- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.141
kürtaj sonrsı düzensizlik olabilir diye biliyorum geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşursun meleğinemeraba arkadaslar ben 10.ayin basinda kurtaj omak zorunda kaldim kalp atisini duyamadik dr.um bana korun korunma bir sey demedi ama bir ay sonraki randevumda dr bebk istiyormusunuz dedi sanirim korunmuyorsunuz dedi bizde evet dedik dr guldu.bana dinlenmem gerektigini soylemedi ama 11.ayda kontrolde hamile olabilirsin dedi test yaptik hamile degildim ve hala hamile kalamyi bekliyenlerdenim kurtajdan sonra 21 gunde gelen adetim bu ay bir ay oldu daha gelmedi.ama dr bana asitfolik al demisti uc ay kullandim hamile kalmayinca sinirlendim almadim artik acaba folik asiti birakinca mi adetim gecikti bilmiyorum kafam cok karisik bilgisi olan var mi??????,,
geçmiş olsun rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah tez zamanda kavuşursun meleğinebana dr.um 2ay verdi...kısmetse mart ayından itibaren korunmayı bırakıcam.
2ay önce kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu...allah birdaha yaşatmasın inşallah.
esteryam ben göremiyorum biliyomusun takvimimbu bilgisayarda görünmüyo ama bu akşam eve gidince unutmucam ve bakıcam mutlaka
perim ecem sizinde kandiliniz mübarek olsun güzel hamişler
ekince bu hayırlı günde yürekten diliyorumki umarım hamilesindir, hayırlısıyla tabi
hamile degilmisim yaaa nerde yanlis yapiyoz anlamadim ki puffff adetim gelsede calismalara baslasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?