek rahatlatan sebepsİz olmamız ve kendİlİĞİnden olması..neden olmasın bİrdaha dİyorum bazen İÇİmİ korkular saryor...
Doktorum bİze korunma vermedİ kÜrtajdan bİr hafta sonra İlİŞkİ serbest dedİ...
Kızlar yardımcı olursanız sevİnİrİm.....